آره
دوستم آموزشی 01 بود همینها رو بیشتر بهشون نداده بودن،زمستون هم بود فکر کنم دستکش نداده بودن
یک دست لباس زیر---->فقط یه زیر شلواری
آره
دوستم آموزشی 01 بود همینها رو بیشتر بهشون نداده بودن،زمستون هم بود فکر کنم دستکش نداده بودن
یک دست لباس زیر---->فقط یه زیر شلواری
خسته نباشی رفیق
اینجا بیشتر درگیر سئوالات در مورد آموزشیه
شما هم که تازه آموزشیتون تموم شده،بگو ببینیم کجا بودی؟چطور بود؟
خودت لطفا در مورد هرچی به ذهنت میرسه بگو دیگه
دمت گرم
دوست عزیز خیلی تابلویه که طرف که در اون وبلاگ خاطره نوشته،میخواد همه کسانی امثال ما که میخواییم آموزشی بریم رو بترسونه،
شما دقت کن طرف نوشته:
صد و چند سرباز با <بی حالی> پاسخ میدهند: بله
سوت که میکشد <گرد و خاک> بلند میشود
وقتی برمی گردند، <نایی> ندارند
غلت زدن توی خاک و خل میدان صبحگاه
----------------------------------------------------------------------
دوست عزیز ذهن خودتون رو درگیر این مطالب دل سرد کننده نکنید.
در مورد آموزشی باید بگم دوره خوبیه به شرطی که با هم دوره ای هات حال کنین. در مورد مراسم و صبحگاه هم که هفته اول خیلی سخت میگذره چون هم عادت ندارین هم می خوان یه خودی نشون بدن. من 02 بودم. دوره خوبی بود . خاطرات فراموش نشدنی اونجا بدست آوردم
تایید میشه! دوستان توکلتون به خدا باشه همه چی حل میشه! اینو تو خدمت لمس کردم که میگم!
با اینکه به نظرم خدمت ....هست ولی 2 ماه آموزشی یکی از بهترین خاطراتت براتون میمونه! 2 ماه رو با 100 مرد هم سن خودتون زندگی میکنید. تجربه تکرار نشدنی هست.
دوستان تقسیمات 01 اکثراً به کدوم شهرستاناست. ایا این راسته که میگن بیشترشون بعد تقسیم هم میوفتن تهران؟
با تشکر
یه ترم مرخصی بگیرم؟نمیشه کاراش رو بکنم تابستون بعد برم؟
تازه دوره کارشناسی رو شروع کردم یکی دو سال دیگه وقت دارم...
تو دفترچه نوشته اگه دوره تکمیلیه بسیج رو گزرونده باشی آموزشی لازم نیست،این شرایطش چه جوریه؟دوره تکمیلیش چیه یه توضیح اگه بدید ممنون میشم...
منتظریم دوستان
امروز آموزشیم تموم شد. باهنر کرمان. خیلی خوش موقع رفتم. چون هم ماه رمضون بود یک ماهش که واقعا بهمون زیاد کاری نداشتن هم اینکه هوا خیلی سرد نشده بود.
دوستانی که از اراک و جهرم دوره ماموریت یه ماهه راهور دارن کِی اعزام میشن؟
سلام. من 3 روز دیگه اعزامم. من 6 ماه خدمت قبلی دارم میخواستم بدونم اموزشی برای کسانی مثل ما که خدمت قبلی داشتن چند روزه ؟! یکی میگه 20 روز یکی میگه 10 روز یکی میگه همون روز اول برمیگردونن.. سپاه هم هستم.
Last edited by Soroush Es; 22-08-2013 at 06:34.
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)