xperia sp
اره سرچ کردم همون Dual Cell HSDPA هس
سرعتش نوسان داشت از 1.3/MB شروع میشد تا 2.8 MB میرسید
![]()
xperia sp
اره سرچ کردم همون Dual Cell HSDPA هس
سرعتش نوسان داشت از 1.3/MB شروع میشد تا 2.8 MB میرسید
![]()
دوستان یکی کمکم کنه لطفا.
دوستان من سیمکارت جدید گرفتم از روزی که گرفتم احساس میکنم هر بار 350 تومن از اعتبارم کم میشه. کمکم کنید کسی تا حالا چنین مشکلی نداشته؟؟
هیچ بسته ای فعال نکردم به هیچ پیامکی پاسخ ندادم و از همه مهمتر هیچ پیامک تبلیغاتی برام نمیاد که بتونم لغوش کنم .
2 بار هم زنگ زدم 700 هیچ نتیجه ای نگرفتم
گزارش کارکرد گرفتم دیدم به صورت نامنظم 350 تومن 350 تومن ازم به خاطر سرویس ارزش افزوده کم کرده. قضیش چیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی جواب منو بده
منم گوشیم sp هست تا به حال همچین چیزی ندیدم
بالای انتن DC می یاد؟
اره DC میاد
من زیاد اهل دانلود با نت گوشی نیستم همین جوری اتفاقی امروز بسته 5 گیگ 6 تا 12 رو زدم دیدم این DC میاد البته انتنش کمه 2 خط
رام ساینوژن 11 ک اندروید 4.4.4 هس نصب کردم امکان داره بخاطر این باشه یا موقعیت مکانی هس ؟
شاید به خاطر رام باشه
چون تا به حال ندیدم کسی اینجا همچین چیزی دیده باشه
واقعا وضعيت 3G محل ما فرديس كرج فاجعه است.هم سرعت هم أنتن دهي كه يه دقيقه ٤تا پر ميشه يهو قطع ميشه 3Gش.فورجي هم كه به زور أنتن ميده سرعت از 3G بدتر.اقا رضا هم كه ١.٥ ساله كه ميگه صبر كنيد
م
چرا بنده هم هیلی وقتا با مودم 4G Sierra 760s که سیم کارت رایتل توش میزارم DC برام ظاهر میکنه بجای 3G
داره ولی با eبله داداش.من خودم هر جفتشو دارم و امتحان کردم و مشکلی هم نداشتند با هم منتها با مودم 3G D-Link DWM-156 مشکل داره ولی با e3372 خیر
داداش یک نکته ای را در نظر نگرفتی.اونی که ایرانسل تحت عنوان گلکسی جی 5 میده نسخه 4G از این گوشیه حال آنکه اون نیخه ای که آزاد داره فروش میشه نسخه 3G این گوشی است.توی دیجیکالا یا بامیلو میتونید مشخصات سخت افزاریشونو ببینی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)