تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1742 از 1759 اولاول ... 74212421642169217321738173917401741174217431744174517461752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,411 به 17,420 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من یه روتر tp-link مدل TD-W8961ND دارم که داخل تنظیمات QoS اش نمیشه پهنای باند رو محدود کرد و فقط یه بخش DSCP داره که من وقتی پورت بازی رو میزنم و اینو روی 63 میذارم هیچ فرقی نمیکنه تقریبا و وقتی کسی دانلود می کنه پینگ بازی خیلی میره بالا.
    الان اگه مودمی بگیرم که تنظیمات برای محدود کردن پهنای باند هم داشته باشه (بر اساس mac address و یا پورت) واقعا تاثیری داره ؟ و اینکه بی زحمت یه DSL Router خوب معرفی کنید که همچین تنظیماتی رو داشته باشه
    شما باید یه روتر وایرلس بگیری که Dd-wrt ساپرت باشه. بعد که فریم ور اش رو به DD-WRT تغییر دادی میتونی نصف پهنای باند رو مثلا برای بازی و نصف دیگه اش رو برای دانلود تقسیم کنی.
    پیش نیازش اینکه یکم شبکه بدونی و یکم کنجکاو باشی بری توی سایت های خارجی بگردی و مطلب بخونی.

2. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من یه روتر tp-link مدل TD-W8961ND دارم که داخل تنظیمات QoS اش نمیشه پهنای باند رو محدود کرد و فقط یه بخش DSCP داره که من وقتی پورت بازی رو میزنم و اینو روی 63 میذارم هیچ فرقی نمیکنه تقریبا و وقتی کسی دانلود می کنه پینگ بازی خیلی میره بالا.
    الان اگه مودمی بگیرم که تنظیمات برای محدود کردن پهنای باند هم داشته باشه (بر اساس mac address و یا پورت) واقعا تاثیری داره ؟ و اینکه بی زحمت یه DSL Router خوب معرفی کنید که همچین تنظیماتی رو داشته باشه
    tplink 8968 به راحتی آب خوردن میتونی برای هر کلاینت پهنای باند محدودشده مشخص کنی

4. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما باید یه روتر وایرلس بگیری که Dd-wrt ساپرت باشه. بعد که فریم ور اش رو به DD-WRT تغییر دادی میتونی نصف پهنای باند رو مثلا برای بازی و نصف دیگه اش رو برای دانلود تقسیم کنی.
    پیش نیازش اینکه یکم شبکه بدونی و یکم کنجکاو باشی بری توی سایت های خارجی بگردی و مطلب بخونی.
    ممنون بابت جواب ، تا اونجا که من متوجه شدم این فریم ور برای مودم یا روتر-مودم نیست و فقط روتر رو پشتیبانی می کنه.
    یعنی عملا باید یه دیوایس جداگانه بگیرم در کنار دیوایس خودم که زیاد منطقی به نظر نمیرسه برای یه شبکه کوچک خانگی.
    ولی کلا اطلاعی نداشتم در مورد این فریم ور ، باعث شد یکم مطلب بخونم! ممنون

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون بابت جواب ، تا اونجا که من متوجه شدم این فریم ور برای مودم یا روتر-مودم نیست و فقط روتر رو پشتیبانی می کنه.
    یعنی عملا باید یه دیوایس جداگانه بگیرم در کنار دیوایس خودم که زیاد منطقی به نظر نمیرسه برای یه شبکه کوچک خانگی.
    ولی کلا اطلاعی نداشتم در مورد این فریم ور ، باعث شد یکم مطلب بخونم! ممنون
    آره یه باید روتر ارزون dd-wrt ساپورت بگیری و مودم کنونی تو Bridge کنی و PPPOE رو توی روتر تنظیم کنی و باقی تنظیمات.

7. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من الان از این مودم دی اینک کوچیک مشکی ها دارم ولی وایرلسش خیلی بردش کمه و همه جای خونه درست آنتن نمیده ...
    حالا میخاستم مودمو عوض کنم و این مودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو بخرم به نظرتون فرقی میکنه و میتونم توی همه جای خونه وایرلس پر بگیرم ، و همچنین این مودم میتونه 2 طبقه رو کامل پوشش بده ؟! کسی از دوستان تجربه ای داره ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من الان از این مودم دی اینک کوچیک مشکی ها دارم ولی وایرلسش خیلی بردش کمه و همه جای خونه درست آنتن نمیده ...
    حالا میخاستم مودمو عوض کنم و مدل D link Dsl-2750 Uرو بخرم به نظرتون فرقی میکنه و میتونم توی همه جای خونه وایرلس پر بگیرم ، و همچنین این مودم میتونه 2 طبقه رو کامل پوشش بده ؟! کسی از دوستان تجربه ای داره ؟!
    Last edited by Eliminal; 18-07-2014 at 14:25.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا میخاستم مودمو عوض کنم و مدل D link Dsl-2750 Uرو بخرم به نظرتون فرقی میکنه و میتونم توی همه جای خونه وایرلس پر بگیرم ، و همچنین این مودم میتونه 2 طبقه رو کامل پوشش بده ؟! کسی از دوستان تجربه ای داره ؟!
    سلام

دوطبقه رو که فکر نمی کنم هیچ مودمی به صورت معمولی پوشش بده. باید دید فاصله چقدر هست.

در مورد اون مودم هم تو گوگل سرچ کنید ببینید آنتن هاش چند db هستند.

می تونید دوتا آنتن قوی بگیرید برای تقویت امواج با آنتن های معمولی عوض کنید. برای خونه رو میشه درستش کرد ولی برای دو طبقه احتمالش کم هست که باز هم بستگی به شرایط داره.

موف باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من اینترنت 512 مخابرات تهران دارم موقع بازی آنلاین زیاد dc میشم مودمم هم llinksys هست و MTu هم که به دست آوردم 1464 هست که با 28 اضافه میکنم همان 1492 پیشفرض مودم هست میخواستم ببینم برای این مودم تنظیمات دیگه نیست چک کنم شاید بهتر بشه
    سرعت دانلودمم 60 تا 65 هست .
    در ضمن مودم سریع قطع و وصل میشد برای همین dsl modulation رو روی g.dmt گذاشتم خیلی بهتر شده و کمتر dc میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این روی کدوم باشه بهتر است و هر کدوم چه فرقی داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اینترنت 512 مخابرات تهران دارم موقع بازی آنلاین زیاد dc میشم مودمم هم llinksys هست و MTu هم که به دست آوردم 1464 هست که با 28 اضافه میکنم همان 1492 پیشفرض مودم هست میخواستم ببینم برای این مودم تنظیمات دیگه نیست چک کنم شاید بهتر بشه
    سرعت دانلودمم 60 تا 65 هست .
    در ضمن مودم سریع قطع و وصل میشد برای همین dsl modulation رو روی g.dmt گذاشتم خیلی بهتر شده و کمتر dc میشم
    سلام

اگر با بازی آنلاین مشکل دارید نه نمیشه کاری کرد متاسفانه به غیر از اینکه اگر نویز خط بالاست درستش کنید !

اون گزینه هم Keep Alive خوبه دیگه قطع نمیشه ولی Connect On Demand باید خودتون کانکت کنید که 5 دقیقه اگر کار نکنید باهاش قطع میشه !

موفق باشید

14. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •