وضعین اینترنت من همین الان ، عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد.
![]()
وضعین اینترنت من همین الان ، عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد.
![]()
برای من هم همینطوره. الان یکی دو هفته هست در بعضی ساعات اینطوری میشه و هیچ کاری نمیشه انجام داد. من پارس هستم
اینو وضع های وب جمعه ۱۸ اسفند
کلا تعطیله
Last edited by mafia320; 09-03-2018 at 22:42.
سلام دوستان برای تخلیه باید چکار کرد؟ فقط باید تلفنی تماس گرفت؟
سلام
با شماره 1565 تماس بگیرید درخواست جمع اوری بدید
سلام دوستان خط من بعد از تماس با 1565 در کمتر از 5 ساعت تخلیه شد.. ساعت 11 من با 1565 تماس گرفتم و درخواست تخلیه خط رو دادم , ساعت 11:40 دقیقه با من تماس گرفتن که چرا میخوای خط تخلیه کنی و از این حرفها و در آخر گفت که من درخواستتون رو ثبت میکنم و 3 تا 5 روز طول میکشه, ساعت 14:37 دقیقه به 195 شکایت کردم که طبق گفته وزیر و معاون سازمان رگولاتوری قرار شده خط طی 12 ساعت کاری و 24 ساعت معولی تخلیه بشه ولی های وب میگه که 5 روز طول میکشه, ساعت 15:07 دقیه دوباره های وب زنگ زد و گفت شما از ما شکایت کردین که ما بهتون گفتیم تخلیه خط 5 روز طول میکشه ( خودم متعجب بودم چطور به این زودی شکایت رسید دست های وب ) این تقصیر ما نیست , ما درخواستتون رو طی 24 ساعت میدیم به مخابرات و اونا طولش میدن و حالا بیا و از شکایت انصراف بده و من هم گفتم پس یه شکایت هم باید از مخابرات بکنم , بعد گفت من تنها کاری که میتونم بکنم این هست که الان نامه شما رو ارسال میکنم و شمارش رو بهتون میدم شما از مخابرات منطقه پیگیری کنید و 7 ,8 دقیقه بعد زنگ زد وشماره نامه رو بهم داد, نیم ساعت بعد دیدم تلفن خونه قطع شد ,اول فکر کردم سیمی یا جایی مشکل داره ( چون فکر نمیکردم به این زودی دست به کار بشن خخخخ) بعد مودم رو دیدم که چراغ دی اس ال چشمک زن هست و تنظیمات مودم رو که نگاه کردم دیدم بله خط تخلیه شده ...در ضمن قبلا که از پارس اومدم های وب تخلیه خطم از پارس و وصل شدن های وب زیر 20 ساعت شد![]()
Last edited by m123f; 13-03-2018 at 08:36.
سلام
عالی بود
ممنون که اطلاع دادید
Last edited by mafia320; 13-03-2018 at 10:24.
سلام , خواهش میکنم دوست عزیز.. در ضمن اینترنت جدیدم هم امروز صبح ساعت 8 وصل شد.. یعنی از دیروز که ساعت 11 صبح زنگ زدم برا تخلیه خط های وب و وصل شدن اینترنتم ساعت 8 امروز میشه 21 ساعت
عالیه اگر اینجوری بشه.
میتونم بپرسم از کدام شرکت گرفتید؟
من از پارس انلاین رفتم های وب ولی بخاطر افت سرعت ناراضی بودم و دوباره برگشتم پارس...و اینکه اگه تو فروم پارس انلاین نظرات رو بخونی پارس برا خیلیها سرعت رو بالاتر میبنده ..مثلا اگه 3 مگ بگیری برات رو 4 میبنده که سرعت واقعی خریداری شده رو دریافت کنی...البته جشنواره پارس انلاین هم بی تاثیر نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)