تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1744 از 4105 اولاول ... 744124416441694173417401741174217431744174517461747174817541794184422442744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,431 به 17,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه آموزشی خیلی مزخرفه خودتون رو برای سخترین شرایط زندگیتون حاضر کنید. این دو ماه باعث میشه کارای که الان براتون خیلی سخته با دوره آموزشیتون مقایشه کنید بگید از آموزشی که سخت تر نیست

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان معمولا شهرستانی هایی که 01 میوفتن اگر شرایط دار نباشند احتمالا چند درصد بعد از اموزشی تهران خدمت میکنن؟
    با تشکر
    من خودم سرباز آموزشی 01 بودم. شرایط هم نداشتم. تهران افتادم. توی برگه ی سبز و سفید و آبی و ... و کلا همه جا هم شهرستان زده بودم. تهران بهتر از جاهای دیگه ست.

3. این کاربر از global_id بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه آموزشی خیلی مزخرفه خودتون رو برای سخترین شرایط زندگیتون حاضر کنید. این دو ماه باعث میشه کارای که الان براتون خیلی سخته با دوره آموزشیتون مقایشه کنید بگید از آموزشی که سخت تر نیست
    آموزشی اصلا مزخرف نیست و بهترین مرحله ی خدمته. بیاین داخل یگان متوجه می شین.
    یکی دو روز اول آموزشی طبیعتا به دلیل عدم آشنایی با محیط و قوانین سخت می گذره. نیازه که در این یکی دو روز اول در داخل یگانتون حتما دوست پیدا کنید و با اطرافیان رابطه ی دوستانه ای داشته باشین. راحت باشین و زیاد سخت نگیرین، اینطوری براتون بهتر می گذره. توکلتون به خدا باشه. بعد از دو روز عادت می کنین و بعد از یک ماه دیگه دوست ندارید از آموزشی بیاید بیرون. آموزشی از بهترین مراحل خدمته چون مسیولیتی ندارین. خیلی خوش می گذره به شرطی که ذهنیت مناسبی داشته باشین. قبل از آموزشی خودتون رو برای همه چی آماده کنین. آموزشی هتل نیست و باید آموزشی رو برای خودتون به هتل تبدیل کنین. این امر در کمتر از 10 روز می تونین انجام بدین با عادت کردن به محیط و قوانین آموزشی. دوستان خوبی پیدا خواهید کرد.
    موفق باشید.

5. 5 کاربر از global_id بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    نگفتین کجای شیرازه؟!
    راستی میتونم موبایل با خودم ببرم؟
    من خودم اهل شیراز نیستم از پشتیبانی منطقه ۵ تا پشتیبانی منطقه ۲ خیلی فاصله است به عبارتی ما در مشهد هستیم. در گوگل سرچ کن پیدا میشه. موبایل که نمیشه ، شما دارین وارد پادگان میشید گرچه همون روز اول که وارد شید شاید تعجب کنید که از گروهبان تا فوماندهی پادگان همه موبایل دارند اما کسی به آنها کاری نداره این قانون های مسخره همش مال وظیفه ها بدبخته . مداقب باش که گوشی همرات باشه ممکنه برات اضاف یا بازداشت بزنن.

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آموزشی اصلا مزخرف نیست و بهترین مرحله ی خدمته. بیاین داخل یگان متوجه می شین.
    یکی دو روز اول آموزشی طبیعتا به دلیل عدم آشنایی با محیط و قوانین سخت می گذره. نیازه که در این یکی دو روز اول در داخل یگانتون حتما دوست پیدا کنید و با اطرافیان رابطه ی دوستانه ای داشته باشین. راحت باشین و زیاد سخت نگیرین، اینطوری براتون بهتر می گذره. توکلتون به خدا باشه. بعد از دو روز عادت می کنین و بعد از یک ماه دیگه دوست ندارید از آموزشی بیاید بیرون. آموزشی از بهترین مراحل خدمته چون مسیولیتی ندارین. خیلی خوش می گذره به شرطی که ذهنیت مناسبی داشته باشین. قبل از آموزشی خودتون رو برای همه چی آماده کنین. آموزشی هتل نیست و باید آموزشی رو برای خودتون به هتل تبدیل کنین. این امر در کمتر از 10 روز می تونین انجام بدین با عادت کردن به محیط و قوانین آموزشی. دوستان خوبی پیدا خواهید کرد.
    موفق باشید.
    اره امید دادن خیلی خوبه به قول خودتون
    به جاي آنكه به تاريكي لعنت بفرستيد ، يك شمع روشن كنيد
    اره اگر از اول با ناراحتی بری بیش تر بهم میریزی ولی انتظار نداشته باشید بهتون خوش بگذره

9. 2 کاربر از mahde1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

شایدم بقول شما آموزشی خیلی سخت باشه ولی دور همی خوش میگذره و اینقدر هر روز کارهای متنوع انجام میدین واستون تنوع داره و زمان اصلا نمیدونی چه جوری میگذره

ولی وقتی بری تو یگان شرایط عوض میشه کسایی که رفتن سربازی میفهمن بدترین قسمت خدمت سربازی یکنواخت شدن خدمت سربازی هستش که آدم و دیوونه میکنه

باید حدود دوسال از صبح تا شب یه سری کارهای ثابت و انجام بدی

آدم بعضی مواقع هوس میکنه یکی دو روز نهست کنه یه تنوعی بشه

11. 2 کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من خودم سرباز آموزشی 01 بودم. شرایط هم نداشتم. تهران افتادم. توی برگه ی سبز و سفید و آبی و ... و کلا همه جا هم شهرستان زده بودم. تهران بهتر از جاهای دیگه ست.
    ایا شما فقط افتادید تهران یا اکثر شهرستانی ها هم افتادن تهران.
    با تشکر

13. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

و سرانجام آموزشی ما هم تو پادگان 03 عجب شیر به اتمام رسید.

یگان افتام: فرماندهی یشتیبانی منطقه 4 ف آماد و پش - آج - مراغه (آذربایجان شرقی)
    رسته: رایانه
    کد: (امور کامپیوتر)

کسی تا حالا پشتیبانی بوده؟ یعنی قراره چه مسئولیتی داشته باشم؟ اصلا کسی اینجا بوده؟
    بنا به اینکه شهر محل سکونتم تبریز هستش. شرایط مرخصی چطور قرار باشه؟ هر هفته میدن؟
    چون که افتادم تو پشتیبانی و شنیدم وقت اداری تا ساعت 2 باید بری بدش بیکار میشم میتونم روز برگ بگیرم یا اصلا قضیه چه؟؟؟
    سوال ما همچنان بی جواب

حالا یه چند تا سوال دیگه داشتم!

رسته یگه که دوره آموزشی دوختیم به یگه فرنج رو بنا به اینکه رسته من رایانه هستش باید رسته رایانه بزنم؟
    درجه گروهبانی رو خودم الان بگیرم بزنم و موقع اعزام به یگان با درجه گروهبانی برم پادگان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من خودم اهل شیراز نیستم از پشتیبانی منطقه ۵ تا پشتیبانی منطقه ۲ خیلی فاصله است به عبارتی ما در مشهد هستیم. در گوگل سرچ کن پیدا میشه. موبایل که نمیشه ، شما دارین وارد پادگان میشید گرچه همون روز اول که وارد شید شاید تعجب کنید که از گروهبان تا فوماندهی پادگان همه موبایل دارند اما کسی به آنها کاری نداره این قانون های مسخره همش مال وظیفه ها بدبخته . مداقب باش که گوشی همرات باشه ممکنه برات اضاف یا بازداشت بزنن.
    هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم !!
    ولی اونجایی که اموزشی من بود لیسانس وظیفه ها موبایل داشتن . کسی هم کاری به کارشون نداشت
    Last edited by matin724; 23-08-2013 at 13:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بقول دوستمون بهترین دوران خدمت همون آموزشیه . حاضر بودم تمام 21 ماه خدمتم توی همون آموزشی بودم
    Last edited by nima.mahdavi; 23-08-2013 at 13:17.

17. 2 کاربر از nima.mahdavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •