تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 231 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

داره خودمونی میشه behnam.ps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

14

سلام
    من با هر نرم افزاری ، با هر تنظیمی و با هر سرعتی کپی می گیرم پیام خطا میده و
    از کپی کردن یه فایلی به اسم DPM عاجزه
    من اکثر صفحات رو خوندم ولی جوابی برای سوالم پیدا نکردم
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by behnam.ps; 03-05-2006 at 13:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه McLarenF1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام siadate عزيز.
    اون تصويري كه گذاشتم مربوط به سي دي EvereX هست ، آيا روشي براي دسترسي به اون پوشه SYS هست ؟؟؟
    ممنون ميشم راهنمايي ام كنيد.
    با تشكر.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

Dash Ashki جان !
    بهت pm دادم كه ديگه مشكلت حل بشه ... البته اميدوارم !
    در ضمن ، من كي به شما متلك گفتم ... مي خواي برام حرف در بياري كه بعد يك كارهايي بكني ، آره ؟!

gameware جان !
    دوست عزيز ... من درخواستت را قبلا خونده بودم . فكر كنم بهت گفتم كه بايد dll كرك باشه .. پس :
    1) لطفا درخواستت را تكرار نكن تا تاپيك بيخودي شلوغ نيشه .
    2) حالا كه سودا لطف كرده و مي خواد يه كاري برات انجام بده ، حتما negGlp32.dl را بذار . چون از اين فرصت ها سالي يك بار نصيب يك نفر ميشه ؟!!!!!

behnam.ps جان !
    لطف كن اين عكس ها را توي tinypic.com آپلود كن ...

با تشكر ـ مهدي

-------
    ضميمه :
    اين يك پروفايل هست براي المائده 2 . با clone 3 امتحان كنيد ببينيد ميشه يا نه ؟! من كه بعيد مي دونم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشيد ، حال نداشتم آپلود كنم !
    ------------
    Last edited by mehdi_7070; 03-05-2006 at 15:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط persiankitty
    سي دي رو ميگذاريد توي درايو...
    1- Start ميكنيد و ايميج رو ميگيريد
    2- همونجور كه سي دي در درايو هست و ايميج بين رو داريد Fast Cue رو ميزنيد و نام ايميج رو به خورد برنامه ميدين
    3- فايل CUE توليد شده رو به برنامه هاي شبيه ساز مي دين

اگر هم دوست نداشتيد ميتونيد بعد از مرحله 1 پسوند فايل رو به ISO تغيير بدين و بعد مثل يك ايزو باهاش رفتار كنيد.
    سلام

حالتون خوبه؟
    اقا مثل اینکه یا من خیلی پرتم یا این پری گپ من مشکل داره اقا اون خطی که گفتی بین را به خورد برنامه میدی یعنی چه؟ من در یه فایل زیپ شده از پري گپ فقط یه فایل" پرشیا" دارم که " اگزه "هم هست چیز دیگه ای که نباید داشته باشم که؟ این فایل که پسوند بین داره رو باید چی کار کنم؟ اگه یاد بگیرم این پری گپ چه جوری ایمیج می گیره خیلی ممنون میشم. من وقتی "فست کیو" را می زنم میگه "reading toc failed" آخه يعني چه؟
    2. میشه یه سی دی جولیت یا ایزو 9660 نداشته باشه؟
    3.اگر یه سی دی فایل مخفی داشته باشه مثلا همین پوشه سیس که نشه با ایزو بوستر دید و شما مثلا بگی با اولترا ایزو ببین وقتی نتونیم با اولترا ایزو و هر برنامه دیگه ای ازش ایمیج بگیریم چه جوری میشه تو اولترا ایزو بازش کرد و دید

