تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1741 از 3347 اولاول ... 741124116411691173117371738173917401741174217431744174517511791184122412741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,401 به 17,410 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان اینترنت یک ساله ۱۰۰ گیگ ایرانسل چنده؟؟
    من با *۷۳۳# میزنم اینو مینویسه:
    100GB/190.750T (50% off)
    قیمتش با مالیات بر ارزش افزوده که 8.5 درصد هستش دقیقا همین رقمیه که نوشتین از طریق شماره گیری اون کد USSD به شما اعلام شده.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چند روزه خیلی ناجور پرش انتن 3g /4g دارم بنده مشهد هستم رفتم فلکه اب جای حرم امام رضا که اصلا افتضاح بود و الان جای که من هستم 5تا دکل هست منطقه ماهم خلوته اگر شلوغ هم بشه بازم جا داره ولی بازم این مشکل دارم جدا از این سرعت نت خیلی افتضاح شده هروزم داره بدتر میشه دیشبم اصلا اتن نبود یا اگر نت وصل بود از دیال اپ بذنر بود همین چند دقیقه پیش تماس گرفتم ایرانسل مشکل گفتم میدونین چه گفت؟ بهم گفت مشهد مشکل داره گفتم چجوریه داستان هروز داربدتر میشه؟ گفت اطلاعات زیادی نمیتونیم بدیم

نتیجه : من با صرف این همه هزینه برای خرید ترافیک و مودم( بسته یکساله + مودم lh92 ) الان رفتم adsl ثبت نام کردم دیگه واغعا رو اعصاب داره راه میره کاش مشکلم همین بود الان ترافیک دزدیم داره تازه از کارشناس زنگ میزنه بهت انگار میگی یک ادم هست که از پشت کوه پایین اومده انگار نه انگار از چیزیم بخش فنیه ایرانسل کار میکنه؟ من میخوام بدونم هدف اصلیه اینکارا چیه؟ چه معنی میده؟ تهش چیو میخواد ثابت کنه ایرانسل؟ در مورد شعور کاربرا چی فکر کرده؟
    با این همه زواری که یه دفعه راهی مشهد شدن تو این ایام چندان عجیب نیست بویژه اینکه ایرانسل و بقیه اپراتورها معمولا هیچ پیش بینی برای این ایام ندارن.
    پرش آنتن هم بعید نیست که به خاطر تراکم کاربر باشه بویژه اینکه تو همین تاپیک چند ماه پیش همون آقای مهندسی که ظاهراً پیمانکار این اپراتورها برای نصب آنتن های نسل سه و چهار هستش در پاسخ به پرسش های اعضا گفته بود بیشتر تجهیزات ایرانسل از هواوی تهیه شده و پوشش آنتن های هواوی به گونه ای هستش که با افزایش شمار کاربران تحت پوشش هر دکل، برد اون دکل کاهش پیدا می کنه و این پرش آنتن که میگین اگر توضیحات ایشون به لحاظ فنی درست باشه این جوری توجیه میشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﻭ

ﻣﺤﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺭﺳﻮﻧﺪﻥ ﺯﯾﺮ 80 ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشالا 1737 صفخه را که واقعا از حوصله ی مطالعه کردن همه ی عزیزان خارجه!بنده چندتا از خیلی صفحات قبلتر را مطالعه کرده ام ولی دیگه حوصلم ته کشید
    بنده مودم همراه Irancell Huaweri E3372 را خیلی راحت با توضیحات دوستان تونستم آنلاک کنم منتها مودم E303 همراه اول و نیز مودم LH92 ایرانسل آنلاک شدنی توسط شیوه موجود در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه.البته LH92 خب با توجه به قیمتش میشه پذیرفت که چرا آنلاک نمیشه ولی Huawei E303 همراه اول با اون جثه ی زپرتیش موندم چرا آنلاک شدنی نیست!!!!!
    کسی میدونه چجوری میشه این دوتا مودم را آنللاک کرد مخصوصا مودم فور جی ایرانسل LH92 را؟!!!
    آنلاک شدن مودم ها ارتباطی به قیمت اونا نداره که آنلاک نشدن LH92 رو به این موضوع نسبت دادین. سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم برای آنلاک امتحان کنید. البته توضیحات موجود در این سایت را اگر بخوانید می بینید که نوشته ممکنه در بعضی موارد کدهای تولیدی اول یا دوم یا... عمل نکنه و از طرفی هشدار داده که بیشتر از ده بار ورود اشتباه کدها می تونه به مودم آسیب بزنه.
    باید مسأله را احتمالا در الگوریتمی جستجو کرد که بر اساس اون این سایت ها کد آنلاک برای مودم های مختلف تولید میکنن.
    Last edited by NetizeN; 11-12-2015 at 22:49.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

