بچه آموزشی خیلی مزخرفه خودتون رو برای سخترین شرایط زندگیتون حاضر کنید. این دو ماه باعث میشه کارای که الان براتون خیلی سخته با دوره آموزشیتون مقایشه کنید بگید از آموزشی که سخت تر نیست
![]()
بچه آموزشی خیلی مزخرفه خودتون رو برای سخترین شرایط زندگیتون حاضر کنید. این دو ماه باعث میشه کارای که الان براتون خیلی سخته با دوره آموزشیتون مقایشه کنید بگید از آموزشی که سخت تر نیست
![]()
من خودم سرباز آموزشی 01 بودم. شرایط هم نداشتم. تهران افتادم. توی برگه ی سبز و سفید و آبی و ... و کلا همه جا هم شهرستان زده بودم. تهران بهتر از جاهای دیگه ست.
آموزشی اصلا مزخرف نیست و بهترین مرحله ی خدمته. بیاین داخل یگان متوجه می شین.
یکی دو روز اول آموزشی طبیعتا به دلیل عدم آشنایی با محیط و قوانین سخت می گذره. نیازه که در این یکی دو روز اول در داخل یگانتون حتما دوست پیدا کنید و با اطرافیان رابطه ی دوستانه ای داشته باشین. راحت باشین و زیاد سخت نگیرین، اینطوری براتون بهتر می گذره. توکلتون به خدا باشه. بعد از دو روز عادت می کنین و بعد از یک ماه دیگه دوست ندارید از آموزشی بیاید بیرون. آموزشی از بهترین مراحل خدمته چون مسیولیتی ندارین. خیلی خوش می گذره به شرطی که ذهنیت مناسبی داشته باشین. قبل از آموزشی خودتون رو برای همه چی آماده کنین. آموزشی هتل نیست و باید آموزشی رو برای خودتون به هتل تبدیل کنین. این امر در کمتر از 10 روز می تونین انجام بدین با عادت کردن به محیط و قوانین آموزشی. دوستان خوبی پیدا خواهید کرد.
موفق باشید.
من خودم اهل شیراز نیستم از پشتیبانی منطقه ۵ تا پشتیبانی منطقه ۲ خیلی فاصله استبه عبارتی ما در مشهد هستیم
. در گوگل سرچ کن پیدا میشه. موبایل که نمیشه ، شما دارین وارد پادگان میشید گرچه همون روز اول که وارد شید شاید تعجب کنید که از گروهبان تا فوماندهی پادگان همه موبایل دارند اما کسی به آنها کاری نداره این قانون های مسخره همش مال وظیفه ها بدبخته
. مداقب باش که گوشی همرات باشه ممکنه برات اضاف یا بازداشت بزنن.
اره امید دادن خیلی خوبه به قول خودتون
به جاي آنكه به تاريكي لعنت بفرستيد ، يك شمع روشن كنيد
اره اگر از اول با ناراحتی بری بیش تر بهم میریزی ولی انتظار نداشته باشید بهتون خوش بگذره
شایدم بقول شما آموزشی خیلی سخت باشه ولی دور همی خوش میگذره و اینقدر هر روز کارهای متنوع انجام میدین واستون تنوع داره و زمان اصلا نمیدونی چه جوری میگذره
ولی وقتی بری تو یگان شرایط عوض میشه کسایی که رفتن سربازی میفهمن بدترین قسمت خدمت سربازی یکنواخت شدن خدمت سربازی هستش که آدم و دیوونه میکنه
باید حدود دوسال از صبح تا شب یه سری کارهای ثابت و انجام بدی
آدم بعضی مواقع هوس میکنه یکی دو روز نهست کنه یه تنوعی بشه![]()
ایا شما فقط افتادید تهران یا اکثر شهرستانی ها هم افتادن تهران.
با تشکر
سوال ما همچنان بی جواب
حالا یه چند تا سوال دیگه داشتم!
رسته یگه که دوره آموزشی دوختیم به یگه فرنج رو بنا به اینکه رسته من رایانه هستش باید رسته رایانه بزنم؟
درجه گروهبانی رو خودم الان بگیرم بزنم و موقع اعزام به یگان با درجه گروهبانی برم پادگان؟
هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم !!
ولی اونجایی که اموزشی من بود لیسانس وظیفه ها موبایل داشتن . کسی هم کاری به کارشون نداشت
Last edited by matin724; 23-08-2013 at 13:04.
بقول دوستمون بهترین دوران خدمت همون آموزشیه . حاضر بودم تمام 21 ماه خدمتم توی همون آموزشی بودم
Last edited by nima.mahdavi; 23-08-2013 at 13:17.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)