یکی از بچه ها می گفت ایرانسل دائمی دست دوم 12 هزار تومن خرید و فروش میشه !
گفتم اینم یک دسیسه ی دیگه از ارتباطات سیار.
یکی از بچه ها می گفت ایرانسل دائمی دست دوم 12 هزار تومن خرید و فروش میشه !
گفتم اینم یک دسیسه ی دیگه از ارتباطات سیار.
آخه بابام جان ، CD-RW جان آخه وقتي واضح و روشنه كه اين دكلايي كه من گذاشتم ماله ايرانسله چرا ميگي ماله تالياست ؟ آخه ماله تاليا رو تا حالا ديدي ؟ همشون لوله تفنگين . عزيز من ، من از چند متري اين دكلا عكس گرفتم و 3 تا سكتور شون رو هم كه هر كدوم با A و B و C بعد از اسم دكل مياد رو چك كردم بعد شما ميگي ماله تالياست![]()
آخه اون ديشاي كوچولو بالاي دكل تاليا چي كار ميكنه؟ مي دوني چيه ؟ اونا ماله GPRS و MMS هستن
![]()
بعدشم فقط ايرانسله كه از اين نوع دكلها (فلزي سبك نرده اي ) استفاده كرده البته از بدنه هاي قديمي هم استفاده كرده ولي بستگي به پيمانكاراشون داره . اخيرا بيشتريشون از اين جديدا استفاده مي كنن.
بعدشم روز به روز دارن بيشتر ميشن از همين مدلا مثلا همين سمت ما (غرب) يك ماهه كه دو تاشو خودم ديدم كه اضافه كردن . بعدشم وقتي از بغلشون رد ميشي كه ديگه تابلوي تابلو ي ، يه دور 360 با متراژ 100 تا 200 متر دورشون بزني مي فهمي ماله كدومه ( همون A - B - C) رو كه گفتم . بازم برات دليل بيارم يا نه؟![]()
الكي دوستان رو گمراه نكن . بچه ها اون 3 تا عكسي كه گذاشتم براتون 100 درصد ماله ايرانسله بخواين بازم سند ميارم![]()
Last edited by nedayechakavak; 02-05-2007 at 00:22.
عزیز باید شاخ در می آوردی اشتباه کردی. اون به روز رسانی ماله قسمت تعرفه ها نبود. منظورش کله سایت و میگه.نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اخبارای اینترنتی یا تلویزیونی رو می خوندی یا میدیدی میفهمیدی که راسته . 62تومن واسه دایمی ها 96 تومن واسه اعتباریها .![]()
آره منم باهات موافقم اون دکلا ماله ایرانسله نه تالیا !!!![]()
عزیز من اون لینکو اگه باز کنی و چشمات هم خوب ببینه زیر هر صفحه تاریخ به روز رسانی همون صفحه است. مثلا مال پوشش شبکه مخصوص خودشه و تعرفه هم جداست. شما هم اینقدر حرف بد و بیراه نزن. اگه نمیخای برو تالیا یا 912 بخر .
باید صبر کرد دید ببینیم چی میشه هنوز که همش حرفه
بابا تمپس جون چرا هر دفعه یه سازی می زنی ! خوبه خودت متن خبر را دادی که اعتباری میشه 85 تومن دوباره اینجا می نویسی 96 تومن ؟!؟!؟!
Last edited by vahooli; 02-05-2007 at 00:52.
سایت نوشته 85 اخبار میگه 96تومن. کدوم حرفشون با هم دیگه جور در میاد که این حرفشون جور در بیاد.
ايرانسليها رو عشقه![]()
به زودي زود بهترين و برترين اپراتور ايران خواهد شد![]()
اگه يه سري مزخرفاتي مثل 20:30 و . . . . . بزارن همه چي درست مي شه ،![]()
ايرانسل نياز به حمايت هيچ كي نداره اون كارشو به خوبي انجام مي ده و سختيها رو به زودي پشت سر مي گذاره و به زودي خودش رو اثبات مي كنه ( هرچند تا الان هم كرده ولي بعضيا نمي بينن ، چشم ... مي خواد)
13 -14 سالي گذشت و هنوزم در بعضي از نقاط تهران و شهرهاي ديگر و بين جاده ها نقص هاي فاحشي وجود داره!!!!