قیمتش با مالیات بر ارزش افزوده که 8.5 درصد هستش دقیقا همین رقمیه که نوشتین از طریق شماره گیری اون کد USSD به شما اعلام شده.
    درست میگید اونو میدونم منظورم اون ۵۰ درصد تخفیفه که تو پرانتز نوشته. یعنی قیمت نهایی میشه حدود ۸۵ هزار تومان؟؟؟ اینطوری باشه که ...

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﻭ

ﻣﺤﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺭﺳﻮﻧﺪﻥ ﺯﯾﺮ 80 ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ
    قبلا دکل ما بیشتر از 700 سرعت نمیداد من زیاد از این بسته ها استفاده نمیکنم ولی یه بارپروکس ی زدم دیدم سرعت رفت تا 3-4 مگابایت.
    Last edited by android500; 12-12-2015 at 00:18.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درست میگید اونو میدونم منظورم اون ۵۰ درصد تخفیفه که تو پرانتز نوشته. یهنی قیمت نهایی میشه حدود ۸۵ هزار تومان؟؟؟
    نخیر. این قیمت با همون 50 درصد تخفیف هستش. این بسته 100 گیگی پارسال همزمان با راه اندازی نسل چهار ایرانسل به قیمت 350 هزارتومان عرضه شد که به دلیل گرونی مشتری چندانی نداشت. بنابراین در بهمن ماه همزمان با تولد پیامبر و دهه فجر ایرانسل جشنواره گذاشت و قیمت این بسته رو به همراه چند بسته دیگر 50 درصد تخفیف داد که بعداً اون برچسب قرمز تخفیف از روی اونا تو سایت ایرانسل حذف شد و قیمت اصلی بسته 100 گیگی به صورت رسمی به نصف کاهش یافت و شد 175 هزارتومان. این عبارت 50 درصد تخفیف تو این پیامی که برای شما اومده از اون موقع مونده و شما با همین قیمتی که الان می پردازین در حقیقت دارین از تخفیف 50 درصدی استفاده می کنین. من این بسته رو ماه قبل با همین قیمت خریدم.

7. 2 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

کدوم شهری ؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این بسته شبانه شده 2 تومن؟

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا من یک سوال دارم من الان میخوام مطمئن بشم

ایا دانگل e3372 به روتر TP-LINK TL-MR3040 3G/4G

میخوره یا نه؟ یعنی دانگل رو به این روتر بزنم ایا کار میکنه ساپورت میکنه؟ چون تو همین انجمن گفتن ساپورت میکنه ولی دوستم قبلا خریده این روتر را حالا نمیدونم یا اشکال از روتر بوده یا دوستم یاد نداشته براا دوستم کار نکرده تو حالت ......idenifing میمونده واسه همین من میترسم من این روتر بخرم کار نکنه
    Last edited by naser.051; 12-12-2015 at 00:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این بسته شبانه شده 2 تومن؟
    بله. حجم بسته دو برابر شده و قیمت رو هم دو برابر کردن هر چند که همون موقع هم که 10 گیگ بود تعداد افرادی که تونسته بودن کل حجم بسته رو استفاده کنن زیاد نبود چون همه به سرعت مناسب برای مصرف کامل بسته دست پیدا نمی کردن. البته چند نفری که سرعت خوبی داشتن در فاصله 2 تا 6 صبح تونسته بودن با فعال کردن بسته اضافی تا 16 گیگ دانلود کنن.

12. 2 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •