تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 942 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

یکی از بچه ها می گفت ایرانسل دائمی دست دوم 12 هزار تومن خرید و فروش میشه !
    گفتم اینم یک دسیسه ی دیگه از ارتباطات سیار.

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اتفاقا به خاطر یک سری دلایل از جمله ارزونتر تمام شدن دکلهای Guyed mast ایرانسل از این دکلها بیشتر داره
    اون دکلی هم که به اسم خود ایستا معرفی کردی همون Lattice هست که تا ارتفاع 90 متری داره ( بلند تر هم هست که به سفارش میسازند )
    ---------------
    اون عکسهایی هم که nedayechakavak گذاشته هر سه تاش مال تالیا هست , حواستون باشه اشتباه نگیرید
    اولا نوع دکل ICB هست که خیلی راحت و ارزون تر از دکلهای منوپل و لتیس بر پا میشه در ثانی گفته بودم این دکلها رو اکثرا برای زیمنس طراحی کردند که تالیا از اونها استفاده میکنه .
    سکتورهای ایرانسل از نوع Xpole هست که زیرشون جای 4 تا فیدر ( کابل ) داره ولی سکتورهای قدیمی مخابرات و تالیا از نوع Vpole هست که زیر یا پشتشون جای 2 تا فیدر داره ( فقط برای باند 900 مگا هرتز ) .
    ---------------
    این هم لینک در مورد نحوه عملکرد شبکه های موبایل که خواسته بودید .
    h t t p : / / w w w . d a n e s h j u . i r / f o r u m / f 3 0 3 / t 1 1 9 9 5 . h t m l
    (خطاب به مدیران سایت : بابا کینه ها رو کنار بذارید من نمی تونم اسم سایت رو کامل وارد کنم - ولی کسی که میخواد لینک رو ببینه باید فاصله ها رو از اسم سایت برداره )
    امیدوارم کامل و جامع بوده باشه .
    بازهم تاکید میکنم با نگاه کردن به نوع دکل و تجهیزات نمیشه فهمید مال کدوم اپراتوره , وباید از روی ارتفاع سکتورها فهمید.

آخه بابام جان ، CD-RW جان آخه وقتي واضح و روشنه كه اين دكلايي كه من گذاشتم ماله ايرانسله چرا ميگي ماله تالياست ؟ آخه ماله تاليا رو تا حالا ديدي ؟ همشون لوله تفنگين . عزيز من ، من از چند متري اين دكلا عكس گرفتم و 3 تا سكتور شون رو هم كه هر كدوم با A و B و C بعد از اسم دكل مياد رو چك كردم بعد شما ميگي ماله تالياست

آخه اون ديشاي كوچولو بالاي دكل تاليا چي كار ميكنه ؟ مي دوني چيه ؟ اونا ماله GPRS و MMS هستن

بعدشم فقط ايرانسله كه از اين نوع دكلها (فلزي سبك نرده اي ) استفاده كرده البته از بدنه هاي قديمي هم استفاده كرده ولي بستگي به پيمانكاراشون داره . اخيرا بيشتريشون از اين جديدا استفاده مي كنن.

بعدشم روز به روز دارن بيشتر ميشن از همين مدلا مثلا همين سمت ما (غرب) يك ماهه كه دو تاشو خودم ديدم كه اضافه كردن . بعدشم وقتي از بغلشون رد ميشي كه ديگه تابلوي تابلو ي ، يه دور 360 با متراژ 100 تا 200 متر دورشون بزني مي فهمي ماله كدومه ( همون A - B - C) رو كه گفتم . بازم برات دليل بيارم يا نه؟

الكي دوستان رو گمراه نكن . بچه ها اون 3 تا عكسي كه گذاشتم براتون 100 درصد ماله ايرانسله بخواين بازم سند ميارم
    Last edited by nedayechakavak; 02-05-2007 at 00:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

این حرفتونو 100% قبول دارم. چون امروز رفیقم به من گفت بهت تسلیت میگم!!!!! گفتم چرا؟ گفت چون تعرفه ی ایرانسل شده 98 تومن!!!!!!!!! همون جا شاخ درآوردم تا اومدم خونه و سایت خود ایرانسل رو دیدم که نوشته بود 499 ریال!!!!!
    عزیز باید شاخ در می آوردی اشتباه کردی. اون به روز رسانی ماله قسمت تعرفه ها نبود. منظورش کله سایت و میگه.
    اگه اخبارای اینترنتی یا تلویزیونی رو می خوندی یا میدیدی میفهمیدی که راسته . 62تومن واسه دایمی ها 96 تومن واسه اعتباریها .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

بچه ها اون 3 تا عكسي كه گذاشتم براتون 100 درصد ماله ايرانسله بخواين بازم سند ميارم
    آره منم باهات موافقم اون دکلا ماله ایرانسله نه تالیا !!!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز باید شاخ در می آوردی اشتباه کردی. اون به روز رسانی ماله قسمت تعرفه ها نبود. منظورش کله سایت و میگه.
    اگه اخبارای اینترنتی یا تلویزیونی رو می خوندی یا میدیدی میفهمیدی که راسته . 62تومن واسه دایمی ها 96 تومن واسه اعتباریها .
    عزیز من اون لینکو اگه باز کنی و چشمات هم خوب ببینه زیر هر صفحه تاریخ به روز رسانی همون صفحه است. مثلا مال پوشش شبکه مخصوص خودشه و تعرفه هم جداست. شما هم اینقدر حرف بد و بیراه نزن. اگه نمیخای برو تالیا یا 912 بخر .

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

باید صبر کرد دید ببینیم چی میشه هنوز که همش حرفه

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

3

بابا تمپس جون چرا هر دفعه یه سازی می زنی ! خوبه خودت متن خبر را دادی که اعتباری میشه 85 تومن دوباره اینجا می نویسی 96 تومن ؟!؟!؟!
    Last edited by vahooli; 02-05-2007 at 00:52.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11

بابا تمپس جون چرا هر دفعه یه سازی می زنی ! خوبه خودت متن خبر را دادی که اعتباری میشه 85 تومن دوباره اینجا می نویسی 96 تومن ؟!؟!؟!
    سایت نوشته 85 اخبار میگه 96تومن. کدوم حرفشون با هم دیگه جور در میاد که این حرفشون جور در بیاد.

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ايرانسليها رو عشقه
    به زودي زود بهترين و برترين اپراتور ايران خواهد شد
    اگه يه سري مزخرفاتي مثل 20:30 و . . . . . بزارن همه چي درست مي شه ،

ايرانسل نياز به حمايت هيچ كي نداره اون كارشو به خوبي انجام مي ده و سختيها رو به زودي پشت سر مي گذاره و به زودي خودش رو اثبات مي كنه ( هرچند تا الان هم كرده ولي بعضيا نمي بينن ، چشم ... مي خواد)

13 -14 سالي گذشت و هنوزم در بعضي از نقاط تهران و شهرهاي ديگر و بين جاده ها نقص هاي فاحشي وجود داره!!!!
    يادمون نرفته كه همين 2-3 سال پيش بود كه همش توي اين اخبار و اون اخبار مخصوصا 22:30 و بحث بعد از اون همش در مورد اشكالات شبكه Tci بحث مي شد و ملت همه عاصي بودن يادتون كه هست . يه شب فلان مدير ميومد و يه شب فلان وزير خلاصه اين قصه سر دراز دارد.......
    حالا بعد از 5-6 ماه اومدن ايرانسل همه ميخوان يه شبه همه جا ايرانسل وصل باشه و در دسترس
    ولي خداوكيلي تو همين 5-6 ماه كم نذاشته و هر روز وهر هفته پيشرفت در شبكه وپوشش رو درش به وضوح ديديم. حال اگه با منطق باشيم ايرانسل واقعا كولاك كرده و بوران و گردباد هم تو راه است . من خودم خيلي اميدوارم تا آخر سال 86 كل استان وشهرهاي ايران تحت پوشش كامل ايرانسل دربيان و از لحاظ تعرفه هم مطمئن باشيد در آينده براي رقابت و پيشرفت خودش صد در صد بهتر و بهتر ميشه . الان با نسل 2.75 شروع كرده و Tci هنوز 2 هست . اين خودش يعني رقابت و پيشرفت و در نهايت پيروزي ، مطمئن باشيد در سال 87 ، ايرانسل نسل 3 رو راه اندازي مي كنه (3g) و اونوقته كه ديگه كشور با پيشرفت چشمگيري مواجه خواهد شد و بي شك ايرانسل عامل اونه .

و اما تعرفه ها : اگه منصفانه بنگريم چون خودم اعتباري دارم ، ايرانسل اول براي فروش بيشتر هم با تعرفه مكالمه خوب و هم با قيمت مناسب سيم كارت شروع كرد . (البته دقيقه اي) . البته يادمان باشد كه 3-4 سال اول Tci هم دقيقه اي حساب ميكرد. و حالا انقدر به اين ايرانسل گير دادن سر ثانيه اي شدنش كه مجبور شدن كه دو تعرفه ايش كنن. باز هم خوبه كه دو تعرفه اش كردن كه مردم به دلخواه خودشون انتخاب كنن . اينا فقط مي خوان از طريق رسانه ها با خبرهاي مسخره ايرانسل رو خراب كنن ولي هيچ وقت گند Tci رو كه مكالماتش رو با ايرانسل 76 تومان به جاي 44 تومان حساب ميكرده رو تو هيچ رسانه اي نمي گن حالا كدوم شون دزدن .

به اميد روزي كه حسد نباشد ...........................................
    Last edited by Ebrahim202003; 02-05-2007 at 01:57.

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد اون 3 تا عكس قشنگي كه دوستمون chakavak در چند صفحه قبل گذاشته بايد بگم كه همشون صد در صد دكل هاي ايرانسل هستن و نسل جديد دكل هم مي باشند . مشخصه دكلهاي ايرانسل اولا سكتورهاي باريك و دراز تر دارن ، ثانيا 2 - 3 ديش كوچولو ( مي تونن به يك اندازه باشن و مي تونن نباشن ) بستگي به نوع ديش داره ، بالاي دكلاي ايرانسل وجود داره كه همون سيگنالهاي gprs و mms رد و بدل مي كنن( در عكسها خوب معلومه)

ثالثا اگر بدنه دكل مثل اين عكسها فلزي و سبك نرده اي باريك باشن صد در صد ماله ايرانسله ، ولي من خودم چند نمونه از دكلهاي ايرانسل با بدنه قديمي ديدم كه همونطور كه chakavak گفت به پيمانكارا مربوطه .

رابعا از صفحه گوش هم مي تونيد كمك بگيريد چون اگه نزديك خود آنتن باشيد هر كدو م از 3 سكتوري كه بالا ي هر دكل نصبه به ترتيب A و B و C نامگذاري مي شن كه بعد از اسم دكل روي گوشي نمايش داده ميشن .
    مثلا اگه از طرف شمال به دكل نزديك بشين مثلا تو ميدون پونك مي زنه Ponak-A
    و اگه از جنوب شرقي دكل به اون نزديك بشين مي زنه Ponak-B و سومين سكتور هم ميزنه Ponak-C
    و در همه دكلهاي ايرانسل 3 سكتور با زاويه هاي 120 درجه دور دكل رو پوشش مي دن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •