Hummer H2:
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
Hummer H2:
دانلود:
اینم برای هوادارای کامیون:
دانلود:
فایل زیر با حجم 2.33 مگابایت که مود بهش نمیشه گفت ولی نصقه مودی هست که خودم درست کردم تبلیغات تو خیابونهارو عوض میکنه و به جاش عکسهایی از :
Jenifer Lopez, Josie Maran, Britney Spears, Asvaria, Carmen Electra و چند تای دیگه رو اضافه میکنه.
البته تمام تبلیغات عوض نمیشه و تقریبا 90 درصد اونهارو تغییر میده.
برای بازی هیچ مشکلی به وجود نمیاره ولی چند تا مشکل بسیار بسیار کوچیک داره که اصلا بازی رو مشکل دار نمیکنه. (مشکل شخصیه)
اونهارو دانلود کنید و در فایل GTA3.IMG جایگزین کنید و استفاده کنید.
البته یادم رفت بگم نمونه این خارجیش هم هست ولی تعداد خیلی کمی بیل بورد رو تغییر میده و عکسهاش هم بی تربیته...
ولی این یکی عکسهاش توپه.
چند تا نمونه عکسهارو میزارم:
![]()
ممنون ابي جان . در مورد سوال هايي كه ازم پرسيدي بايد بگم توش ماشينه . البته من نزاشتم . اين سيو گيم مرحله آخر هست كه دانلود كردم . قبلا كه بازي مي كردم درست بود و دو تا ماشين و يه موتور توش بود . اما الان اصلا باز نميشه . در مورد مود مكس پين هم خيلي جالب شده . اون چيزايي هم كه تو بازي گفتي ديدم . كارت گرافيك من 128 هستش رمم 512 تازه بعضي وقت ها اصلا يه ساختمون غيب ميشه و با كله ميرم توش . يا اين كه همه جا مثل آسمون يه دفعه آبي ديده ميشه .
من يه خونه روي كوه خيلي بلندي كه توي بازي هست اضافه كردم . البته خونه كه نه يه چند تا ساختمون كوچيك + يه مود ساختمون خيلي بلند كه شما توي تاپيك گذاشته بودي . من فايل GTA.DAT رو تغيير ندادم . در مورد سوال سوميتم همون طور كه گفتم توش ماشين داره . تا اونجايي كه من يادمه يه موتو كه اسمشو يادم نيست ولي ازون مسابقه اي ها توشه و يه تويتا نارنجي رنگ بدون سقف كه خودم اضافش كردم . اون يكي هم فكر كنم rancher بود همون كه رمز jqntdmh رو وقتي ميزني مياد . فكر كنم يكي ديگم موتور توش باشه .
در مورد پوشه مپ هم من بك آپ اصلي رو ندارم . اين مشكل حتي قبل از اين كه دو تا مود رو براي ساتمونا اضافه كنم وجود داشته . نظر من اينه كه مشكل از ماشينه . حالا شما وارد تري . اگه مشكل رو فهميدي بي زحمت لطف كن يه توضيح كوچولو بده![]()
میگی با چه برنماه ای و چه جوری درست کردی
و بگو این تبلیغات کجا هستن
تازه فکر کنم سرور سایت خراب شده چون دانلود نمیشه
Last edited by rezapassword; 14-12-2007 at 14:50.
فکر میکنم گرافیکت ATI باشه.
____
پشت دیوار همون قسمت چهار تا اسلحه هست که یکی اسنایپ، یکی نارنجک، یک Tec 9 و یک وینچستر بزرگ مخصوص پلیس. اگر اسلحه ها سالم هستند پس مشکل از ماشینهاست.
این هم فایل Back Up پوشه ی MAP که البته چند تا فایل توش کم داره و باید این ها رو توش بدون اینکه قبلی هارو پاک کنی اضافه کنی.
اون ساختمون خیلی بلند ون گفتم فکر کنم قبلا که باگهای زیادی داره... بهتره پاکش کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر بگم که بدترین نوع مودها از نظر باگ اونهایی هستند که چیزی بوجود میارند که قبلا وجود نداشته. مثل ساختمون جدید.
اگر فکر میکنی مشکل از ماشیناس بهتره با GGMM ماشینهارو یکی یکی تست کنی یا اینکه با ترینر همه رو ظاهر کنی تا ببینی کدوم مورد داره.
مشکل دانلود وجود نداشت...میگی با چه برنماه ای و چه جوری درست کردی
و بگو این تبلیغات کجا هستن
تازه فکر کنم سرور سایت خراب شده چون دانلود نمیشه
با نرم افزار TXD Workshop و یک نرم افزار برای تغییر سایز عکس که Right Click Image Convertor هست استفاده کردم.
این تبلیغات هم تو تمام شهرها هستند و خیلی زیادند. البته قبلا هم بودند ولی الان عکساشون عوض شده.
Nissan 350Z v2:
دانلود:
دوستاران تغییر صدا این فایل 100 کیلو بایتی رو دانلود کنند.
این فایل دو صدا برای تغییر دو صدای آزیر پلیس داره.
دانلود کنید و از دست ندید:
دوستان شدیدا کمک میخوام.
این نرم افزار PED Editor Version 1.0 رو من فارسی کردم و احتیاج به چند نفر دارم که اون رو تست کنند.
البته هنوز شک دارم درست کار کنه.
بعد از دانلود از پوشه DATA کپی بگیرید و بعد از نرم افزار استفاده کنید.
اگر تغییرات رو انجام داد و موجب هنگ بازی نشد به من اطلاع بدین.
این هم نمایی از محیط:
خواهش میکنم کمک کنید. اگر مشکلی داشته باشه تو پوشه DATA خراب کاری میکنه که شما یک پشتیبان قبلا ازش گرفتین.
دوستان تا جایی که میتونید تست کنید و امتحانش کنید. البته اگر قبلا با این نرم افزار که انگلیسی بود کار کرده باشید الان راحت ترین.
برای مثال "گروه انیمیشن" رو تغییر بدین. این تغییرات روی راه رفتن و حرکات اثر داره.
کاکترهایی که میتونه این فیلد رو پر کنه:
Pro که مال زنهای ... هست.
Se*ywoman که به جای ستاره X بزارین و مخصوص زنهای ثروتمند.
Busywoman که مخصوص زنهای شاغل هست.
اینهارو تغییر بدین و ببینید تغییرات اثر میکنه یا نه.
فقط این تغییرات رو درست انجام بدین وثلا اسکیترهارو دست نزنید یا مردهارو نوع راه رفتنشونو به اینها تغییر ندین.
خیلی خیلی ممنون. منتظرم
دانلود کنید. حجم 900 کیلو بایت
Last edited by ebicross; 16-12-2007 at 00:42.
ابی جان برنماه وقتی برای بار دوم اجرا میشه گیر میزنه
راستی با reshaker فارسی کردی یا با rss
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)