دوستان اهل فن خطای (system error (-28 در گالری چیست ؟ و چطور باید مشکل گالری را حل کرد؟
دوستان اهل فن خطای (system error (-28 در گالری چیست ؟ و چطور باید مشکل گالری را حل کرد؟
این ارور رو همیشه میده؟ یعنی اگه گوشیتو خاموش روشن کنی درست نمیشه؟
بعد مموری گوشیتو در بیار و برو توی گالری ببین بازم ارور میده؟
بچه ها يه مشكل جالب تو ان 70
وقتي شارژ گوشيم به 1 خط ميرسه گوشي اتوماتيك روشن و خاموش ميشه
موقع ورود به گالری این خطا روی میدهد - مموری را که در بیارم خطا نمیده چون چیزی توی خود گوشی نیست
1- مموری رو از گوشیت در بیار و به کامپیوتر بزن و توی Folder Option کامپیوتر فایل های مخفی رو آزاد کن و بعد توی مموری کارت این عبارت رو سرچ بده و تمام پوشه -"پوشه"- هایی رو که پیدا کردی که کمرنگ یا مخفی بودن رو حذف کن. بعد مموریتو بزار توی گوشیت و ببین درست شد! البته حذف شدن اون پوشه ها طول میکشه ولی حجم تک تکشون کمه!!!
2- امکان داره یه سری فایل هایی توی گوشیت باشه که گالری باهاشون مشکل داشته باشه. مشکل از گوشیت نیست و باید با فایلهای توی مموریت ور بری. همه ی فایلاتو کپی کن تو کامپیوترت و یه بار مموری کارتتو با کامپیوتر و یه بار با گوشی فرمت کن و بعد دونه دونه فایلایی رو که میشناسی رو بریز توش. اگه برنامه های زیادی روی گوشیت نصب نداری از اول نصبشون کن و اگه زیادن، باید پوشه ی System که بحالت مخفی هست رو هم کپی کنی.
چطوری میشه مکالمات رو صفر کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر نوع کاری میخوای روش بکنی باید بری تو Log
با سلام..... در قسمت memory می تونیم روی مموری پسورد بزاریم.. وقتی پسورد بزاریم دیگه نمیشه با رم ریدر رم رو با کامپیوتر باز کرد... همش ارور میده .... من می خواستم بدونم اگه روی مموری پس بزاریم و اون مموری رو از گوشی خودمون برداریم بزاریم روی گوشی یکی دیگه ، اونوقت روی اون گوشی رم خونده میشه یا نه ؟
راستش گوشی منو دزدیدن.. می خوام بدونم حالا که روی مموری پس گذاشتم می تونن اطلاعات گوشیمو بخونن یا نه ؟
من برنامه advanced device lock روی گوشیم داشتم و به هیچ طریق نمیتونن داخل فولدر های مخفی گوشی بشن... مگه اینکه با رم ریدر باز کنن... که اونم من امتحان کردم و باز نمیشه.. مونده سوال بالا...
راستی گوشی رو میشه رد یابی کرد ؟
سلام دوستان من میخواستم بدونم معنی این جمله چیه ؟
گوشیم n70 وقتی میخوام نرم افزار نصب کنم این پیقام رو میده
file corrupted
یعنی فایلت موقع دانلود و یا نصب آسیب دیده باید دوباره دانلود و نصب کنی .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)