پس چه ریست بشه چه نشه در کل 12+6 گیگ میشه دانلود کرد...؟ پس اینا چرا ریست می کنند؟!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس چه ریست بشه چه نشه در کل 12+6 گیگ میشه دانلود کرد...؟ پس اینا چرا ریست می کنند؟!
شاکی ازش بیشتره
چون مشتری هاش بیشتره
یک زمان با سرعت 50-60 کاربراش دانلود میکردن
حالا کمتر شده یا کمتر کردن نمیدونم چی شده و چرا شده
حالا انتقاد میکنند
مثل اینکه شکم یک ادم این قدر بخوره و بزرگ بشه و به پر خوری عادت کنه
حالا بخواهی کمتر بهش غذا بدی و عادت به کوچک تر کردنش کنن
من یک بار صبانت اینترنت قطع شد ظهر بود
زنگ زدم تهران
گفت من اینترنتم الان وضل هست تو تهران
شما زنگ بزن خود شیراز
گفتم خوب الان 2 هست تا 5 چی کنم؟
گفت صبر کن تا باز کنند.
Last edited by Life24; 20-02-2010 at 13:06.
واقعاً دزد تر از شاتل فک نکنم پیدا بشه
من آرت 1 دارم و سرویسم باید سر ماه ریست بشه. حالا این آشغالا امروز صبح اینترنتمو وصل کردن. هیچی دیگه دیشب اینترنت نداشتم . خدا لعنتشون کنه.....
چرا دری وری میگی من الان 3 تا شرکت دیگه رو میشناسم و نام نمی برم که کارشون رو شاتل دزد خراب کنه پرخوری چیه همه اون شرکتها ار کاربراشون میانگین از 10 تا 16 پول میگیرند و هر شب هم کاربراشون دارند بالای 1 گیگ دانلود میکنند. حالا مشکل شما حل شده دلیل نمیشه مشکل بقیه هم حل بشه خود شما چندین صفحه قبل از دست این دزد خونت بجوش اومده بود حالا دوباره نوبت شما هم می شه.
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
بعد هم دلیل نمیشه مشترکاش بیشتر باشند شاکیاش هم بیشتر باشند
مشترک بیشتر= سود بیشتر= کیفیت بهتر
ولی برای دزد / مشترک بیشتر= دزدی بیشتر=شاکی بیشتر
شما خودتو ناراحت نکن. این شازده Danial_Hiv کارش همینه بیاد به هر قیمتی از شاتل دفاع کنه. خیلی معلومه![]()
اول ماه شد دوباره سرعت art1 رفت رو 117. قابل توجه دوستانی که میگن ایراد از مخابراته. اول ماه اینجوری میشه که ببینی چقد خوبه بری تمدید کنی.![]()
بچه ها یه چیز جالب دیشب برام پیش اومد ، من ساعت 1 مثل هر شب دانلود رو شروع کردم با سرعت 15 ، سر ساعت 1:30 یهو سرعتم رفت 65 ( من فکر کردم سرعتا برگشته به روال سابق ) و دانلود کرد با 65 تا سر ساعت 2:30 و باز سرعتا برگشت همون 15 . حالا اگه ایراد شلوغی هست چرا یهو یه ساعت می ره بالا و میاد پایین؟
پس به نظرم همین حرف دوستان که می گن شاتل دزده ، درست باشه ....
تأييد نميشه! يه مدت خيلي كوتاهي بود و برگشت به همون سرعت عادي و هيچ ربطي نداره به اول ماه چون سرويس ها رو بايد از تاريخ قرارداد شارژ كرد نه سر ماه. يكي ممكنه اول ماه باشه يكي ممكنه 25 ام باشه.
کاملا موافقم.
چند تا دلیل دیگه هم هست که ذهن منو به خودش مشغول کرده , خیلی کلی بخوایم نگاه گنیم از سه حالت خارج نیست .
یا شاتل داره کرم میریزه برای بعضی از یوزر ها و هی میگه مشکل از مخابرات ( دلیلش هم می تونه مردم آزاری باشه و بیماری های روانی , چون واقعا دلیلی نداره این کار رو بکنه (
یا مخابرات داره کرم میریزه که مشتری جذب کنه
یا دو تا شون دستشون با هم تو یه کاسه است
هنوز چت رو شروع نکردی با پشتیبان می گه مشکل از دیتای مخابرات . یعنی این مخابرات اصلا براش مهم نیست اینهمه شاتل ازش بد میگه ؟
فک کنم مشکلات به دلیل چهارشنبه سوری باشه . شاید یعد از اون روز سرعت ها درست شه .
گیر چه آدم هایی افتادیم ها!!! همین کارهاست که امثال من و شما رو از اینجا رونده و متنفر میکنه .
خیلی عذر میخوام شما تنهایی به این نتیجه رسیدیبچه ها یه چیز جالب دیشب برام پیش اومد ، من ساعت 1 مثل هر شب دانلود رو شروع کردم با سرعت 15 ، سر ساعت 1:30 یهو سرعتم رفت 65 ( من فکر کردم سرعتا برگشته به روال سابق ) و دانلود کرد با 65 تا سر ساعت 2:30 و باز سرعتا برگشت همون 15 . حالا اگه ایراد شلوغی هست چرا یهو یه ساعت می ره بالا و میاد پایین؟
پس به نظرم همین حرف دوستان که می گن شاتل دزده ، درست باشه ....شوخی کردم.
این چیزی که میگی اصلا ربطی نداره. خوب اگر سرعتت برای 1 ساعت رفته بالا این که دلیل بر دزدی نمیشه. اگر به خودشون بگی شاید جواب بدن که تو اون ساعت اکثرا خوابشون برده بوده یا استثناء اون شب اینطوری بوده... دلیل بر دزدی اون نمیشه.
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)