۱۰۰ رحمت به آشغال
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
۱۰۰ رحمت به آشغال
از دیروز اینترنتم را قطع کردند پشتیبانی یه شماره بهم داده میگه به این شماره اسمس بده بگو اینترنتت را وصل کنند در ضمن گفت 3 الی 4 روز طول میکشه تا جواب بدن!!!!!!اینم از پشتیبانی شرکت نزول خور.به جای اینکه خودشون تماس و اعلام خرابی کنند به مشتری میگن خودت کارت را انجام بده به ما هم هیچ ربطی نداره.
---------------------
دوستانی که دفاع میکنند که آره اسیاتک داره بهتون لطف میکنه و سرعت واقعی را برای سرویس حجمی بهتون میده و قانونا باید سرعتتون را باضریب 1 به 8 میداد باید بگم که دوستان بهتره واقع بین باشید این شرکت نه به ما لطف میکنه و نه اون خدماتی را که حقمون است را بهم نمیده.این شرکت معنی شر و تقسیم را نمیدونه البته بین خودمون باشه خوبم میدونن .اینا به جای اینکه یه خط را شر کنن میان تقسیم میکنند اگه دوستان متوجه نشدن بگن واسشون توضیح کامل بدم.دوستان این شرکت تو کلاه برداری و دزدی سر آمد تمام شرکتهای دیگه است خودتون را گول نزنید.کافیه این شرکت را با شرکتهای دیگه چه از لحاظ سرعت و پینگ و دزدی از حجم را مقایسه کنید تا متوجه بشید کدوم شرکت بهتر و به معنای دیگه به شما لطف میکند.(داریم به کجا میرسیم که خود مشترکین از این شرکتای دزد حمایت و تشکر میکنند و میگن به ما دارند لطف میکنند؟)![]()
بدون شک بدترین سرویس دهنده فعلی اینترنت همین شرکت آسیاتک هستش
امروز 3 نفر از دوستام که پارسال به پیشنهاد من از این شرکت یک سال اینترنت 512 نامحدود گرفته بودند
را پس از پایان سرویسشون جمع آوری کردم ...
دوستان واسه دانلود شبانه باید دیسکانکت کنم یا نیاز نیست؟
خیر ، نیاز نیست
دوست عزيز منم كه منطقه آزادي هستم مجددا اينترنتم قطع شد ، شماره اس رو بزار برام
Sent from my iPhone using Tapatalk
300052022020---بعد از 3 روز هنوز نتم قطعه
در آسیاتک
حجم آپلود نامحدود است در ترافیک رایگان کلا یا آپلود هم حجمی است و از حجم کم میکند؟و
محدودیت آپلود رایگان دارد؟
آپلود هم مانند دانلود در ترافیک رایگان / رایگان حساب میشه و محدودیتی نداره
هر چقدر دوست داری و میتونی آپلود کن چه واسه تورنت چه واسه دیتا به سایت ها و ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)