512 محدود خدا بده برکت
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
512 محدود خدا بده برکت
![]()
اکثر شرکتا همینطوریه!شاتل که بعد دانلود بیشتر از حد مجاز سرویس رو قطع میکنه!
مخابرات موظفشون کرده به قیمت مصوب سرویس نامحدود ارائه بدن و چون به صرفشون نیست واسه همین شیر یک به x میدن!خدا میدونه این x چنده!
تهران! پس فقط خوزستان اینجوری شده؟![]()
کدوم دانلود بیشتر؟اینا سهمیه بندی میکنن همون حداقلش را به ما نمیدن .مثلا من که سرویسم 512 نامحدوده روزی بیشتر از 400 مگ بهم سرعت 512 مابقی روز را باید باسرعت دیال آپ سر کنم.دوستانی که 2 مگ محدود دارند سرعتشون تو روز کمتر از 1 مگه این فاجعه است.شرکتای دیگه سرعت بالاتر از 256 بگیری سرعت بالای 4 مگ بهت میدن اما اینشرکت واسه سرویسای محدودش هم سرعت واقعی را نمیده !!!
آره-پس نگران نباش.بهترین آی اس پی همین مخابراته .در سته مشکلاتی داره اما حداقل هزینه اش کمتر از سایر شرکتاست و پینگش هم بهتر از تمام شرکتاست.برو لذتش را ببر
من خودم نامحدود شاتل داشتم!نامحدود آسیاتک هم داشتم!
شاتل 512 سرعت واقعی 60 70 میداد روز 20 یه دفعه اکانت بسته میشد!به دلیل مصرف غیر منصفانه!
آسیاتک هم یه جور دیگس تا 400 مگ اولیه رو سرعت واقعی میده بعدش افت شدید داره!که همون 400 مگ تو ماه میشه 12 گیگ!
الان هیچ جایی به جز خود مخابرات سرویس نامحدودش رو مل بچه آدم ارائه نمیده!
شما همون مبلغی که دادی نامحدود گرفتی بده یه سرویس محدود بگیر روزانه سرعت رو فضاس!شبانه هم عین همون سرویسی که داری!
من 512 دارم روزا با 1 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنم!یعنی هر دقیقه 60 مگ دانلود میکنه!شبا هم 60 تا 75 متغیر هست!
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 24-02-2014 at 17:40.
البته فقط سرويس های ٥١٢ يا كمتر شبا همون سرعت واقعي قرارداد ميده سرويس هاي يك مگ يا بيشتر اينطور نيست ! البته از لحاظ قانوني هم بايستي سرويس ها با ضريب اشتراك ١ به ٨ ارائه بشه و چون شب ها اكثرا همه دانلود ميكنن سرعت بايستي خيلي پايين تر از اين چيزي كه آسيا در اختيار كاربرا ميزاره باشه....
Last edited by shah994; 24-02-2014 at 22:39.
این سرویس نامحدود که دزدیه محضه ... دوستان میشه بفرمایند کدوم سرویس محدود از لحاظ قیمت و سرعت دانلود شبانه به سرفه تره ؟(مخصوصا سرویس های 10 گیگ 1 تا 8 صبح رایگان)
512 محدود 10 گیگ در ماه
شبی 1 گیگ میتونی باش رایگان دانلود کنی
من بعده سه سال از این شرکت اشغال امروز رفتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)