معلومه که نیست!
که گفته هست!
حتما اگه رزولوشن توی یه بازی افزایش پیدا کنه دارو درخت و ... که در رزولوشن پایین تر نبوده بهش اضافه میشه هان!!!؟
معلومه که نیست!
که گفته هست!
حتما اگه رزولوشن توی یه بازی افزایش پیدا کنه دارو درخت و ... که در رزولوشن پایین تر نبوده بهش اضافه میشه هان!!!؟
1-بافت در نسخه PC بسیار بالا تره
2-نور پردازی به شدت بالا تره که کنسول اصلا قدرت نور پردازی PC رو نداره
3-کیفیت ابجکت های تو بازی از جمله درخت رو میشه به وضوح دید که چقدر نسخه کنسول ضایع هست
4-سایه زنی نسخه کنسول خیلی ضعیف تره حتی بسیاری از اجسام سایه ندارن یا اگه دارن خیلی داغون هست
5-دیدن اجسام فاصه دور در کنسول به شدت کمه یا محوه.
6-افت فریم در نسخه کنسول وجود داره با این 30 فریم بیشتر نیست اما باز هم افت میکنه که این خودش خیلی بده GTA IV اینو اثبات کرد.
8-انفجار ها و صحنه های شلوغ اصلا در کنسول وجود نداره یا اگر هم هست بی کیفیت هست
9-تفاوت نسخه PC با کنسول بازی MAFIA 2 همه حرف های منو تایید میکنه
10-تفاوت DX9 با DX11 خیلی زیاده کیفیت بافت ها به شدت بالا رفته و این رو میتوانید زمانی حس کنید که CrySIS2 بیاد
11-اگر 2 میلیون دلیل دیگه هم بیارم باز حرف خودت رو میزنی اما چیزی که مشخصه PC>Xbox 360
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
![]()
و در اخر هم این هم یک مدرک برای تمام گفته های خودم و این که PC High End یعنی چی شما برو تو کف این گرافیک و دیگر هیچ
خودم از تو بازی گرفتم حالا دیگه حرفی نمونده
![]()
سلام
من هم میگم که رزولوشن بالاتر دلیل بر گرافیک بالاتر نیست.....
و اینکه شما برو با pc بازی کن بقیه رو چرا گمراه میکنی....![]()
1: خوب اینکه همون رزولوشن بالاتره که من گفتم!
2: توی هیچ سایتی گفته نشده که نور پردازی بالاتره! حتما چون رنگ مشکی در نسخه کنسولی بیشتر دیده میشه این حرف رو مزنید!!
3: اینو قبول دارم! البته فقط در مورد درختان.
4: من که توی این چنتا عکس همچین چیزی ندیدم!! حالا شما از کجا متوجه شدید؟
5: این هم که میشه همون رزولوشن بالاتر!
6: این رو هم قبول دارم.
7: ؟
8: شما این بازی رو روی کنسول انجام دادین که این حرف رو میزنید؟
9: در مورد بازی که هنوز به صورت Final عرضه نشده بهتره صحبت نکنیم!
10 : دلیل و مدرک!؟
11:...
دوستان من نمیخام حرفی مخالف بزنم من کلا آدم بی طرفیم .
ولی..
به نظرم دست بازیسازان برای ساخت بازی در pc بازتره.
وقتی بازیسازان میبینن کارتی به قدرت hd 5970 اومده خوب مشخصه که بازی با جزئیات بیشتری سایه زنی و...برای pc میزنن .
ولی کنسول به نظرم یه استاندارد داره که از اون استاندارد نباید بگذره جزئیات بازی برای اینکه کنسول از عهدش بر نمیاد.
ولی pc اگر بر نیاد خوب گرافیک رو دستی میاری پایین.
1-چه ربطی داره مثلا شما اگر یک فیلم که خودش کیفیت کمی داره رو با ریزولیشن بالا بیبینی فیلم HD میشه
ایم از اون حرف ها بود
2- هیچ کی نمیگه ماست من ترشه.
3-خوبه خودت قبول داری
4-به هر دو عکس نگاه کنی متوجه میشی شاید چشمات ضعیف شدهبه نقاط دور تو عکس نگاه کن
5-این رو هم مثل جواب سوال 1
6-خوبه باز خودت قبول داری
7-اینو خوب امدی
8-چه ربطی داشت خودم دیدم چقد ضایغ هست
9-در نهایت توی 2 هفته که تغیری نمیکنه که داداش پس نسخه نهای هم همینه که الان هست
10-CrySis بهترین مدرکه
اصلا ادعات میشه کامپیوتر خفن تره؟برو با کامپیوترت حال کن و خوش باش
یعنی یه مدیر نیست که بیاد اینو جمع کنه؟
اینو که میبینی باید تا 2 روز دیگه بندازی دور و یدونه گرون ترشو بخریولی کنسول اینطور نیست
حتما تو هم 2 روز یه پی سی گرفتی و هی میخوای پزشو بدی
بدو دنبال بازیت بچه
سلام بچه ها
کاش کارت گرافیک + سی پی یو + رم ... اون پی سی رو میگفتین + چند فریم بر ثانیه
تا با کنسول بهتر میتونستیم مقایسه کنیم
شاید با اون گرافیک پی سی کم بیاره (البته با کارت گرافیک ضعیف) یعنی فریم بازی بیاد پایین - یا اینکه یه کارت گرافیک gtx 270 به بالا بزاری
sima_6600 به جای اینکه بحث مقایسه راه بندازی سعی کن یه کم بزرگ بشی هر کسی با هر چیزی که داره بازی میکنه به خودش مربوطه ...
اصلا کنسول مزخرف و داغون گرافیکش هم مثل میکرو . من صد تای این کنسول رو به PC ترجیح میدم چون هر سال داره 3 برابر تعداد بازی های PC براش بازی میاد و مشکل نصب و کرک و هزار تا مشکل دیگه ی PC رو هم نداره
خیلی علاقه به بحث کردن داری بیا گروه پایین تا جوابت رو بدم:
forum.p30world.com/group.php?groupid=714
// در صورت تکرار همین روند به مدیریت گزارش میدم
* دوستان لطف کنن دیگه بحث رو ادامه ندن و به اینجور افراد جواب ندن تا تاپیک از بین نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)