تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 376 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشید .مدتی نبودم الانم برقم رفته .
    ببین تو تورنت معمولا از فایل اصلی چندین فایل با نام های مختلف وجود دارد که از لحاظ حجم یکسان است و تنها تفاوت انها ترکر انهاست ترکر وظیفه پیدا کردن وارتباط افراد و اولویت بندی انها را بر عهده دارد(تو ویکی پدیا توضیح کاملتر موجود است). معمولا در سایت های تورنت ادرس ترکر فایل را برای پیدا کردن شمارش سیدر ها و پیر ها می نویسن .
    یکم جستجو کنی احتمالا پیدا می کنی اگر پیدا نکردی ادرس فایل تورنتت را بده من ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه
    ZED جان سلام. ببين من تا اينجا اينو متوجه شدم كه يكي ممكنه بياد يه فايلي رو از طريق چند تركر توي نت قرار بده حالا به هر دليلي . تركرها هم براي استفاده شما يه سري فاكتورها رو در نظر ميگيرند مثلا سرعت آپلود شما يا چيزهاي ديگري از اين قبيل . سوال من دقيقا اينه كه اين بنده خدا كه فايل رو با چند تركر روي نت قرار ميده دقيقا با همون نام اين كار و ميكنه و فقط اسم و ادرس تركرهاش فرق ميكنه يا نه ممكنه اسم فايل هم با تركرهاي متفاوت فرق كنه. و از همه مهمتر اينكه اگه شما مثلا دو تا فايل تورنت رو داري كه مثلا يه فيلم هستند با تركرهاي متفاوت چجوري ميشه اين دو فايل رو با هم دانلود كرد (يعني از سيدرهاي دوتاشون هم زمان استفاده كرد)
    ببخشيد كه خيلي سوال ميكنم ميخواستم تو پست شخصي بپرسم گفتم بگذار همه از اين اطلاعات استفاده كنند. اگر بهت برنخوره اصلا هم توقع ندارم اين چيزايي كه من مي پرسم مو به مو بلد باشي متشكرم

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

zed جان سلام. ببين من تا اينجا اينو متوجه شدم كه يكي ممكنه بياد يه فايلي رو از طريق چند تركر توي نت قرار بده حالا به هر دليلي . تركرها هم براي استفاده شما يه سري فاكتورها رو در نظر ميگيرند مثلا سرعت آپلود شما يا چيزهاي ديگري از اين قبيل . سوال من دقيقا اينه كه اين بنده خدا كه فايل رو با چند تركر روي نت قرار ميده دقيقا با همون نام اين كار و ميكنه و فقط اسم و ادرس تركرهاش فرق ميكنه يا نه ممكنه اسم فايل هم با تركرهاي متفاوت فرق كنه. و از همه مهمتر اينكه اگه شما مثلا دو تا فايل تورنت رو داري كه مثلا يه فيلم هستند با تركرهاي متفاوت چجوري ميشه اين دو فايل رو با هم دانلود كرد (يعني از سيدرهاي دوتاشون هم زمان استفاده كرد)
    ببخشيد كه خيلي سوال ميكنم ميخواستم تو پست شخصي بپرسم گفتم بگذار همه از اين اطلاعات استفاده كنند. اگر بهت برنخوره اصلا هم توقع ندارم اين چيزايي كه من مي پرسم مو به مو بلد باشي متشكرم
    معمولا نام فایل یکم با نام فایل دیگر فرق دارد.
    در مورد اینکه ان فایل ها یکی اس یا نه باید ببینی فایل هایی که تو فایل تورنت است با فایل هایی که تو تورنت دیگر هست یکی است(ار لحاظ اسم حجم و تعداد فایل ).اگر باشد فایل ها یکی است و فقط کافی است نام هارو کپی کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه planetmercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

ببخشيد ميشه يه آدم باحال يه دعوتنامه از demonoid براي من بفرسته ؟
    دمتون گرم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دمتون گرم
    تو متفرقه یک تاپیک بود که کسایی که اکانت داشتن را نوشته بود( یکی فکر کنم اکانت اضافی داشته باشه) یک نگاه بکن احتمالا پیدا می کنی.من هنوز نتونستم به ان حد که دعوت نامه بده برسم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه planetmercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

تو متفرقه یک تاپیک بود که کسایی که اکانت داشتن را نوشته بود( یکی فکر کنم اکانت اضافی داشته باشه) یک نگاه بکن احتمالا پیدا می کنی.من هنوز نتونستم به ان حد که دعوت نامه بده برسم.
    اوه چه سایت سخت گیری؟!
    مرسی،
    حالا یه نگاه میندازم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دمتون گرم
    دوست عزيز شما كه دعوتنامه ميخواي حداقل ايميلت رو هم بذار
    حالا به نقدا ايميلت رو به آي دي من بفرست ببينم چكار ميتونم برات بكنم ID yahoo=senjed1349

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اما بهترنینش همون azureus هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اما بهترنینش همون azureus هستش
    دوست من demonoid سایت خصوصی با ترکر خصوصی است نه نرم افزار تورنت.

در آغاز فعالیت ozzy red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم دربه در دنبال دعوتنامه demonoid هستم. اگه از دوستان کسی بتونه بفرسته خیلی حال داده.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم دربه در دنبال دعوتنامه demonoid هستم. اگه از دوستان کسی بتونه بفرسته خیلی حال داده.
    به senjed1349 یک پ خ بزن بپرس ببین هنوز داره یا نه .اگر نداشت برو تو متفرقه تاپیکش را پیدا کن ببین کسی اکانت اضافه دارد یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •