هر بازیی که پشتیبانبه کینکت داشته باشه رو میشه بازی کرد ولی از تیکن خبر ندارم
هر بازیی که پشتیبانبه کینکت داشته باشه رو میشه بازی کرد ولی از تیکن خبر ندارم
به زودی ، شاید بشه .
PS3
راستی اگه کسی کینکت بگیره حاضره جلوی جلوی پدر مادرش یا مهمون هاشون بشینه مثلا mortal combat یا tekken بازی کنه؟ خیلی ابروریزیهباید 360 رو ببری توی یه اتاق درم روی خودت قفل کنی اونجا با کینکت بازی کنی
![]()
کسی نبود؟
این بحث های مسخره PC و 360 تاپیک رو منحرف می کنه
راستی...من حالا که این اسلیم کپی خور شده میخوام اسلیم بخرم.............ولی توی ایران خیلی گرون میگن....میخوام بگم از دوبی بیارن واسم ...حالا دو نکته :
1.واسه ی کپی خور شدن ....نرم افزاری -- میشه دیگه ؟ میتونم خودم درسش کنم یا جائی هست واسه ی این مورد ؟
2.ریجن و از حرف داره ؟ یعنی بازی های خاص میخوره ؟
چه عجب یکی امد قشنگ حرفش رو زد به ما هم بی احترامی نکرد.
من که این جور نیستم خیلی ها هم مثل من دنبال GEOW نیستن در ضمن اگر هم بخوایم بازی کنیم این کلوپ سر کوچه هست میریم بازی میکنیم.در کل کنسول چیز خوبیه من هم خودم کنسول داشتم اما دیگه باش بازی نمیکنم و چسبیدم به PC چون من دیگه تشنه گرافیک هستم و میخوام همه چیز رو توپ بازی کنم.
امید وارم همیشه خوش باشید.
بدو یه فحش دیگه بده بینم بدو
1: دوست عزیز من منظورم رزولوشن Native هست و نه رزولوشن Upscale شده!
شما حتی معنای رزولوشن را هم نمیدونید!!؟
2: مثلا شما میخواین بگید که تمام سایتهای دنیا طرفداره کنسولها هستن!؟
3: بله قبول دارم!
4: خوب اینم که باز دلیلش رو گفتم! (10 بار که نمیگن!)
5:...
6: بله این مورد را هم قبول دارم!
7:...
8: این هم دلیل نمیشه!
9: در هر صورت هر کسی یه اعتقادی داره دیگه!
10 : حالا Mafia 2 قراره 2 هفته دیگه عرضه بشه این Crysis 2 که 2011 دیگه عرضه میشه!
در ضمن تا حالا که هرچی Trailer از Crysis 2 عرضه شده مربوط به نسخه X360 بوده ! درسته یا نه؟
شما اول از همه اصلا به من بگید رزولوشن چیست؟
یه مثال خوبی میلاد زد که من هم میخواستن ذکر کنم و اون اینکه مثلا در یک عکس رزولوشن تصویر اگر 2 مگا پیکسل باشه و در عکسی دیگر با همون مضمون اگه رزولوشن 10 مگا پیکسل باشه (ولیفتو سل در هر دو دوربین عکس برداری یکی باشه) ایا در این صورت میشه گفت که عکسی که رزولوشن بالاتری داره نسبت به عکسی که رزولوشن پایین تری داره دارای جزئیات بیشتریه!! ؟
در ضمن هر حرفی باید با مدرک و دلیل باشه و نه همین طوری یه چیزی را ادم بگه!
در ضمن یه صحبتی با دوستانی دارم که پست میزنن و میگن مساثل تاپیک را قصد دارن به مدیران گزارش بدن !
چرا میخواین این کار رو کنید!!؟
همین چند وقت پیش بود که کاربران فعال انجمن بازی و کنسول برای محدودیت هایی که پیش اومده بود از فعالیت کردن در انجمن دست کشیده بودن! یادتون رفته!؟ حتی یه سریشون تا الان هم هنوز بر نگشتن!
حالا شماها دارین با دست خودتون خودتون را محروم و محدود میکنید!؟
چرا دوست دارین زور بالای سرتون باشه؟
دوستی که PC Fan بودن و اومده بود در این تاپیک درسته اولش یکم تند رفتن و بدون مدرک حرف زدن ولی بعدش قسمت هایی از صحبت هاشون را با دلیل و مدرک بیان کردن که خوب منم قبول کردم! و خوب این خیلی خوب بود!
من خیلی خیلی کوچکتر از اونم که بخوام کسی را نصحیت کنم و هیچ وقت هم به خودم اجازه این کار رو نمیدم ولی به نظره شما آیا پاک کردن صورت مسثله کاره درستیه؟
اگر کسی اومد توی این تاپیک و به کنسول بد و بیراه گفت ما صد تا چیز بهش میگیم! چرا؟ چرا هیچ وقت دوست نداریم دلیل اصلی مخالفتشن با کنسول را ازشون بپرسیم!؟
اگه ما با شخص انتقاد کننده درست و منطقی رفتار کنیم هیچ گاه این بحث ها به جنجال کشیده نمیشه! پس ما ( منظورم خودم هست!) هم مقصریم!
من همونطور هم که قبلا گفتم دوست دارم ضمینه ساز بحث های منطقی و به دور از جنجال در مورد کنسول ها و PC باشم و عوض اینکه این بحث ها مثل گذشته نتیجه اش جنجال بشه بر عکس بهترین بهره وری یعنی اطلاع رسانی به دوستان رو ازین بحث ها داشته باشیم و همونطور که یکی از دوستان گفتن سطح علمی هر دو طرف بحث کننده افزایش پیدا کنه! و من برای عملی کردن این موضوع حاضرم تا مرز بن شدن هم پیش برم!
تمام کاربرانی که اینجا فعالیت میکنن از این حالت یک نواخت و تکراری انجمن گله دارن ولی به روی خودشون نمیارن ! حالا به دلایل مختلف!
کی از تنوع بدش میاد؟ اما نه هر تنوعی ! تنوعی مفید و سودمند و بس!
ببخشید که سرتون رو درد آوردم!![]()
اقای shab2008 عزیز وقتی به من پ.خ ی پر از فحش و دری وری میده به به نظرت ایشون منطق حالیشه؟ جنبه نداره چیزی که بابه میلش نیستو بشنوه. منطقی نیست ایشون
الان یه نفر بگه فقط پیسی ایشون میگن باریکلا این حرفت خیلی درست بود .
ولی وقتی ما میگیم کنسول ایشون میگن هیچی از گرافیک حالیتون نیست
دوستان میدونم من کاره ای نیستم اینجا
ولی اونهایی که من رو میشناسن خواهش میکنم جواب این چند تا کاربر تابلو که مشخصه قصدشون چیه و وارث قدیمی تر از خودشون هستن که تا یادمه بودن و هستن و خواهند بود , رو ندن
حقایقی باید گفته میشد که شد
بقیش توهمه محضه
اینا باید به یک چیز دلشون خوش باشه
خیلی بده ادم تنها دل خوشی کسی رو بگیره
به نظر من سعی کنید جوابشون رو ندید
چون به اندازه کافی تاپیک این ابر سخت افزار روز دنیا رو با پست های بی محتوی به گند کشیدن
حیفه تاپیکی که تا اینجا جلو اومده و زحمتش رو کشیدید خراب بشه
مرسی
آره خب ولی اگه بری پشت بوم بهترههم هوا به کلت میخوره هم اگه جو زده شدی میتونی از بالا بپری پایین
شهاب جان کم کم داری جا پای یحیی میزاری ها !!![]()
فکرکنم یحیی تنها کسی بود که پست کتابی میداد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)