تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1743 از 4105 اولاول ... 743124316431693173317391740174117421743174417451746174717531793184322432743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,421 به 17,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان سلام
    من اعزامم شنبه 2/6 هست.سپاه افتادم.اردکان یزد نیرو هوایی.دوره تکمیلی بسیج رو گذروندم.گواهی تکمیلی که پرس شده هست رو از گردان گرفتم ولی متاسفانه برگ سبز تکمیلی رو نگرفتم.یعنی فکر میکردم که همون گواهی دوره تکمیلی بسیج ، برگه سبزه تکمیلیه.الان هم نمیدونم که گواهی رو قبول میکنند اونجا یا نه حتما برگ سبز رو میخوان.اگه گواهی قبول نمیکنن باید چه کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    یگانم مشخص شد
    فرماندهی پشتیبانی منطقه 2 ف آماد و پش اج شیراز
    رسته : رایانه
    کسی میدونه کجای شیرازه ؟ چطور جاییه؟
    Last edited by matin724; 23-08-2013 at 01:22.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    یگانم مشخص شد
    فرماندهی پشتیبانی منطقه 2 ف آماد و پش اج شیراز
    رسته : رایانه
    کسی میدونه کجای شیرازه ؟ چطور جاییه؟
    پشتیبانی از یگان های خوب نزاجا برای خدمته و سختنی خدمت در تیپ و لشکر رو نداره من خودم در پشتیبانی منطقه ۵ هستم . با توجه به رسته ،شما در امور اداری یا تایپ استفاده خواهید شد.

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad.hafezi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان.فردا صبح اعزامم به 01 ارتش تهران.لطفا کسایی که اونجا بودن جواب سوالم رو بدن.ممنون.میشه موبایل رو ببرم(گوشی ساده)و اونجا تحویلشون بدم بعد هروقت که خواستم برم مرخصی ازشون تحویل بگیرم؟آیا موبایل ها رو تحویل میگیرن ؟؟

داره خودمونی میشه ahmad.hafezi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستانی که فردا اعزامشونه امیدوارم همگی موفق باشیم.روحیه داشته باشیم و سخت نگیریم.خدمت هم هرطور که باشه میگذره پس بهتره خوش بگذرونیم و هوای همدیگرو داشته باشیم و به هم کمک کنیم و خدای نکرده مثل بعضی ها بخاطر چیز های بی ارزش زیر آب همدیگرو نزنیم.همه با کلی استرس و بدبختی توی زندگی داریم میریم خدمت پس بهتره رفیق باشیم و کمک حال همدیگه.کسی مارو درک نمیکنه پس بیاید همدیگرو درک کنیم.ببخشید که نصیحت کردم.کوچیک همه شما هم هستم.

7. 5 کاربر از ahmad.hafezi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    انشالله امروز ظهر حرکت میکنیم به سمت پادگاه شهید مدرس کرج تا دوره ی 10 روزه ی خاتم رو بگذرونیم.
    میخواستم از همه ی بروبچ گل این تاپیک یه تشکر اساسی کنم، که اگر راهنمایی های این سایت نبود من قطعا خاتم پذیرش نمیشدم.
    حالا بماند که چه هفتصد خانی گذروندیم!
    خلاصه دعا میکنم همه خدمتشون به یکی از بهترین و پر خاطره ترین دوران زندگیشون تبدیل شه ...
    برای ما هم دعا کنید که انشالله خدمت سرشار از خیر و برکت باشه برامون
    انشالله سعادت داشته باشم در آینده تجربیات رو در اختیار کسایی بزارم که تازه میخوان برن خدمت تا بلکه ادای دینی باشه به این سایت و محبت دوستان قبلی که راهنمای ما شدن ...
    برای همه آروزی سعادت و بهروزی دارم ...
    التماس دعا
    یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقا جریان این برگ سبز تکمیلی چیه؟؟از کجا باید بگیریمش؟؟؟مگه نباید فقط همون کارت دوره تکمیلی پرس شده رو ببریم جایی که میخوایم بریم آموزشی؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اقا جریان این برگ سبز تکمیلی چیه؟؟از کجا باید بگیریمش؟؟؟مگه نباید فقط همون کارت دوره تکمیلی پرس شده رو ببریم جایی که میخوایم بریم آموزشی؟؟
    دوست عزیز ، منم دیشب ساعت 10-11 بود که توی اینترنت آخرین چرخ هامو میزدم توی فروم های سربازی که متوجه شدم یه نامه باید از گردان آموزش تکمیلی گرفت و برد سپاه استان تا اونجا امضاء بشه و بعد اون نامه رو به همراه اصل کارت تکمیلی ببریم پادگان واسه کفایت آموزشی.میگن که بعضی پادگان ها قبول میکنن خود کارت تکمیلی رو بعضی هم نه فقط اون نامه رو میخان
    من امروز صبح رفتم گردان آموزش تکمیلی ، اون نامه رو گرفتم ولی فردا باید ببرمش سپاه اصفهان تا امضاء بشه بعد برم به محل اعزام.نمیدونم میرسم یا نه؟ساعت حضور رو زدن 7 صبح.
    حالا شمام اگه مثل منه جریانت همین الان برو گردان شهرتون و لااقل اون نامه رو بگیر

11. این کاربر از حسین ط. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پشتیبانی از یگان های خوب نزاجا برای خدمته و سختنی خدمت در تیپ و لشکر رو نداره من خودم در پشتیبانی منطقه ۵ هستم . با توجه به رسته ،شما در امور اداری یا تایپ استفاده خواهید شد.
    ممنون دوست عزیز
    نگفتین کجای شیرازه؟!
    راستی میتونم موبایل با خودم ببرم؟

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.فردا صبح اعزامم به 01 ارتش تهران.لطفا کسایی که اونجا بودن جواب سوالم رو بدن.ممنون.میشه موبایل رو ببرم(گوشی ساده)و اونجا تحویلشون بدم بعد هروقت که خواستم برم مرخصی ازشون تحویل بگیرم؟آیا موبایل ها رو تحویل میگیرن ؟؟
    سلام . تبریک بهت میگم. 01 یکی از بهترین جاهای آموزشی هست. من اردیبهشت و خرداد آموزشی 01 بودم.
    تا اونجا که دیدم روز اول گفتن موبایلها رو تحویل بدین تا سه روز وقت دارین بردارین از دژبانی ببرین بیرون. بچه ها ی ما می بردن میدادن دکه ی بیرون پادگان و هر بار هم 2000 تومن می دادن. به نظرم نبری بهتره. من خودم نبردم از تلفن کارتی داخل پادگان استفاده می کردم. موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •