نه اتفاقا رفتم ولی گفتم اینا کارشون حساب و کتاب نداره تو سایت یک چیزی میزنند تو قبض یک چیر دیگه میاد...گفتم از بچه ها بپرسم بهتره..باز ممنون از شما.فکر کنم تا الان توی سایت مخابرات نرفتی ....
نه اتفاقا رفتم ولی گفتم اینا کارشون حساب و کتاب نداره تو سایت یک چیزی میزنند تو قبض یک چیر دیگه میاد...گفتم از بچه ها بپرسم بهتره..باز ممنون از شما.فکر کنم تا الان توی سایت مخابرات نرفتی ....
سلام دوستان دو هفته اى هست سرويس ٢ مگ من در قسمت وضعيت مودمم كمتر از ١ مگ سرعت خط رو نشون ميده و تماس با ٢٠٢٠ هم گرفتم مدعى شدن خطتون نويز داره، حالا پس چطور قبلش نداشت؟! درضمن براى تست خط و كشيدن كابل از ورودى ساختمون به منزل دقيق بايد چيكار كرد؟
سلام
شما تونستی یه عکس بذارید از استاتوس مودم یا اطلاعاتشو اینجا کپی کنید
مشخص میشه که نویز داره یا نه؟!
سلام.
ایشالا که درست میشه. من که چند سالی هست مشکلی با مخابرات ندارم.
Last edited by feizol65; 21-04-2016 at 07:41.
آقا نویز دارید شدید
چطور با snr 2.3 به اینترنت وصل میشید
احتمالا یه مشکلی برای کابل تلفن پیش اومده،ببینید از کنار کابل های برق رد نشده،
یه صفحه هم میذارم برای شناسایی عواملی که نویز ایجاد میکنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، اینم میشه بفرمائید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت Summary
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dariushko; 21-04-2016 at 09:05.
با اجازه از پیشکسوتان تاپیک, این عکسو تو گوگل ایمیج پیدا کردم دیدم ارزش داره که اینجا هم باشه. میتونه کمکی باشه به کاربران تازه وارد تاپیک.
همینطور که میبینید به ترتیب مقدار پارامترهای SNR (نسبت سیگنال به نویز) و Line attenuation (مقدار سیگنال ارسالی از مرکز تا مودم adsl) با رنگ های قرمز(بسیار بد) تا سبز روشن(بسیار خوب) نشان داده شده. با این حساب میتونید شرایط خط تلفنتونو بررسی کنید. اگر دوست داشتید این عکس در کامپیوترتون ذخیره کنید بدردبخور هست.
![]()
شما نويز ندارى وضعيت نويزت تو عالى دسته بندى ميشه
تشكر، دوستان من كلى تست انجام دادم رو تمام پريزهاى خونه امتحان كردم و اسپليتر برداشتم و گذاشتم و درنهايت به يه الگويى رسيدم كه قابل تكراره و هربار تكرار ميكنم يه نتيجه ميده اونم اينه كه وقتى تلفن منزل در حال ارتباط و اشغال باشه، نويزم بهتر ميشه و به ١٤ ميرسه، اما با قطع اشغالى و اتمام مكالمه تلفن، snr مياد زير ٦ و حتى ١!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)