تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1740 از 3347 اولاول ... 740124016401690173017361737173817391740174117421743174417501790184022402740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,391 به 17,400 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون. شما که تجربه داری، کدوم یکی از مودم های 4G بازار سرعت بالاتری دارند!؟ میگن دانگل سرعت بالاتری نسبت به مودم های وای فای داره. نظر شما!؟
    کلیه مودم های 4G ساخت برندهای معتبر در این زمینه (مثل هواوی) که cat4 باشن سرعت خوبی دارن و ارتباطی به دانگل بودن یا وای وای بودنشون نداره. بنده تجربه کار با دانگل E3372 رو دارم و راضی هستم.

2. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ایرانسل یه دستور ussd داره که میتونین مصرف آزاد اینترنتو غیرفعال کنین (یعنی فقط از بسته استفاده میشه)
    حاجی گردنشون بشکنه ... خب وقتی استفاده نکردم چجوری همون 2800 هفتگی پریده ... و بعدش رفته 2000 تومنم حساب کشیده

دستورش چیه حالا

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

محتوای مخفی: سامانه 195 
    https://195.ict.gov.ir/

منو سمت چپ => ثبت درخواست =>نوع سرویس:ارتباطات سیار=> نوع سرویس: اینترنت 3جی و 4 جی => نام اپراتور :ایرانسل
    حاجی شکایتم کردم ... یعنی کاری میکنن خبر مرگشون؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حاجی گردنشون بشکنه ... خب وقتی استفاده نکردم چجوری همون 2800 هفتگی پریده ... و بعدش رفته 2000 تومنم حساب کشیده

دستورش چیه حالا
    این حالتو هم فعال کنین اگه دوباره اتفاق افتاد دیگه اپراتور بهونه ای نمیتونه بیاره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

حاجی شکایتم کردم ... یعنی کاری میکنن خبر مرگشون؟
    از هیچی بهتره
    حداقل از 700 پیگیریش بیشتره

8. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

باور بفرمایید میشه یه سیتکام فوق العاده جذابِ 20 فصلی از اوضاع اینترنت در ایران ساخت، فوق العاده سرگرم کننده و جذاب از آب در میاد

از پارس آنلاین به شاتل، از شاتل به مخابرات، از مخابرات به های وب، از های وب به ایرانسل!... خدای! عز و جل!! رو شاکرم که به قدری اوضاع اینترنت مملکتمون فوق العادست که آدم دلش میخواد هر لحظه تغییر اپراتور بده!!!!!
    نه تنها از اینترنت بلکه از هر موضوعی میتونید یه سیتکام دیدنی و جذاب در مملکت ما بسازید

10. 5 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

واقعا اینطوره....من هر روز میرم بیرون خندام میگیره....از سوار مترو با جمعیتش با فروشنده های داخل قطار ....ترافیک حرج و مرج.... و...
    واقعا هیچ جای دنیا مثل ایران نیست [emoji3]
    Last edited by dadash42; 11-12-2015 at 15:23.

12. 2 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

والا بنده با تمام پورت ها ی یو اس بی امتحان کردم ولی نرم افزار هیچ کدومشو نشناخت با اینکه صفحه تنظیماتش توی مرورگرم باز میشد و نشون میداد که وصله و سیستم اونو تشخیصش داده ولی خب اون نرم افزار نشونش نمیداد!هر چهار پورت usbام چه usb2 و چه usb3!!!!
    منتها قبلا مستقیما سعی میکردم کدها را در داخل صفحه تنظیمات خودش وارد کنم ولی چه به اون شکل فایده ای نداشت با توضیحات شما هم اون نرم افزارش اصلا هیچ جوره مودم را نمیشناخت.به تمام پورت ها هم وصلش کردم.حتی با سیم کارت همراه اول که ساپورت خودشه قشنگ وصل میشد به اینترنت ولی نرم افزار بازم تشخیصش نمیداد!من نمیدونم چجوری سیستم میشناسدش و داره حتی ازش دیتا مبادله میکنه ولی اون نرم افزار آنلاک کننده نمیشناسدش!

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان اینترنت یک ساله ۱۰۰ گیگ ایرانسل چنده؟؟
    من با *۷۳۳# میزنم اینو مینویسه:
    100GB/190.750T (50% off)

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند روزه خیلی ناجور پرش انتن 3g /4g دارم بنده مشهد هستم رفتم فلکه اب جای حرم امام رضا که اصلا افتضاح بود و الان جای که من هستم 5تا دکل هست منطقه ماهم خلوته اگر شلوغ هم بشه بازم جا داره ولی بازم این مشکل دارم جدا از این سرعت نت خیلی افتضاح شده هروزم داره بدتر میشه دیشبم اصلا اتن نبود یا اگر نت وصل بود از دیال اپ بذنر بود همین چند دقیقه پیش تماس گرفتم ایرانسل مشکل گفتم میدونین چه گفت؟ بهم گفت مشهد مشکل داره گفتم چجوریه داستان هروز داربدتر میشه؟ گفت اطلاعات زیادی نمیتونیم بدیم

نتیجه : من با صرف این همه هزینه برای خرید ترافیک و مودم( بسته یکساله + مودم lh92 ) الان رفتم adsl ثبت نام کردم دیگه واغعا رو اعصاب داره راه میره کاش مشکلم همین بود الان ترافیک دزدیم داره تازه از کارشناس زنگ میزنه بهت انگار میگی یک ادم هست که از پشت کوه پایین اومده انگار نه انگار از چیزیم بخش فنیه ایرانسل کار میکنه؟ من میخوام بدونم هدف اصلیه اینکارا چیه؟ چه معنی میده؟ تهش چیو میخواد ثابت کنه ایرانسل؟ در مورد شعور کاربرا چی فکر کرده؟

16. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •