منم بیام پارس؟
512 کم نشه؟
حسین به خدا نیستی تاپیک رو خاک میگیره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم بیام پارس؟
512 کم نشه؟
حسین به خدا نیستی تاپیک رو خاک میگیره![]()
باشه - ببینم اون مامور مخابرات کی میاد کابل رو پورتش کنه تا خطم وصل شه
من که چند روزیه نیستم ولی مثل اینکه همه شرکتها ریختن به هم !!!
ولی من هنوط از پارس راضیم !! و فعلا هم تایم اوت ندارم و پینگ هم خوبه !!!
خوب تو هم بیا
برا اول همون 512 بگیر![]()
پینگ رو که برا همه خوبه ولی شبانه رو بستگی به شانست داره
مثلا خط تلفن منم رفته برای جمع آوری ولی هنوز که هنوزه وصله(گفتن 1 ماه طول میکشه
تاره بعد 1 ماه هم قراره 45 تومن پول خط رو برگردونن بهم
)
سلام
شبانه بلوط با سرعت 72~70 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه، دیگه شبانه رو بی خیال شدم، البته فعلاً چون نه حوصلشو دارم شرکت عوض کنم، نه پولشو، این روزا شدیداً به اینترنت روزانه نیاز دارم اگه یه روزم اینترنتم قطع بمونه کارم میخوابه، فعلاً که با همین بلوط باید سر کنم![]()
دیروز یه سرویس الترا گرفتمــ از مخابرات، مثلا باید 8 - 4 مگابیت باشه ولی اینطوریه:
زنگ زدمــ بهشونــ ، طرف میگه از کجا فهمیدید که ما سرعت پایینتر دادیمــ بهتونــ! -ای کاش یه امکانی بود طرف رو از پشت تلفن خفه می کردمــ!!- بعدش میگه به خاطر خودتونــ سرعت رو پایین قرار دادیمــ -چرا مثلا!؟- که یه وقت خط تلفنتونــ به خاطر فشار زیاد قطع و وصل نشه!! -شما خیلی بیجا فرمودید، من اصلا دلمــ می خواد خطمــ رو بسوزونمــ ، شما وظیفتهـ هر سرویسی که من خواستمــ بهمــ بدید، پولشو دادمــ!- طرف میگه: مشکلی نیست، چرا حرص می خوری، بهتونــ 8 میدیمــ!!!!! واقعا زبانــ عاجزه از توصیف این جماعت!! فعلا که 24 ساعت گذشته و همانــ آش و همانــ کاسه... . اگه این روند ادامه پیدا کنه به جرمــ کلاهبرداری از مردمــ به سازمان بازرسي كل كشور گزارش خواهمــ داد.
سرویس جشنواره. از همارا یا مخابرات
سلام
تو چند صفحه قبل من هم همین مشکل و مطرح کردم حالا با واسطه 3 روزه که واسم تیکت ثبت کردن تا از 4 به 8 ارتقاء بدن خطم و اما هنوز خبری نشده !!!
حالا 8 هم نشد رو 6 بزارن برا اولترا راضی هستم ...
ولی روی 4 باشه خط دیگه از حداقل ظرفیت استفاده میکنیم یعنی و مگا یا اولترا فرقی نداره !!!
با این وضعیت مگا میگرفتیم هم همین سرعت و میداد.
![]()
چیکار کنیم بالاخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز الان و نمیدونم (بیش از یک ساله دارم از همارا استفاده میکنم) اما چند سال پیش سرعت شبانه ی شاتل فوق العاده بود ... الان هم که به قول خوده همارایی ها سریعترین و پرسرعترین سرویسشون و گرفتم (اولترا!) و خطم و رو 4 بستن دیشب که امتحان میکردم بین 180 - 230 با دانلود منیجر برام سرعت دانلود میداد !!
اگه شانس بیاری خطت و رو 8 ببندن فک کنم با همین سرویس همارا بیش از 300 تا شب ها سرعت ئانلود بگیری که به نظر من با شرایط فعلی کاملا ایده ال ه !!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)