ولي خيلي خوب كار كرد،يه دريپل دو طرفه زد 2 تا بازيكنشون جا موندن مجبور شدن بزننش،از جلال حسيني كه قوي تره
بازي قبل تيم ملي به اين دليل ضعيف بود كه يه بازيكن هم از پرسپوليس توش نبود،اين همه شايسته تو آسيا داره بعدش....
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ولي خيلي خوب كار كرد،يه دريپل دو طرفه زد 2 تا بازيكنشون جا موندن مجبور شدن بزننش،از جلال حسيني كه قوي تره
بازي قبل تيم ملي به اين دليل ضعيف بود كه يه بازيكن هم از پرسپوليس توش نبود،اين همه شايسته تو آسيا داره بعدش....
اینجوری می کنه که اگه یه حرکت خوب انجام داد همه بفهمن این نیکبخته منتها الان هر موقع سوتی می ده همه زود می همن نیکبختهبيچاره نيكبخت !!! خيلي ها ازين كارا ميكنن كه !!! براي گرم شدن هستش ديگه !!! يه لباس تنگ آستين بلند زير ميپوشن !!!![]()
نه دیگه اونجوری ها هم نیست ، من تو مدرسه از اینجور چیزا به اون استقلالیایی که خیلی چرت و پرت می گن و الکی طرفداری می کنن می م ، ولی از حق نگذریم الان بعد از بارسلونا بهترین خط حمله ( بیشترین گل زده ) رو تو جهان داره ... 50-60 تا گل زده فکر کنم ... اگه هر چقدر هم که آبرو ریزی کرده باشه تو آسیا تو گل زدن از پرسپولیس بهترههر چي اين استقلالي ها آبروي ايران رو مي برن ما بايد جمعش كنيم![]()
بسيار مقايسه به جايي بود،بعد بارسا،بشنون خودكشي مي كنن خدا زده ها
سلام دوستان
با یک روز تاخیر این برد شیرین رو به همه تبریک می گم
تازه گفته بازی بعدی c میپوشم !!!![]()
تعجب آوره !
چرا جلف ؟؟
هر کسي يه جوري خوشحالي ميکنه . يه جوري لباس ميپوشه ولي جلف رو نميشه فهميد يعني چي ؟!
اين هم جزيي از فوتبال شده .
ايرادي هم نميشه بهش گرفت
من اصلا از نیکبخت خوشم نمیاد ولی نظر این دوستمون رو تایید میکنم..!
اینم یه حرکتی بود..!
اشکالش چی بود.؟!
1. یه تفاوت دیگه هم !!! که با بارسا داره () اینه که : بارسا به حریفش پول نمیده و 5،6 تا بهش میزنه ...
اما استقلال پول هم میده و بعضی وقتا جسارتا سه تا بیشتر نمیتونه بزنه ! ....
2. پرسپولیس هم اگه مثل استقلال پول دور میریخت ( در راه خلاف البته ! ) ، الان خط حمله ش از بارسا هم بهتر بود برادر .... !!
3. ملتمسانه خواهش میکنم از این پس بارسا رو در حد همچین تیمهایی پایین نیارید ..
بارسا فقط توی یه فاکتور با یه تیم ایرانی قابل مقایسه هست ، که اونم هواداره ...
اون تیم هم تیمی نیست جز پرسپولیس ....
یا حق
![]()
علي دايي هم آقاي گل جهان شد ولي هيچ وقت نگفتن بيا کانديد توپ طلايي !!
قياس کردي در حد المپيک
ضربهی سرش رو بگو...
حیف که کل نشد والا بهترین گل بازی میشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)