به قول alimail3248 خودت چی فکر فوکولی؟![]()
به قول alimail3248 خودت چی فکر فوکولی؟![]()
به نظر من که همش سرکاریه و یه ترفنده برای نفوذ به سیستم دیگران .سیستم مخابرات کشکی نیست که به این راحتی بشه ه کش کرد مگر اینکه خلافش ثابت بشه
اگه واقعا راستکیه پس خودت 20 مگ تمدید کن بعد سند و مدرک معتبر بزار تا معلوم بشه راسته یا نه
Last edited by ahwazp30; 07-11-2014 at 16:53.
خب حدست درسته
يه راه ديگه هم هست كه اون واقعيه و ميتوني نامحدود بگيري اونم مفتي ولي ريسكش بالاست يهو ميبيني فتا ميريزه ميگيرت
alimail3248 حالا که همه پستا رو میخونی پس لااقل بگو برنامه ی مخابرات چیه ؟ نامحدودا قیمت و سایر ...
این بازیا برای چیه و چرا مخابرات هر روز یه فیلمی درمیاره؟
منتظریم
چه جوری میشه ؟ تو بلدی ؟ نه مفتی نمیخام اما ناحمدود به قیمت قدیم اره .256 شونزده هزارتومنی میخام من .میشه ؟
متاسفانه كارمندان نمايندگي ها و پشتيباني از برنامه هاي مخابرات خبر ندارن مخابرات اول برنامشو اجرا ميكنه بعدش خبر رو به نمايندگي ها ميرسونه فقط اداره ديتا از برنامه ها خبر دارن چون خودشون به اكانتينگ دسترسي دارن
از کجا معلوم این مهندس کارمند همون اداره دیتا نباشه ؟ از کجا میدونی تو نمایندگی کار میکنه ؟ نکنه همکارین با هم ؟
سلام
فیلمی در کار نیست .برنامه های آتی مخابرات رو باید از خودش بپرسید .بنده هم مثل شما مصرف کننده اینترنت مخابرات هستم و از اهداف و سیاست های شرکت کاملا بی خبرم.
من ده مگ دارم شبانه هم داره که تا دو سه روز دیگه تموم میشه. اگه تمدید کنم دیگه شبانه نداره؟
ندارد ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)