چرا نت اینظوری شده
یک لحظه پینگ میره دوباره میاد
چرا نت اینظوری شده
یک لحظه پینگ میره دوباره میاد
بارون یا برف هم که نمیاد که اینطوری شده !
معمولا با این موارد اینطوری میشد فقط نت !!!
درود
نمیدونم سرعت من خرابه یا برای همه دوستان اینجوریه طرح اعیاد تا 4 مگ دارم ولی پینگم فوق العاده افتضاع
سلام الان من 2 ساله مخابرات دارم روی کافو نوری پینگ با داخل و gateway مخابرات بین 600 تا 1000 هست میخواستم بدونم کسی دیگه این مشکل رو توی جاهد شهر مشهد داشته ؟
پینگ بیشتر اوقات به شرح زیر هست تا به حال بیشتر از 50 بار هم زنگ زدم به پشتیبانی حتی توی سایت تنظیم مقررات هم شکایت نامه پر کردم تا جایی که مامور فرستادن ولی هیچ فایده ای نداشت و مخابرات هنوز داره این اینترنت بی کیفیت به ما قالب میکنه.
این ینگ با 8.8.8.8 و gateway
اینم عکس SNR و ... کلی تنظیمات و اینا داده بودن که همه رو هم انجام دادم حتی رویتر رو هم عوض کردم ولی تاثیری نداشت.
آیا کسی راه حلی برای این پینگ بالا داره ؟![]()
سوالتون رو اینجا بپرسید بهتر نتیجه میگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه باز شدن ، شده آرزو ی من یکی
تیر خلاص به مخابرات
بچه ها های وب تو کل شهر مشهد به صورت 4G داره پوشش میده با سرعت حداقل 46 مگابیت تا 53 یعنی بین 5.75 تا 6.5 مگا بایت
زنگ زدم گفتن در اینده طرح فشفشه هم میزارن که اگر بزارن دیگه بهترین میشه تو مشهد
فقط کافیه برید سایت های وب شمارتون ثبت بشه بعد باهاتون تماس میگیرن
الان 72 گیگش 110 هزار تومن حتی قسطی
من به تازگی یه مودم 3372 ایرانسل تهیه کردم / 4جی / سه تا خط آنتن هم دارم / منطقه صابری / امروز صبح که با طرح یک ساعته تستش کردم ، به زحمت ، تکرار میکنم ، به زحمت ، یک گیگ دانلود کرد.
این فورجی ای که شما میگید بر اساس سیم کارته ؟؟ بر اساس چیه ؟؟
این سرعتهای فضایی ، همه جا در دسترس نیست.
با اینکه روی نقشه خود اپراتور هم نشان میده که در محدوده هستیم ، ولی واقعیت چیز دیگری می باشد.
مشهد کلا بحثش جداست ،منم این مودمو گرفتم اما به زحمت سرعتم به ۵ مگ میرسه اونم فورجی چهار خط انتن.
اون سرعت های فضایی تاپیک ایرانسل هم برای شهرهای دیگست من فقط ی نفرو دیدم میگفت ۴۰ مگ سرعت داره تو مشهد...
دوستان توجه كنن كه ٣٣٧٢ با يو اس بي سيستم كلا مالي در نمياد چون به آمپر زيادتري نياز داره
در اصل بايد ٣٣٧٢ رو به مودم يا روتر ي وصل كنين كه آمپر حدودا ١ داشته باشه زير يك اصلا قدرت ٣٣٧٢ و آنتن دهي و سرعت همينه
من مستقيم به سيستم كه ميزم همين سرعت رو داره
با روتر و مودم كه وصل ميكنم ميرسه به ٢٥ دقيقا همان سرعتي كه با گوشي توانستم بگيرم
سرعت قبل از عيد و بعد از عيد
الان حدود ٢٠ مگ
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
Last edited by srx190d; 20-05-2016 at 13:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)