شما خطتون خوبه،تا 12 مگ هم جا داره
روی 1 مگ هم بسته شده
شما خطتون خوبه،تا 12 مگ هم جا داره
روی 1 مگ هم بسته شده
از این دست مشکلات عجیب و غریب هم تو تایپیک نویز مطرح کرده بودند دوستان،نمیدونم نتیجه آخر چی شد
ولی شما میتونید هم یه کار کنید،یه کابل مستقیم از جعبه برای مودم بکشید و دیگه اسپلیتر هم نذارید
بسيار عالى ممنون
فعلا از يك تكنسين كمك خواستم اگر مشكل رفع شد نتيجه رو ميگم شايد كه براى بقيه دوستان هم مفيد باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا 6 mb نامحدود میشه اینجا تغییر داد ؟
بسیار عالی دوست عزیز
این تصویر برای دوستانی که سوال در مورد سیگنال و نویز دارن بسیار کارآمد هست و درجه بندی درستی هم داره...
دوست عزیز شما باید مودم رو از سر خط ورودی مخابرات به داخل جعبه ترمینال تلفن تست کنید و در صورتی که نویز و سگنال مناسب باشه باید اقدام به سیم کشی روکار کنید
بنده خودم با سیم کشی رو کار به نتیجه ی بسیار مناسبی رسیدم، ضمن اینکه تلفن بی سیم هم استفاده نمیکنم دیگه...
نامحدود رو تا جایی که برای بنده در crmtct.tct.ir نمایش میده فقط تا 512 قابل تغییر هست...
مگه سرویس های حجمی که اونا شرایط خودشون رو دارن
با سلام به همه دوستان، من اینترنت مخابرات با سرعت 512 نامحدود دارم و سرعت دانلودم در بهترین شرایط 60 هس! من از مشتریان قدیمی اینترنت مخابراتم، درواقع وقتی این رو خریدم اون موقع ها خیلی حال میکردم با سرعتش و نامحدودیش، ولی از وقتی سرعت های بالاتر نسل های 3 و 4 رو دیدم دیگه از این اینترنت 512 بیزارم! میخواستم سرویسم رو به سرویس UTS تغییر بدم ولی وقتی زنگ زدم به 2020 گفتن که تا حالا اجرا نشده و بعید هم هس که کلا اجرا بشه! شما دوستان خبری چیزی در این مورد ندارین؟ آخه توو سایتش هنوز هس جدولش
صرفا جهت اطلاع رسانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویدیو رو حتما مشاهده کنید تا بدونید چه کلاهی سرمون دارن میزارن!
البته اينكه ٢٠:٣٠ دلش بسوزه و بخواد پيگير حقيقت باشه اونور خندس
همین که این موضع رو پیگیری کردن خوبه. جایی ندیدم که در مورد یک قیمت بودن ترافیک داخل شبکه و بین الملل گزارش تهیه کنند.
پيگيريش به اينجا مي انجامه همونطور كه وزير اطلاعات پيشين هم گفت علت وضعيت سرعت، كيفيت و قيمت اينترنت كشور ما مصوبه شوارى عالى امنيت ملى هستش
توضيح بيشتر رو خواستيد خصوصى ميگم كه اين تاپيك و پياما لااقل حذف نشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)