تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1742 از 2365 اولاول ... 74212421642169217321738173917401741174217431744174517461752179218422242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,411 به 17,420 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنوون میشم قیمت اون باندی که معرفی میکنید رو هم بگید
    Last edited by porya_1986; 21-03-2015 at 03:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من چیزی از پخش سر در نمیارم
    روی پراید میخوام یه پخش ببندم که هزینه زیاد نکنم و فعلا هم قصد ساب و آمپ ندارم تا وقتی پول دستم بیاد
    تا 250 میخوام واسه پخشم خرج کنم البته خود پخش فقط
    چی بهتره بنظرتون؟
    چهار خروجی باشه
    حتما فلش بخوره
    CD هم بخوره که چه بهتر
    چیزی که بعدا خواستم ارتقا بدم مشکل پیش نیاد و بتونم ساب و آمپ اضافه کنم
    همه میگن پایونیر بخر
    تو این قیمت چیزی پیدا میشه یا مجبورم بیشتر هزینه کنم؟
    برای داخل در جلو باند پایونیر TS-G1644R دارم که ماگزیمم 250وات و توان اسمیش 40 و امپدانس 4 اهم
    برای عقب چی بگیرم؟
    شنیدم کنوود 718 و پایونیر 6975 خوبن
    بنظرتون باند جلو رو عوض کنم یا مناسبه؟
    سلام دوست عزیز
    من خودم هم از پخش پایونیر استفاده کردم هم 2 سال هست از کنوود استفاده می کنم که کاملاَ خوب هست به نظر من شما یک پخش x400 کنوود تهییه کنید پخش بسیار خوبی هست 3 جفت خروجی داره 2 تا usb می خوره بسیار زیبا هم هست قیمتم نزدیک 320 هست،از من بشنو سر 50 تومن ارزونتر جنس ضعیفتر نخر که شدید پشیمون می شی
    برای اسپیکر عقب هم دوتا باندی که فرمودین در بازار معروف هست و مغازه دارا پیشنهاد می دن بهترین کار این هست که خودتون برین صداش رو بشنوین،از روی حرف کسی خرید نکنین مثلاَ سر من با صدای 718 شدید درد می گیره

3. این کاربر از amin5030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام .دوستان من خیلی سرم از سیستم صوتی نمیشه با یه تحقیق تو نت به این سیستم رسیدم

آمپ : kenwood 8400

بلندگو :infinity 693.11i

ساب :kenwood kfd-hqr 3000

پخش: pioneer deh-x3750ui

خواستم بدونم این سیستم چه طوره؟یعنی همخونیش خوبه ؟و از همه مهم تر هنوز نتوسنتم کامپوننت مناسب رو انتخاب کنم یه کامپ مناسبم معرفی کنین
    دوستان خواهش میکنم جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم جواب بدین
    سلام دوست عزیز سابی که نوشتین 500rms هست باید براش امپ جدا تهیه کنین،اگر کامپ اضافه بشه که 100%
    اگر منظورتون این هست که با این امپ بریج به ساب بدین به هیچ عنوان پاسخگو نخواهد بود
    در کل اگر می خواید ببینید سیستم با هم همخوانی داره rms امپ و اسپیکر یا ساب باید نزدیک هم باشه
    در مورد پخش هم نظر بنده x400 کنوود هست خودتون امکانات دو پخش رو مقایسه کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز سابی که نوشتین 500rms هست باید براش امپ جدا تهیه کنین،اگر کامپ اضافه بشه که 100%
    اگر منظورتون این هست که با این امپ بریج به ساب بدین به هیچ عنوان پاسخگو نخواهد بود
    در کل اگر می خواید ببینید سیستم با هم همخوانی داره rms امپ و اسپیکر یا ساب باید نزدیک هم باشه
    در مورد پخش هم نظر بنده x400 کنوود هست خودتون امکانات دو پخش رو مقایسه کنید
    ممنون .دوست عزیز میشه یه سیتم کامل بهم معرفی کنین؟چون من گفت خیلی سرم نمیشه .

مثلا امپلی فایر -امپلی فایر دوم-ساب-اسپیکر-کامپوننت و.. رو دقیقا مدلشو بگین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سال نو مبارک.دوستان میخوام اینترفیس یونیورسال بگیرم واسه j5 ...
    شنیدم یونیورسال ها تاخیر زیادی دارن تو کارکرد...
    کسی نظری داره؟چه مارکی؟یونیورسال چند مدل هست؟حدود قیمت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون .دوست عزیز میشه یه سیتم کامل بهم معرفی کنین؟چون من گفت خیلی سرم نمیشه .

مثلا امپلی فایر -امپلی فایر دوم-ساب-اسپیکر-کامپوننت و.. رو دقیقا مدلشو بگین ممنون میشم
    والا مقدار بودجه که برای این کار کنار گذاشتین و چیزی که از سیستمتون می خواین رو بگین اساتید اینجا هستن راهنمایی می کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا مقدار بودجه که برای این کار کنار گذاشتین و چیزی که از سیستمتون می خواین رو بگین اساتید اینجا هستن راهنمایی می کنن.
    والا همون طور که گفتم خیلی سرم نمیشه و نمیدونم قیمت این چیزا جقدره ویه سیستم میخوام صدای قوی و با کیفیتی داشته باشه . یه چیزی که خوب باشه نه عالی عالی باشه خیلی گرون شه .برای صدای حرفه ای و اینام نمیخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من خودم هم از پخش پایونیر استفاده کردم هم 2 سال هست از کنوود استفاده می کنم که کاملاَ خوب هست به نظر من شما یک پخش x400 کنوود تهییه کنید پخش بسیار خوبی هست 3 جفت خروجی داره 2 تا usb می خوره بسیار زیبا هم هست قیمتم نزدیک 320 هست،از من بشنو سر 50 تومن ارزونتر جنس ضعیفتر نخر که شدید پشیمون می شی
    برای اسپیکر عقب هم دوتا باندی که فرمودین در بازار معروف هست و مغازه دارا پیشنهاد می دن بهترین کار این هست که خودتون برین صداش رو بشنوین،از روی حرف کسی خرید نکنین مثلاَ سر من با صدای 718 شدید درد می گیره
    سلام
    ممنون
    این پخش تنظیمات مخصوص اکولایزر داره؟
    شما چه اسپیکری رو پیشنهاد میکنید؟
    مثلا 6995 کنوود و پایومیر یا همون 718 یا 6975 یا مارکای دیگه متلا 69 هلیکس یا ...
    اونم تا حدود 200 میخوام
    منظور از این خروجی های ولتاژ بالا چیه؟
    Last edited by porya_1986; 21-03-2015 at 14:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا همون طور که گفتم خیلی سرم نمیشه و نمیدونم قیمت این چیزا جقدره ویه سیستم میخوام صدای قوی و با کیفیتی داشته باشه . یه چیزی که خوب باشه نه عالی عالی باشه خیلی گرون شه .برای صدای حرفه ای و اینام نمیخوام
    بازه قیمتی برای اجزای سیستم صوتی بسیار زیاد هست،من اجزای سیستم ساده خودم قیمت روزش نزدیک 2/5 هست،سیستم عالی میلیونها می شه ولی اگرم 500 تومن تمام بودجم بود به همون اندازه جمع می کردم،شما ببین تا چه اندازه می خوای هزینه کنی چون انتها نداره ابتداشم اگر جنس غیر متفرقه استفاده کنی فکر کنم کمتر از 1/5 نشه،ولی بازم می گم اگر 500 تومنم داری همون اندازه از موسیقی لذت ببر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •