تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1744 از 1805 اولاول ... 744124416441694173417401741174217431744174517461747174817541794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,431 به 17,440 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک چیزی دوستان اینترنت شما هم گاها اینستاگرام رو باز نمیکنه،هیچ عکسی نشون نمیده ؟
    الانم هرکاریش کردم اینترانته اینترنتش قطعه مقطعیه ؟از دی ان اس هاست به نظرتون از چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

یک چیزی دوستان اینترنت شما هم گاها اینستاگرام رو باز نمیکنه،هیچ عکسی نشون نمیده ؟
    الانم هرکاریش کردم اینترانته اینترنتش قطعه مقطعیه ؟از دی ان اس هاست به نظرتون از چیه؟
    الان ، دو ، سه روزه که قطعی به شدت زیاد شده ، برای دقایقی که کسی با مودم کار نداشته باشه ، چراغ اینترنت خاموش میشه و بابت مودم رو یه خاموش روشن کرد تا شرایط به حالت عادی برگرده.
    شما هم بعد از خاموش روشن کردن مودم اگه یه تست بگیرید احتمالا مشکلتون مرتفع شده باشه.

به هیچ چیز مودمتون و تنظیماتش دست نزنید ، چون ایراد از منبع هست، متاسفانه

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

الان ، دو ، سه روزه که قطعی به شدت زیاد شده ، برای دقایقی که کسی با مودم کار نداشته باشه ، چراغ اینترنت خاموش میشه و بابت مودم رو یه خاموش روشن کرد تا شرایط به حالت عادی برگرده.
    شما هم بعد از خاموش روشن کردن مودم اگه یه تست بگیرید احتمالا مشکلتون مرتفع شده باشه.

به هیچ چیز مودمتون و تنظیماتش دست نزنید ، چون ایراد از منبع هست، متاسفانه
    ببینید تو اون لحظه نوسان snr ندارید

چون من و بعضی از دوستان هم تو خوزستان این مشکلو داریم و نوسان snr صورت میگیره و برای من که قطع میشه

جالبه با خاموش و روشن کردن درست میشه

4. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

چون من و بعضی از دوستان هم تو خوزستان این مشکلو داریم و نوسان snr صورت میگیره و برای من که قطع میشه

ممنون از نکته ارزشمندتون
    متاسفانه اینجا چیزایی رو شاهد بودیم و هستیم که اکثر اوقات با دانسته های ما در تناقض هستند.
    این موردی که اشاره کردم ، به دفعات در چند روز جاری برای من اتفاق افتاده.

6. این کاربر از abbasi.naft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با قطع و وصل کردن پیاپی برقش از راه on/off احتمال آسیب رسوندن به مودم هست. از راه پنل خود مودم ریبوتش کنین
    اتفاقا دو روز قبل 8 صبح همین مشکل پیش آمد طوریکه حدودا هر 4 دقیقه چراغ اینترنت روی مودم می رفت و چند لحظه بعد می آمد
    اگر مثل من از کیفیت سیمکشی و اوضاع و احوال داخلی مطمئن هستین (همین پارسال با صرف وقت و هزینه حدود 20 متر سیمکشی بهمراه پریزها و همه چی رو از سر خط تا انتها عوض کردم) پس دست به هیچی نزنین. و یکساعت بعد خودش درست شد
    بگذریم که پشتیبانی 2020 طبق معمول که توجیه همه ی مشکلاتشون ختم میشه به اشکال در خطوط داخل خانه ی مشترکین، با استناد به پیغام خطای سیستم فوق پیشرفته ی مانیتورینگشون که حتما از بورکینافاسو یا جیبوتی وارد کردن می گفت جای مودم و پریز رو عوض کنین و bla bla bla

8. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

3

سلام چنتا سوال داشتم
    اول اینکه دوستان بگن سرعت دانلود شبانه حداکثر چقده واثه من آخرش 130 بیشتر نمیره یعنی خیلی زور بزنه 130 کسی بیشتر از این تجربه کرده ؟
    2-من کانتر بازی میکنم پینگ برام خیلی مهمه مخابرات که گیم حالیش نمیشه پینگه منم 30 خوبه البته پدرم در اوده حدود چند ماه فقط داشتم نامه زنگ اینا تا اینطوری شده این آخریا خیلی loss دارم واسه شما هم هیمینطوره ؟
    3 دوستانیو ددیم که snr مودمو میزارن ولی بعضیا snr شون از 12 پایینتره که این خودش خیلی بده و خططون نویز داره یاید خطظونو درست کنن یا مثه من یه کابل جدا از دم در تا جای مودم بیارن واسه من کلی سیم شده
    و اینکه نمیدونم این مخابرات خراسان رضوی واقعا داره چه .....میکنه ؟مخابرات اصفهانو دیدین ؟یه سایت داره به نامه فایل نیکو وای انقد حرص میخوو میبینم دانلوذ ازش مجانهی و فک کنم 7 8 ترابایت توش بازیو نرم افزارو همه چچی داره حالا اینجا میان طرح شبانرو بر میدارن یا تهران اینترنت نامحدود داره اینجا نداره واقعا حرص آدم در میاد تازه سرورای بازی رایگان داره کانترcs go ماینکرفت و کلی بازیهای آنلاین روز جهان که هر چند گیگ تو سایت مجانی واسه دانلود هستش و باز مجانی میری بقیه بازیمیکنی در صورتی که من دارم روزی 300 400 مگ ازم کم میشه فقط واسه بازی آنلاین
    واقعا تو خراسان داره به ما ظلم میشه ها گفته باشم الان مارو خر فرض کردنا برید سایت مخابرات تاپیکشو ببینید اصلا تاپیک زدن هزار نفر اومدن چیزی نوشتن مخابرات یه مسوول نذاشته حتی همونارو بخونی یعنی گذاشتن بری 4 تا فحش بدی خالی شی ولی از من میشنوید بیاین به نشانه اعتراض یه کاری کنیم خیلی زور داره همه شرکتا دارن با کاربراشون حال میدن این مخابرا فقط پولارو میگیره او بعدشم. میگه گور باباشون برید تو گوگل بزنید فایل نیکو ساتو ببینید حرص بخورید همش مجانی

خدا اذت نگذره مخابرات خراسان رضوی
    Last edited by alivictor1; 25-05-2016 at 21:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کانال تلگرام مخابرات : !!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشترک گرامی؛
    همزمان با رسیدن میلاد حضرت مهدی (عج) ارایه سرویس اینترنت با سرعت 100Mbpsروی خط تلفن ثابت امکانپذیر و توسط کارشناسان تست و شرایط ثبت نام بزودی از همین کانال اعلام خواهد شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

نکنه باور کردی ؟اونو نداره که هیچ تازه نوشته طرحای شبانه رایگان که اصلا نداره نیگا کردم

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

مشترک گرامی؛
    همزمان با رسیدن میلاد حضرت مهدی (عج) ارایه سرویس اینترنت با سرعت 100Mbpsروی خط تلفن ثابت امکانپذیر و توسط کارشناسان تست و شرایط ثبت نام بزودی از همین کانال اعلام خواهد شد
    مگه همین آقایون کارشناسان مخابرات نبودند که مدعی شدند در گذشته نه چندادن دور که سقف سرعت قابل ارائه رو ارائه میکنند و بیشتر از اون با توجه به وضعیت خطوط فعلی امکان پذیر نیست.
    حالا چطور حرف از 100 میزنند ؟؟ روی همین شرایط فعلی خدمات مناسب بدهند ، 100 پیشکش.

پاورقی : متاسفانه ذهنم یاری نمیکنه ، وگرنه لینک این صحبتم رو هم میگذاشتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مشترک گرامی؛
    اگر راست بگن این سرعت برای مشترکین فیبر نوری قابل راه اندازی هست نه ما که سیم مسی داریم در بهترین شرایط سرعت 9-8 Mbps رو ممکنه تجربه کنیم. از این گذشته اینا همچین پهنای باند بین الملل(اینترنت) رو افزایش ندادن که بخوان به مشترکین 100 مگ بدن. منظورشون سرعت شبکه ی داخلی (اینترانت، شبکه ی ملی، ..) هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •