سلام. من تازه یه الیت گرفتم. میخواستم ببینم میشه روش تم ریخت ؟؟؟؟
بعد میش از رو فلش اهنگ کپی مرد رو هاردش ؟؟؟
یه چند تا بازی خوب هم معرفب کنین.
سلام. من تازه یه الیت گرفتم. میخواستم ببینم میشه روش تم ریخت ؟؟؟؟
بعد میش از رو فلش اهنگ کپی مرد رو هاردش ؟؟؟
یه چند تا بازی خوب هم معرفب کنین.
بخدا یک ساله هر وقت این موضوعات پیش میاد داریم این حرفا رو میزنیم کیه که گوش بده !!!
مبارک باشه
بله هم میتونید DL کنید و هم از طریق Flash-ram اینکارو انجام بدید که من لینک آموزش رو پیدا نکردم
ADSL دارها بشتابید به کمک این بنده خدا !!![]()
نه نیست ،
یک دوربین 12 مگا پیکسلی مدیون با فتو سل ضعیف کیفیت بالاتری داره یا یک دوربین 5 مگا پیکسلی کنان یا الیمپوس یا ... با فتوسل قوی ؟
Last edited by sonixax; 18-08-2010 at 16:22.
من یه صحبتی دارام با اونایی که میگن بازی هایی که هم رو pc هست و هم رو 360 نسخه pcش بهتره
اولا اینکه ما پولشو داشتیم کنسول خریدیم
دوما اینکه کنسول برا بازی ساخته شده و بس
سوما اینکه شما بازی هایی مثل GEOW 2 و ALAN WAKE و .... رو نمیتونید رو PC و 360 با هم مقایسه کنید چون این بازیا فقط واسه XBOX360 هستن به قول یارو گفتنی انحصارین داداش انحصاری!![]()
همه اینها رو گفتی ؟ همش هم قبول - چون در PC میشه سخت افزار رو ارتقاء داد و از سخت افزار قوی تری استفاده کرد پس خود به خودی میشه کیفیت بهتری هم داشت (البته به شرط اینکه بابای پولدار داشته باشی یا ...)
ولی وقتی که PC دار آرزو به دل GOW یا GEOW موندن و دارند خودشون رو به در و دیوار میکوبند که یک امولاتوری چیزی برای 360 یا Ps3 پیدا کنند و گیرشون هم نمیاد چه فایده ؟ تازه اگر هم روزی امولاتورشون ساخته بشه با این PC که شما داری نمیتونی راحت بازی کنی باید دست به دامن یک PC کلفت تر بشی . یه سرچ کوچولو توی نت بزنی خودت متوجه میشی که PC دار ها در به در دنبال امولاتور هستند برای اجرای بازی های کنسولی و همیشه هم افت فریم دارند یا مشکل شبیه ساز کنترلر و از این دست مشکلات .
طبیعیه که قدرت PC از کنسول بیشتره چونکه همین بازی های کنسولی رو با PC میسازند ، ولی وقتی اکثر بازی های PC حال به هم زنه چه فایده ؟
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
این اسم قدیمش نتال بود ، اسم الانش کینکت هست یک مدل کنترلر هست که به کاربر این اجازه رو میده که بدون نیاز به اینکه چیزی دستش بگیره بازی کنه و یا با سیستم مثل یک انسان ارتباط برقرار کنه و خیلی کار های دیگه .
این دورنمایی از آیندست .
والا چیزه خیلی خوبیهقراره همه بخرن !! میگن باهاش میشه خیلی جنگولک بازی در آورد
توضیحات لازم رو تو تاپیک زیر بخونید همه چی دستتون میاد :
================================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی به من بگه که آیا واقعا ما مسخره هستیم !!!؟؟؟
معنی این تاپیک بالا چیه !!!؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی میاد؟؟؟
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
میشه باهاش Taken هم بازی کرد؟؟؟![]()
رقیب اصلی xbox 360 کیه (یا چیه)؟؟؟
ps3هست![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)