دقیقا مشکل همینجاست
وقتی نمیتونن به کاربرا سرویس بدن چرا اضافشون میکنن؟؟؟؟
وقتی یه خط 3.2 ترابایتی از زیر خاک کشورمون داره رد میشه ما چرا نباید از اون استفاده کنیم؟؟؟در صورتی که کل اینترنت این مملکت 72 گیگ
http://www.epegcable.com/
دقیقا مشکل همینجاست
وقتی نمیتونن به کاربرا سرویس بدن چرا اضافشون میکنن؟؟؟؟
وقتی یه خط 3.2 ترابایتی از زیر خاک کشورمون داره رد میشه ما چرا نباید از اون استفاده کنیم؟؟؟در صورتی که کل اینترنت این مملکت 72 گیگ
http://www.epegcable.com/
پهنای باند تبریز 70گیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل موضوع اون خط3.2 ترابایتی
پس یعنی سرعت دانلود 2مگ چنده؟
روزها چنده؟ شب ها چند؟
Last edited by real73; 06-11-2014 at 21:50.
حرف فرشاد کاملا تکذیب میشهاز سال 88 کاربر مخابرات هتسم ! مواقعی که نامحدود داشتم حتی یک روز هم افت سرعت نداشتم ! پینگ هم عالی ! ممکنه پهنای باند مرکز شما مشکل داشته ! نمیشه که برای اضافه کردن تعداد بیشتر کاربر و سود بیشتر بقیه ضرر ببینن ! این همه کاربر اضافه کردن پهنای باند هم اضافه می کردن ! بدترین کیفیت نت مخابرات توی چند سال گذتشه بر خلاف گفته شما همین 6 ماه گذشته هست !
![]()
تا اونجا که من بیاد دارم سال 88اصلا adsl مخابراتی نبود!
من خودم سال 90ثبت نام کردم خیابون اسفند شرقی هنوز هم وسایلشونو کامل نچیده بودن
راستش از وقتی که نامحدودا رو حذف کردن سرعتم چه با دانلود منیجر و چه بدون دانلود منیجر کامله دقیقا شبیه اینترنت ددیکیته ولی قبل از اینکه نامحدودا رو حذف کنن خیلی تایم اوت بود سرعت تک کانکشن هم اینجور نبود هفته ای هم حداقل 2روز سرعت میومد رو 50 ولی از وقتی نامحدودا رو حذف کردن همه ی این مشکلات برطرف شد
![]()
Last edited by farshad0123; 06-11-2014 at 23:29.
حالا سالشو یادم نیست شایدم 90 بودولی هیچ تاثیری روی کیفیت خط من نداشته حذف نامحدود ! میگم که شاید پهنای باند مرکز مخابراتی شما مشکل داشته ! آخه پینگ 2 سال پیش 130 تا 160 بود الان هم همونه فرقی که نکرده ! حذف سرویس راهکار نیست ! در آینده بدتر هم خواهد شد ! حذف نامحدود یعنی پاک کردن صورت مسئله ! اگر
پهنای باند مشکل داره باید اضافه بشه نه این که سرویس ها حذف بشن ! اصلا یه چیز دیگه اگر پهنای باند ندارن چطور هر روز مشترک جدید ثبت نام می کنن ! الان اگه 100 هزار نفر دیگه هم ثبت نام کنن پورت فراهم می کنن و نت بهشون میدن ولی موقع تحویل سرویس میگن پهنای باند نداریم ! اگر کسی دانلودش توی روز کمه دلیل نمیشه بقیه هم دسترسی به سرویس نامحدود نداشته باشن به خاطر اون فرد ! ( کلی می گم نه تو رو) !
بدترین خدمات بدترین پشتیبانی گرونترین تعرفه با اینترنتی که شما مشترکش هستید
5 سال دیگه فرشاد شده مدیر کل دیتا خوزستان .
میری پارتاک نسخه 3 قسمت تعرفه ها زده 64 با حجم های 3 و 5 و 8 و 128 با حجم 300 گیگ .
تیکت میزنی چرا سرویس های دیگه رو ندارین جواب میاد به دلیل جلب رضایت کاربران و درخواست های انان و فراهم کردن پینگ مناسب و کاهش تایم اوت و قطعی در سرویس ها این نظر اتخاذ شده .
..فرشاد شوخی میکنم... ناراحت نشی ...
Last edited by Hamed-M1; 07-11-2014 at 12:21.
نه باو بامرام هست اینطوریا هم نیست ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)