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط h_radnoosh
    سلام

حالتون خوبه؟
    اقا مثل اینکه یا من خیلی پرتم یا این پری گپ من مشکل داره اقا اون خطی که گفتی بین را به خورد برنامه میدی یعنی چه؟ من در یه فایل زیپ شده از پري گپ فقط یه فایل" پرشیا" دارم که " اگزه "هم هست چیز دیگه ای که نباید داشته باشم که؟ این فایل که پسوند بین داره رو باید چی کار کنم؟ اگه یاد بگیرم این پری گپ چه جوری ایمیج می گیره خیلی ممنون میشم. من وقتی "فست کیو" را می زنم میگه "reading toc failed" آخه يعني چه؟
    2. میشه یه سی دی جولیت یا ایزو 9660 نداشته باشه؟
    3.اگر یه سی دی فایل مخفی داشته باشه مثلا همین پوشه سیس که نشه با ایزو بوستر دید و شما مثلا بگی با اولترا ایزو ببین وقتی نتونیم با اولترا ایزو و هر برنامه دیگه ای ازش ایمیج بگیریم چه جوری میشه تو اولترا ایزو بازش کرد و دید
    1- ايميج كه درست ميشه پسوند BIN داره ... اسم فايل ايميج بايد توي فايل CUE نوشته بشه به همين دليل
    بين رو به خورد برنامه ميدي كه بفهمه كه اون سي دي توي درايو رو با چه فايل ايميجي ست كنه . چيز ديگه اي نداره
    وقتي سي دي درايوت خالي باشه نميتونه TOC اش رو بخونه به همين دليل اون خطا رو نشون ميده .
    2- بله ميشه ... اگر جوليت داره حتما بايد ايزو داشته باشه اما اگر ايزو داشته باشه ممكنه كه جوليت نداشته باشه
    3- نميدونم ... قرار شده كه كارم كم شد در مورد اين قصه تحقيق كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammad hamed
    كسي جواب سوال ما رو نمي دونه :?:
    من هم يك سي دي آموزشي داشتم اين بلا رو به سرم مي اورد
    تنها كاري كه كردم اين بود كه cTRL+aLT+dEL را گرفتم تو پنجره تسك منيجر تو تب APPLICATION روش راست كليك كردم و روز گزنيه GO OT PROCCES زدم بعدش روي دكمه END TASK زدم حالش گرفته شد.
    اميدوارم در اين مورد كارگشا باشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammad hamed
    من روي برنامه يTZ Copy Protection 1.55 خيلي كار كردم و با سي دي آموزش اين برنامه خيلي سعي كردم كه قفل بگذارم.
    Step 1قفل گذاري بر روي ترك صفر است كه هر بار حتي به تنهايي هم از اين مرحله استفاده كردم جواي نداد و همان اررور بالا را مي داد و روي سي دي هم چيزي ديده نمي شد
    Step2 ترك هايي صوتي مصنوعي توليد مي كند كه سي دي رام قادر به خواندن ان نيست.اين هم همان اررور بالا را ميداد و بعد از رايت برنامه هاي درون سي دي قابل اجرا نبودند.
    Step4 اين مرحله يك قفلي مي گذارد كه بعضي از رايتر ها قديمي توانايي رايت ان را ندارن . در ان سي دي اموزشي هم گفته شده بود كه از اين مرحله صرف نظر مي كنيم . ما هم از روي كنجكاوي اين را ازمايش كرديم كه ديديم نرو براي رايت اين ايميج قفلدار بر روي سي دي توانايي خواندن ان را ندارد
    Step5 كه مهمترين مرحله براي اماده سازي ايمج قفل دار است.
    هر يك از مراحل بالا را به تنهايي يا جند تايي آزمايش كردم اماهر يك به مشكلي بر خوردم و اما...
    Step3 در اين مرحله مي توانيد كه يك قفل حجمي را به فايلها اضافه كنيد .اگر فقط از اين مرحله استفاده كنيد و سپس بهStep5 برويد مشكلي نداريد .

من يك سي دي برنامه تهيه كردم يك 92 برنامه داشت . حجم تمامي فايلهاي Setupاين برنامه را با قفل حجمي به 2 گيگا بايت رساندم . فقط 6 يا 7 برنامه بود كا با اين افزايش حجم كارنكردند كه انها را ابتدا با پسوند rarفشرده و بعد افزايش حجم دادم. حالا حجم كل سي دي 148.5 گيگا بايت است . هر برنامه اي راحتي از ان ايميج ميگيرد ولي اگر ان ايميج را در درايو مجازي قرار دهي يا روي سي دي رايت بزني يا سيستم قفل ميكنه يا بلافاصله ري استارت مي كنه
    موفق باشدي
    يكي از بچه ها تو همين تاپيك نوشته بود حالا يادم نيست يا با برنامه بلاينت رايت هست يا آي.اس.او.باستر

داره خودمونی میشه behnam.ps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

14 هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

سلام
    من با هر نرم افزاری ، با هر تنظیمی و با هر سرعتی کپی می گیرم پیام خطا میده و
    از کپی کردن یه فایلی به اسم DPM عاجزه
    من اکثر صفحات رو خوندم ولی جوابی برای سوالم پیدا نکردم
    نكته: كلون سي دي (نسخه 2 و 4 و 5)در هر حالتي خطا ميدن
    نكته:نرم افزار بلايند رايت اصلا نمي تونه بخوندش
    نكته: الكل 120 در هر حالتي خطا ميده
    نكته:ايزو بوستر در هر حالتي كم مياره
    نكته: خش خوان قفل ميكنه
    نكته : كمك كنيد
    نكته : عكس هايي از خطاها
    Last edited by behnam.ps; 04-05-2006 at 08:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    سلام
    تو تنظيمات IsoBuster و قسمت Iso99.... ميتوني تنظيم كني كه هر 2 حالت Intel & Motorolla رو نشون بده و بعد از يك بار بستن و اجراي دوباره IsoBuster ميتوني پوشه هاي مخفي رو در صورت وجود پيدا كني و ...
    سلام
    البته لازم نيست هر دورا بزنه فقط inttelرو بزنه نشون ميده

بعد يه سوال ديگه مخفي سازي به روش macچيه؟

آيا يه برانامه اي هست برا برداشتن قفل cd cops 2.10از رو فايل اجرايي يا كسي هست كه بتونه اونو بنويسه

با تشكر

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط IRANI118
    سلام
    البته لازم نيست هر دورا بزنه فقط inttelرو بزنه نشون ميده

بعد يه سوال ديگه مخفي سازي به روش macچيه؟

آيا يه برانامه اي هست برا برداشتن قفل cd cops 2.10از رو فايل اجرايي يا كسي هست كه بتونه اونو بنويسه

با تشكر
    من فقط ميدونم كه اگه فايلها advanced hide باشن بايد به فعال كردن گزينه اي در بخش mac در ايزو بيوستر اونا رو نمايش داد
    List Associated files as separate files رو تيك بزنيد تا فايلهاي Advanced Hide هم توسط IsoBuster نمايش داده شوند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •