اگر پیمانکار به شهرتان رسید زمان دقیق را اعلام میکنم. به صورت 24 ساعته سایتتان را روشن خواهیم کرد. بدون لحظه ای درنگ. صددر صد اطلاع خواهم داد.
اگر پیمانکار به شهرتان رسید زمان دقیق را اعلام میکنم. به صورت 24 ساعته سایتتان را روشن خواهیم کرد. بدون لحظه ای درنگ. صددر صد اطلاع خواهم داد.
اقا رضا 4g سبزوار رو کی روشن میکنید؟
چند ماهی هست تجهیز شده ولی فعالش نکردید
از این سایبته قبلتر استفاده کرده بودم ولی معلوم نیست همراه اول چیکارش کرده که هیچ جوره آنلاک نمیشه!اصلا اینا مرض دارن مودم را لاک میکنن؟!لاک میکنن که چی عایدشون بشه؟!خب این کارشون باعث میشه خریداران محصولشون کمتر بشه!!!
اقا رضا کرمان چی شد پهنای باند اضاف کردید؟؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
احتمالا مخفف ِDual Carrier هست... که سرعتش تا دو برابر H plus میرسه...یعنی 42.2Mbps ... شما یه تست سرعت بگیر با یه عکس از صفحه گوشی .... بقیه دوستان چنین چیزی نداشتن ؟
اينترنت ايرانسل رسما شده اينترانت. سرور خارج نابود شده تو اين يك ماهه. تو خلوترين وقت 4g يك مگا بيت هم نميده!!! داخلى هميشه خوبه.
گوشی شما چیه؟؟؟؟
همین رو بگو لاک کردن مال وقتی هست مثل اپراتورهای خارجی که این چیزارو با هفتاد درصد تخفیف بصورت لاک شده میفروشن نه این وضع خنده دار اینجا که گوشی سامسونگ J5 آزاد خیلی ارزون تر از لاک شده ایرانسل هست! اینا دیوانه و حقه بازند
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
دوستان کسی با 4g مشکل نداره؟ واسه من از 4شنبه بهم ریخته! هیچ سایتی رو بالا نمیاره! سرعت به دو کیلوبایت هم نمیرسه! تا قبل از 4 شنبه عالی بود!
وقتی که قیمت اینترنت موبایل از ADSL ارزونتر بشه و کاربران اینترنت سرویس ADSL شون رو جمع کنن و با اینترنت موبایل دانلود کنن اوضاع همینجور خواهد موند. با بیشتر شدن مشترکین اوضاغ از این هم بدتر خواهد شد. من هر سه سیم کارت رو دارم و رو هر سه شون هم اینترنت فعاله ... می تونم بگم که هر سه شون آشغالن ! البته هر سه صبح ها سرعت نسبتا خوبی رو میدن ... ولی عصرها تا ساعت دوازده یا یک شب سرعت طوری میشه که حتی گوگل هم به زور باز میشه. بین اینها همراه اول یه خورده وضعیت بهتری داره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)