قیمتش با مالیات بر ارزش افزوده که 8.5 درصد هستش دقیقا همین رقمیه که نوشتین از طریق شماره گیری اون کد USSD به شما اعلام شده.
قیمتش با مالیات بر ارزش افزوده که 8.5 درصد هستش دقیقا همین رقمیه که نوشتین از طریق شماره گیری اون کد USSD به شما اعلام شده.
با این همه زواری که یه دفعه راهی مشهد شدن تو این ایام چندان عجیب نیست بویژه اینکه ایرانسل و بقیه اپراتورها معمولا هیچ پیش بینی برای این ایام ندارن.
پرش آنتن هم بعید نیست که به خاطر تراکم کاربر باشه بویژه اینکه تو همین تاپیک چند ماه پیش همون آقای مهندسی که ظاهراً پیمانکار این اپراتورها برای نصب آنتن های نسل سه و چهار هستش در پاسخ به پرسش های اعضا گفته بود بیشتر تجهیزات ایرانسل از هواوی تهیه شده و پوشش آنتن های هواوی به گونه ای هستش که با افزایش شمار کاربران تحت پوشش هر دکل، برد اون دکل کاهش پیدا می کنه و این پرش آنتن که میگین اگر توضیحات ایشون به لحاظ فنی درست باشه این جوری توجیه میشه!
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﻭ
ﻣﺤﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺭﺳﻮﻧﺪﻥ ﺯﯾﺮ 80 ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ
آنلاک شدن مودم ها ارتباطی به قیمت اونا نداره که آنلاک نشدن LH92 رو به این موضوع نسبت دادین. سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم برای آنلاک امتحان کنید. البته توضیحات موجود در این سایت را اگر بخوانید می بینید که نوشته ممکنه در بعضی موارد کدهای تولیدی اول یا دوم یا... عمل نکنه و از طرفی هشدار داده که بیشتر از ده بار ورود اشتباه کدها می تونه به مودم آسیب بزنه.
باید مسأله را احتمالا در الگوریتمی جستجو کرد که بر اساس اون این سایت ها کد آنلاک برای مودم های مختلف تولید میکنن.
Last edited by NetizeN; 11-12-2015 at 22:49.
درست میگید اونو میدونم منظورم اون ۵۰ درصد تخفیفه که تو پرانتز نوشته. یعنی قیمت نهایی میشه حدود ۸۵ هزار تومان؟؟؟ اینطوری باشه که ...
قبلا دکل ما بیشتر از 700 سرعت نمیداد من زیاد از این بسته ها استفاده نمیکنم ولی یه بارپروکس ی زدم دیدم سرعت رفت تا 3-4 مگابایت.![]()
Last edited by android500; 12-12-2015 at 00:18.
نخیر. این قیمت با همون 50 درصد تخفیف هستش. این بسته 100 گیگی پارسال همزمان با راه اندازی نسل چهار ایرانسل به قیمت 350 هزارتومان عرضه شد که به دلیل گرونی مشتری چندانی نداشت. بنابراین در بهمن ماه همزمان با تولد پیامبر و دهه فجر ایرانسل جشنواره گذاشت و قیمت این بسته رو به همراه چند بسته دیگر 50 درصد تخفیف داد که بعداً اون برچسب قرمز تخفیف از روی اونا تو سایت ایرانسل حذف شد و قیمت اصلی بسته 100 گیگی به صورت رسمی به نصف کاهش یافت و شد 175 هزارتومان. این عبارت 50 درصد تخفیف تو این پیامی که برای شما اومده از اون موقع مونده و شما با همین قیمتی که الان می پردازین در حقیقت دارین از تخفیف 50 درصدی استفاده می کنین. من این بسته رو ماه قبل با همین قیمت خریدم.
کدوم شهری ؟
این بسته شبانه شده 2 تومن؟
اقا من یک سوال دارم من الان میخوام مطمئن بشم
ایا دانگل e3372 به روتر TP-LINK TL-MR3040 3G/4G
میخوره یا نه؟ یعنی دانگل رو به این روتر بزنم ایا کار میکنه ساپورت میکنه؟ چون تو همین انجمن گفتن ساپورت میکنه ولی دوستم قبلا خریده این روتر را حالا نمیدونم یا اشکال از روتر بوده یا دوستم یاد نداشته براا دوستم کار نکرده تو حالت ......idenifing میمونده واسه همین من میترسم من این روتر بخرم کار نکنه
Last edited by naser.051; 12-12-2015 at 00:34.
بله. حجم بسته دو برابر شده و قیمت رو هم دو برابر کردن هر چند که همون موقع هم که 10 گیگ بود تعداد افرادی که تونسته بودن کل حجم بسته رو استفاده کنن زیاد نبود چون همه به سرعت مناسب برای مصرف کامل بسته دست پیدا نمی کردن. البته چند نفری که سرعت خوبی داشتن در فاصله 2 تا 6 صبح تونسته بودن با فعال کردن بسته اضافی تا 16 گیگ دانلود کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)