خوب البته یکم منو گرفت! ( جو رو میگم!)
من یه پیشنهاد سازنده دادم که خوده تو هم سعید میدونم موافقش هستی! حالا دیگه بر میگرده به مدیران و ...!
خوب البته یکم منو گرفت! ( جو رو میگم!)
من یه پیشنهاد سازنده دادم که خوده تو هم سعید میدونم موافقش هستی! حالا دیگه بر میگرده به مدیران و ...!
تو هرچی بگی من چشم بسته قبول دارم داداش چون میشناسمت .
منظورم از پست های کتابی حجم مطالب بود دیوانه !! نه موضوع حرفت![]()
از بحث با شما خوشحال شدم بر خلاف سایر دوستان شما کاملا متین و با منطق حرف میزنی
اونی که میگه بهش بد کفتم خودش پست خودش رو بخونه ببینه کی اول به کی هتاکی کرد.جواب های هویه مگه نه.در کل من با کنسول و x360 مشکلی ندارم من با کسای مشکل دارم که فقط نوک دماغ خودشون رو میبینن و میگن PC اشغاله من هم به عنوان یک Gamer که طرفدار شدید PC هست ارش دفاع کردم تا همین جوری تخریبش نکنن.در مورد بازی CRYSIS 2 هم وقتی منتشر شد با هم یک بحث داغ میکنیم.فکر کنم اون موقع سروصدای زیادی بلند بشه
.خدا به داد برسه.
خیلی جالبه لینجا به جایه این که به کاربرای دیگه کمک بشه بیشتر دعوا پستای.....![]()
من روم میشه ، قدیم ها با Eyetoy هم از این کار ها میکردیم![]()
کی میگه pc اشغاله ؟ خیلی هم خوبه ............مگه میشه بدونه pc زندگی کرد ؟
بحث ما اینه که واسه ی بازی کنسول بهتره (اصلا واسه ی همین ساخته شده دیگه)....شما دارید یه PC که 1.5 ملیون پولشو دادی با یه کنسول که همش 340 تومن پولشه مقایسه می کنی.......درسته که بازی هایی که برای همه ی پلتفورم عرضه میشه ، روی PC بهتره ، ولی چه PC ای و با چه مشخصاتی و با چه هزینه ای ؟
سلامی به گرمی زمستان به تمامی دوستان ...()!!!!
دوستان الان از بازار بر میگردم ... آقا قیمت های 360 الایت چقدر گرون شده .... یکی میگفت 390 اونیکی میگفت 400 و... . !!؟؟
انشاالله خبریه ؟؟؟() .
میگم یه بازی ماشینی توپ معرفی کنید (بابا پدرم در اومد با split second چه قدر سخته!!!ولی خیلی باحاله مثل فیلمه death race می مونه)
dirt 2 آخرین نسخه ی این بازی هست ؟قشنگه؟
forza چه طوره؟
blur که منو به یاد بازی crash می اندازه![]()
Last edited by haa; 18-08-2010 at 19:40.
بّله dirt 2 آخرین نسخه ی این بازی تاحالا هست ولی dirt3 هم داره میاد
من که بهترین ماشین بازیم همین dirt2 هست .خیلی خیلی قشنگه
forza هم قشنگه
این بازی خیلی سخته من هم بازی کردم دهنم سرویس شد از بس ریست کردم
. ولی خوب همه رو اول شدم
.
Dirt2 شاهکاره بازی کن.
froza رو بازی نکردم.
BLUR اصلا مشخص بود بازی مالی نیست.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)