سلام
من برنامه wall ---- رو می خواستم . من تو اینترنت بازی می کنم از تویه کانتر
من که بازی می کنم می بینم یکی داری از اتاق بالایی من رو می زنه و منم تو اتاق پایین هستم و اون من رو می دید و می زد . please
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام
من برنامه wall ---- رو می خواستم . من تو اینترنت بازی می کنم از تویه کانتر
من که بازی می کنم می بینم یکی داری از اتاق بالایی من رو می زنه و منم تو اتاق پایین هستم و اون من رو می دید و می زد . please
خودت برنامه اش رو داری؟
سلام بچها در کانتر به جز expert میشه بوت قویتر ساخت حالا هر جور با رمز یا هر طور که میشه یه سوال دیگه میشه بوتهارا بیشتر از 15 تا ساخت
Last edited by M_Abieteh; 08-06-2007 at 14:32.
confing و bot چيه ؟ و چطوري مي شه ديمو هاي كانتر را بيرون از بازي سيو كرد؟
دوست عزيز من دارم ولي نميخوام چيتر هاي كانتر بيشتر بشه . يه وقتي هم فكر نكني ناز ميكنم !خودت برنامه اش رو داری؟
شما هم ميتوني به سرور هايي بري كه ادمين نظارت داره . اونجا اصلا چيت نميزنند .
نه دوست عزيز . شما ميتوني با Expert بازي كني كه از Expert قوي تر ميخواي ؟!سلام بچها در کانتر به جز expert میشه بوت قویتر ساخت حالا هر جور با رمز یا هر طور که میشه یه سوال دیگه میشه بوتهارا بیشتر از 15 تا ساخت![]()
از 15 تا هم بيشتر نميشه . دليلش رو هم نميدونم !
Bot كامپيوتر هاي مجازي هستند كه در CS:Condition Zero و Source وجود دارند و به جاي بازيكن هاي واقعي بازي ميكنند .confing و bot چيه ؟ و چطوري مي شه ديمو هاي كانتر را بيرون از بازي سيو كرد؟
Config هم به تنظيماتي كه يه بازيكن حالا در هر بازي انجان ميده مثل سرعت موس ، وضوح صفحه و هركاري كه بازي كردن رو واسش آسونتر ميكنه .
و چطوري مي شه ديمو هاي كانتر را بيرون از بازي سيو كرد؟
دوست عزیز منظورت رو از این سئوال نمیفهمم .
بابا تو كانتر بلد نيستي از بازيت فيلم بگيري فقط اونو مي شه تو كانتر نگاه كرد چطوري بايد اون فيلم يا دمو را بيرون بازي وبا پسوند هاي ديگري تبديل ونگاه كرد؟
در ضمن برنامه ي وال هك رو براي دانلود مي زاري ؟! من همون luke 1889 هستم؟!
لينك دانلود وال هك رو هم بزاري ممنون مي شم ؟! luke 1889
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)