اميرآبادى: دوست نداشتم به جاى بازيكن مصدوم وارد زمين شوم
مصدوميت هاشم بيك زاده سبب شد تا مهدى اميرآبادى به جاى وى وارد زمين شود اما اين تعويض زياد به مذاق اميرآبادى خوش نيامده است. اين بازيكن در ارتباط با حضورش در زمين گفت: دوست نداشتم به جاى يك بازيكن مصدوم وارد زمين شوم اما به هر حال در زمان حضورم در زمين فقط به دنبال اثبات توانايى هايم بودم. خوشبختانه با عملكردى هم كه از خودم نشان دادم ثابت كردم هر لحظه براى حضور در تركيب ثابت آماده هستم.اميرآبادى در خصوص بازى اظهار داشت: مى دانستيم كه در اين بازى برنده هستيم. اگر تلاش بيشترى مى كرديم حتى مى توانستيم نتيجه دور رفت را تكرار كنيم. البته تيمى كه مى خواهد به قهرمانى دست پيدا كند.بايد هم به اينگونه ظاهر شود. ما فقط يك هدف داشتيم وآن برترى مقابل استقلال اهواز بود كه خوشبختانه در همان دقايق ابتدايى بازى به آن دست پيدا كرديم. درست است كه استقلال با ديگر رقيبان خود فاصله امتيازى اش زياد شده اما اين دليل نمى شود كه ما خود را قهرمان بدانيم. يك اشتباه كوچك به منزله دور شدن ما از قهرمانى است. به همين دليل مغرور نمى شويم و تنها با بالا بردن انگيزه و توانايى هايمان به مصاف رقبايمان مى رويم.پيستون ريزنقش استقلال در ارتباط با دربى اظهار داشت.استقلال آمادگى لازم را براى رويارويى با پرسپوليس دارد اما بايد بپذيرم كه اين بازى با تمام ديدارها فرق مى كنند. مثل تمام بازى ها فقط به ۳ امتياز اين ديدار فكر مى كنيم تا انشاء الله با يكدلى و اتحاد بچه ها به آن دست پيدا كنيم.