يادمون نرفته كه همين 2-3 سال پيش بود كه همش توي اين اخبار و اون اخبار مخصوصا 22:30 و بحث بعد از اون همش در مورد اشكالات شبكه Tci بحث مي شد و ملت همه عاصي بودن يادتون كه هست . يه شب فلان مدير ميومد و يه شب فلان وزير خلاصه اين قصه سر دراز دارد.......
حالا بعد از 5-6 ماه اومدن ايرانسل همه ميخوان يه شبه همه جا ايرانسل وصل باشه و در دسترس
ولي خداوكيلي تو همين 5-6 ماه كم نذاشته و هر روز وهر هفته پيشرفت در شبكه وپوشش رو درش به وضوح ديديم. حال اگه با منطق باشيم ايرانسل واقعا كولاك كرده و بوران و گردباد هم تو راه است . من خودم خيلي اميدوارم تا آخر سال 86 كل استان وشهرهاي ايران تحت پوشش كامل ايرانسل دربيان و از لحاظ تعرفه هم مطمئن باشيد در آينده براي رقابت و پيشرفت خودش صد در صد بهتر و بهتر ميشه . الان با نسل 2.75 شروع كرده و Tci هنوز 2 هست . اين خودش يعني رقابت و پيشرفت و در نهايت پيروزي ، مطمئن باشيد در سال 87 ، ايرانسل نسل 3 رو راه اندازي مي كنه (3g) و اونوقته كه ديگه كشور با پيشرفت چشمگيري مواجه خواهد شد و بي شك ايرانسل عامل اونه .
و اما تعرفه ها : اگه منصفانه بنگريم چون خودم اعتباري دارم ، ايرانسل اول براي فروش بيشتر هم با تعرفه مكالمه خوب و هم با قيمت مناسب سيم كارت شروع كرد . (البته دقيقه اي) . البته يادمان باشد كه 3-4 سال اول Tci هم دقيقه اي حساب ميكرد. و حالا انقدر به اين ايرانسل گير دادن سر ثانيه اي شدنش كه مجبور شدن كه دو تعرفه ايش كنن. باز هم خوبه كه دو تعرفه اش كردن كه مردم به دلخواه خودشون انتخاب كنن . اينا فقط مي خوان از طريق رسانه ها با خبرهاي مسخره ايرانسل رو خراب كنن ولي هيچ وقت گند Tci رو كه مكالماتش رو با ايرانسل 76 تومان به جاي 44 تومان حساب ميكرده رو تو هيچ رسانه اي نمي گن حالا كدوم شون دزدن .![]()
به اميد روزي كه حسد نباشد ...........................................
Last edited by Ebrahim202003; 02-05-2007 at 01:57.
در مورد اون 3 تا عكس قشنگي كه دوستمون chakavak در چند صفحه قبل گذاشته بايد بگم كه همشون صد در صد دكل هاي ايرانسل هستن و نسل جديد دكل هم مي باشند . مشخصه دكلهاي ايرانسل اولا سكتورهاي باريك و دراز تر دارن ، ثانيا 2 - 3 ديش كوچولو ( مي تونن به يك اندازه باشن و مي تونن نباشن ) بستگي به نوع ديش داره ، بالاي دكلاي ايرانسل وجود داره كه همون سيگنالهاي gprs و mms رد و بدل مي كنن( در عكسها خوب معلومه)
ثالثا اگر بدنه دكل مثل اين عكسها فلزي و سبك نرده اي باريك باشن صد در صد ماله ايرانسله ، ولي من خودم چند نمونه از دكلهاي ايرانسل با بدنه قديمي ديدم كه همونطور كه chakavak گفت به پيمانكارا مربوطه .
رابعا از صفحه گوش هم مي تونيد كمك بگيريد چون اگه نزديك خود آنتن باشيد هر كدو م از 3 سكتوري كه بالا ي هر دكل نصبه به ترتيب A و B و C نامگذاري مي شن كه بعد از اسم دكل روي گوشي نمايش داده ميشن .
مثلا اگه از طرف شمال به دكل نزديك بشين مثلا تو ميدون پونك مي زنه Ponak-A
و اگه از جنوب شرقي دكل به اون نزديك بشين مي زنه Ponak-B و سومين سكتور هم ميزنه Ponak-C
و در همه دكلهاي ايرانسل 3 سكتور با زاويه هاي 120 درجه دور دكل رو پوشش مي دن .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)