کلیه مودم های 4G ساخت برندهای معتبر در این زمینه (مثل هواوی) که cat4 باشن سرعت خوبی دارن و ارتباطی به دانگل بودن یا وای وای بودنشون نداره. بنده تجربه کار با دانگل E3372 رو دارم و راضی هستم.
کلیه مودم های 4G ساخت برندهای معتبر در این زمینه (مثل هواوی) که cat4 باشن سرعت خوبی دارن و ارتباطی به دانگل بودن یا وای وای بودنشون نداره. بنده تجربه کار با دانگل E3372 رو دارم و راضی هستم.
حاجی گردنشون بشکنه ... خب وقتی استفاده نکردم چجوری همون 2800 هفتگی پریده ... و بعدش رفته 2000 تومنم حساب کشیده
دستورش چیه حالا
حاجی شکایتم کردم ... یعنی کاری میکنن خبر مرگشون؟
این حالتو هم فعال کنین اگه دوباره اتفاق افتاد دیگه اپراتور بهونه ای نمیتونه بیاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از هیچی بهتره
حداقل از 700 پیگیریش بیشتره
نه تنها از اینترنت بلکه از هر موضوعی میتونید یه سیتکام دیدنی و جذاب در مملکت ما بسازید![]()
واقعا اینطوره....من هر روز میرم بیرون خندام میگیره....از سوار مترو با جمعیتش با فروشنده های داخل قطار ....ترافیک حرج و مرج.... و...
واقعا هیچ جای دنیا مثل ایران نیست [emoji3]
Last edited by dadash42; 11-12-2015 at 15:23.
والا بنده با تمام پورت ها ی یو اس بی امتحان کردم ولی نرم افزار هیچ کدومشو نشناخت با اینکه صفحه تنظیماتش توی مرورگرم باز میشد و نشون میداد که وصله و سیستم اونو تشخیصش داده ولی خب اون نرم افزار نشونش نمیداد!هر چهار پورت usbام چه usb2 و چه usb3!!!!
منتها قبلا مستقیما سعی میکردم کدها را در داخل صفحه تنظیمات خودش وارد کنم ولی چه به اون شکل فایده ای نداشت با توضیحات شما هم اون نرم افزارش اصلا هیچ جوره مودم را نمیشناخت.به تمام پورت ها هم وصلش کردم.حتی با سیم کارت همراه اول که ساپورت خودشه قشنگ وصل میشد به اینترنت ولی نرم افزار بازم تشخیصش نمیداد!من نمیدونم چجوری سیستم میشناسدش و داره حتی ازش دیتا مبادله میکنه ولی اون نرم افزار آنلاک کننده نمیشناسدش!
دوستان اینترنت یک ساله ۱۰۰ گیگ ایرانسل چنده؟؟
من با *۷۳۳# میزنم اینو مینویسه:
100GB/190.750T (50% off)
چند روزه خیلی ناجور پرش انتن 3g /4g دارم بنده مشهد هستم رفتم فلکه اب جای حرم امام رضا که اصلا افتضاح بود و الان جای که من هستم 5تا دکل هست منطقه ماهم خلوته اگر شلوغ هم بشه بازم جا داره ولی بازم این مشکل دارم جدا از این سرعت نت خیلی افتضاح شده هروزم داره بدتر میشه دیشبم اصلا اتن نبود یا اگر نت وصل بود از دیال اپ بذنر بود همین چند دقیقه پیش تماس گرفتم ایرانسل مشکل گفتم میدونین چه گفت؟ بهم گفت مشهد مشکل داره گفتم چجوریه داستان هروز داربدتر میشه؟ گفت اطلاعات زیادی نمیتونیم بدیم
نتیجه : من با صرف این همه هزینه برای خرید ترافیک و مودم( بسته یکساله + مودم lh92 ) الان رفتم adsl ثبت نام کردم دیگه واغعا رو اعصاب داره راه میره کاش مشکلم همین بود الان ترافیک دزدیم داره تازه از کارشناس زنگ میزنه بهت انگار میگی یک ادم هست که از پشت کوه پایین اومده انگار نه انگار از چیزیم بخش فنیه ایرانسل کار میکنه؟ من میخوام بدونم هدف اصلیه اینکارا چیه؟ چه معنی میده؟ تهش چیو میخواد ثابت کنه ایرانسل؟ در مورد شعور کاربرا چی فکر کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)