سلام امروز تو اورمیه یه نفر که غیر قانونی گوشی موبایل وارد کرده بود n73 رو 270 هزار میگفت میخاستم بدونم اینا اصل و تغلبی دارن
در ضمن موزیکال هم بود
سلام امروز تو اورمیه یه نفر که غیر قانونی گوشی موبایل وارد کرده بود n73 رو 270 هزار میگفت میخاستم بدونم اینا اصل و تغلبی دارن
در ضمن موزیکال هم بود
100%نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که فلاندی نیست
حالا معلوم نیست کجا تولید شده
بعضیاا میگن چین
بعضیا میگن هند !!!
بچه ها شما چند دقیقه طول میکشه تا گوشیتون کاملاً شارژ بشه؟ -اگه در حالت خاموش بودن شارژش کنید مثلاً-
حدود 1.5 ساعت ....
اگه گوشیم خاموش بشه از بی شارژی دقیقا یک ساعت و سی و چهار دقیقه ست.
من وقتی میخوام بعضی از برنامه هارو نصب کنم این پیغام رو میده file corrputed
مستر ریست کردم درست نشد
چی کار کنم؟؟
برنامه ها قبلا روی گوشی نصب بودن![]()
1-دوستان چطور میشه شماره گیری صوتی رو فعال کرد وبا گفتن نام طرف شماره گیری کرد
2-فیلمها رو چطور میکس کنیم
3-من تنظیمات گوشیم رو تغییر ندادم ولی عکسی که میگیرم تو حافظه ذخیره میشه و وقتی محل سیو رو میگذارم رو مموری کارت اصلا عکسی سیو نمیشه تو شب هم کیفیت عکس خوب نیست خواهشن راهنماییم کنید
اگه میشه دقیقا روش تبدیل n73 معمولی به music edition را شرح بدین ممنون
با عرض سلام مشکل n73 من اینه که : برنامه و بازی های با فرمت sis را ساپورت نمی کنه و پیغام not suported رو میده.
من به دو برنامه ی زیر با فرمت java احتیاج دارم:
1- چراغ قوه برای n73
2- برنامه ی facewrap
با اینکه برنامه ها قبلا روی گوشی نصب بودن ولی باز نمیشه اعتماد کرد که حتما سالمن
من اگه جای شما بودم بیشتر به برنامه شک میکردم و احیانا دوباره از یه جای دیگه یا همونجا دانلود میکردم
حالا که مستر ریسیت کردید اینم امتحان کنید مثلا برنامههای همین فروم رو بگیرید چندتاشو یا از سایت نوکیا بگیرید ببینید باز این پیام رو میده
========
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)