تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1742 از 1849 اولاول ... 7421242164216921732173817391740174117421743174417451746175217921842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,411 به 17,420 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

درووود
    من حدود یک هفته است از صبانت اومدم های وب همه چیش خوبه فقط عصرها سرعت کم میشه از حدود ساغت 5 تا 12 شب.البته قطع نمیشه ها فقط سرعت کم میشه.
    امیدوارم تجربه خوبی داشته باشم.
    صبانت حجمهای الکی میداد خیلی کم و گرون.های وب حجمهاش خیلی بهتره
    درود
    های وب همینطوریه منم از ساعت 4 عصر تا 12 شب نتم داغون میشه
    های وب کیفیت فدای کمیت کرده... پینگ خوبی نداره اینترنت ثابتی نداره پهنای باند مشکل داره.
    از همین مرکز با یک خط دیگم از شاتل هم اینترنت گرفتم پینگ عالی اینترنت هم در طول روز همیشه ثابت هست. همون سرعتی که گرفتم هیچ وقت حتی 100 کیلوبایت بالا پایین نمیشه!

2. 2 کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام چرا دو سه روزه های وب سرعتش اینقدر اومده پایین به خصوص 6 عصر تا 12 شب

4. این کاربر از cartesiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

درود
    های وب کیفیت فدای کمیت کرده... پینگ خوبی نداره اینترنت ثابتی نداره پهنای باند مشکل داره.
    از همین مرکز با یک خط دیگم از شاتل هم اینترنت گرفتم پینگ عالی اینترنت هم در طول روز همیشه ثابت هست. همون سرعتی که گرفتم هیچ وقت حتی 100 کیلوبایت بالا پایین نمیشه!
    فقط 195 رو بگیرید تا مشکل حل شه

6. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دروود
    واقعا درست میفرمایید.
    من یک هفته س اومدم های وب اعصابمو خراب کرده ، همش نوسان سرعت ، همش مشکل با اینستاگرام، فیلمهای تلگرام با حجم 10مگ باورتون نمیشه نیم ساعت گیر میکنه تا دانلود شه ، عکسهای تلگرام هم بین ساعت 17 تا 24 با بدبختی باز میشه،
    بهشون زنگ زدم امروز میگم من سرعتم 8مگ هست سرعتم بزور به 3میرسه میگه خط نویز داره بهش میگم من شرکت قبلی که داستم 4مگ بدون نوسان 24ساعت بود الان همون خط را شما داری میگی مشکل داره،معلومه مشکل از شماست،نمیدونن چی بگن زود میگن نویز.خدا شاهده شرکت قبلیم 4مگ رو همبن خطم بدون نوسان سرعت کامل را مبداد بهم دقیقا تا دو هفته پیش.

تا سر ماه صبر میکنم درست نشد جمع آوری میکنم میرم جای دیگه اب از سرم گذشته بسته 4g میگیرم واسه زمان تغییر بین دوتا شرکت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    دروود
    واقعا درست میفرمایید.
    من یک هفته س اومدم های وب اعصابمو خراب کرده ، همش نوسان سرعت ، همش مشکل با اینستاگرام، فیلمهای تلگرام با حجم 10مگ باورتون نمیشه نیم ساعت گیر میکنه تا دانلود شه ، عکسهای تلگرام هم بین ساعت 17 تا 24 با بدبختی باز میشه،
    بهشون زنگ زدم امروز میگم من سرعتم 8مگ هست سرعتم بزور به 3میرسه میگه خط نویز داره بهش میگم من شرکت قبلی که داستم 4مگ بدون نوسان 24ساعت بود الان همون خط را شما داری میگی مشکل داره،معلومه مشکل از شماست،نمیدونن چی بگن زود میگن نویز.خدا شاهده شرکت قبلیم 4مگ رو همبن خطم بدون نوسان سرعت کامل را مبداد بهم دقیقا تا دو هفته پیش.

تا سر ماه صبر میکنم درست نشد جمع آوری میکنم میرم جای دیگه اب از سرم گذشته بسته 4g میگیرم واسه زمان تغییر بین دوتا شرکت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فقط 195 رو بگیرید تا مشکل حل شه
    زنگ بزنیم همین مشکلات را بگیم؟
    واقعا پیگیری میکنن واسه سرعت نت؟

10. این کاربر از mafia320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    واقعا درست میفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

زنگ بزنیم همین مشکلات را بگیم؟
    واقعا پیگیری میکنن واسه سرعت نت؟
    پیگیری و جریمه که مثل کشورهای خارجی نیست ولی خب یه تماس با ISP میگیرن و سلام و احوالی هم می کنند
    به هر حال تماس گرفتنش بهتر از نگرفتنش هست. البته 195 شماره تلفن نیست باید بری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    Last edited by malthael; 05-03-2018 at 23:23.

13. 2 کاربر از malthael بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

های وب کیفیت فدای کمیت کرده
    کيفيت فداي کميت، تعبير کاملا مناسبي بود اي ول

15. این کاربر از ™ Hadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همه شرکتها به هر بهونه ای طرح تخفیفی اینترنت و بسته میزارن برای مشتری های جدید و قدیمشون ( الان اکثرا جشنواره تخفیف نوروزی گذاشتن و داتک هم به مناسبت روز زن تخفیف گذاشته) های وب هم 5000 تومن تخفیف ریحون و نمیدونم 10000 تومن تخفیف دی جی کالا و ...

17. 2 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •