الان قیمتهای مودم متعادل شده ولی قبلا که من با 120 تومن گرفتم خیلی عالی بود قیمتش و با اون هزینه مودم 3g و اینارو هم ساپورت میکرد و خوب بود
زیاد ازش استفاده نکردم ولی در کل ازش راضی بودم
الان هم فکر کنم 130 حساب کردن و 10 رانژ و 10 هم هزینه نصب
الان قیمتهای مودم متعادل شده ولی قبلا که من با 120 تومن گرفتم خیلی عالی بود قیمتش و با اون هزینه مودم 3g و اینارو هم ساپورت میکرد و خوب بود
زیاد ازش استفاده نکردم ولی در کل ازش راضی بودم
الان هم فکر کنم 130 حساب کردن و 10 رانژ و 10 هم هزینه نصب
سلام دوستان
من جدیدا آنتن Nano Station 5 خریداری کردم و میخواستم مثل قدیم از مودمم استفاده کنم به طوری ک PC با LAN وصل بشه و لپتاپ و موبایل و بقیه چیزا با WIFI ، ولی مشکلی ک هست اینه ک مودم، WIFI رو Share میکنه ب طوری ک من با لپتاپ کانکت میشم و میتونم مودمو از این طریق کانفیگ کنم ولی نت نمیفرسته !!!
الان یک سیم از آنتن وارد AirOS شده و سیم خارج شده از اون رو وصل کردم ب یکی از 4تا پورت LAN مودم، ی LAN از مودم گرفتم به PC وصل کردم و یکی هم ب لپتاپ
با گوشی هم روی obtaining ip address گیر میکنه و کانکت نمیشه
تنظیمات مودم و آنتن هم کاملا اوکیه و حتی ریست کردم و 2باره کانفیگ کردم و اینو میشه ازونجایی فهمید ک کانکت میشه جوری ک بتونی IP بدی و کانفیگش کنی ولی نت نمیفرسته
میخواستم بدونم اگه ب اپراتور بگم Mac Address رو ریست کنه اوکی میشه ؟ اگه ریست کنه آنتن تنظیماتش تغییری میخواد ؟
ممنون میشم کمکم کنین
مدل مودم هم HUAWEI HG532e
Last edited by aaalli110; 07-07-2014 at 00:01. دليل: مدل مودم یادم رفت :دی
مک ادرس که تغییر نمیکنه مگر بندرت .
درباره گوشیت هم میتونم بگم شیوه رمزگذاری تو تغییر بده . فک کنم wpa بیشتر به همشون سازگاره . اگه نشد نوع های دیگرو انتخاب کن .
آخه ی جا خوندم ک مک آدرس قفله و واسه همین مودم نمیفرسته نت رو
برای رمزگذاری هم اینو بگم ک همونطور ک گفتم لپتاپ کانکت میشه جوری ک بشه آی پی زد و مودم و کانفیگ کرد ولی نت نمیفرسته واسه همین فکر کنم ربطی ب نحوه رمزگذاری هم نداشته باشه
بازم ممنون ک نظر دادین
سلام بچه ها
من 10 روز پیش شارژ نتم تموم شده بود و دیروز دوباره نتمو تمدید کردم ...اما چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه ...مودم رو ریست کردمو دوباره تنظیم کردم اما بازم نشد
واسه اولین بار که ثبت نام کرده بودم وقتی تنظیمش کردم زنگ زدم به ای اس پی و اون گفت که مودم رو خاموش کنم تا از اونجا درستش کنه ...خاموش کردم و بعد از یه ساعت دیدم درست شده
اما امروز صبح که زنگ زدم گفت مشکلی نداره و مودمتو بیار تنظیم کنم ..اما خب تنظیم کردنو که خودم بلدم ....
از دوستان کسی میدونه چرا چراغ مودم روشن نمیشه؟ قبل از تمدید کردنم هم روشن نمیشد و الانم همینجوره ...19 تومن پول دادم نتمم الان قطه ...لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون
دوستان مشکلم حل شد ولی به یه چیزه خیلی مسخره پی بردم ...نتم قبلا 256 نامحدود بود و سرعتش بین 10 -18 بعد 256 محدود گرفتم و باز سرعت همون بود ...الانم 1 مگ گرفتم ولی بازم سرعت همونه
ینی مشکل از چیه؟ مشکل از مودمه؟ اگه اپدیت کنم درست میشه؟ ای وای از هیچی شانس نیاوردم من
بچه ها وقتی برای آپدیت میرم تو firmware این ارور رو میده :
Error Message:
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO..
مشکل از چیه؟
کسی نیست اینجا؟
فهمیدم مشکل از چیه![]()
اپدیت هم کردم اما مشکلم حل نشد
یوذر و پسوردو اشتباه زده بودم![]()
بچه ها؟ چرا کسی اینجا نیست؟ این یکی مشکلو دیگه خودم نمیتونم حلش کنم
نتم سرعتش ثابت رو 10-18 هستش
حتی الان واسه تست 1 مگ هم گرفتم ولی بازم همون سرعته ...اخه مشکل از چیه؟ نکنه مودم خرابه؟ تو ادرس 192.168.1.1 که میرم تو مشخصاتش data rate رو 128 زده در صورتی که الان باید 1024 باشه چون پهنای باندم 1 مگ هستش ..واقعا دیگه گیج شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)