یکی جواب ما رو هم بده
من یک lenovo 3000 n500 58g دارم که روش یک win xp 64 bit sp2 نصب کردم اما هر کار می کنم درایور کارت صداش رو نمی
تونم پیدا کنم مدل کارت صداش conexant high definition smart audio 211 هست
چند تا از اینترنت گرفتم که اکثرا مال hp بوده ولی کار نکرده سایت lenovo برای ۶۴ بیت درایور نداده ممنون می شم کمکم کنید
Last edited by Amir_Niknam; 20-07-2009 at 08:10.
hi از اینکه سایت درایور گید معرفی کردین متشکرم ولی user & pas تون کار نمی کنه
سلام من هرچی گشتم درایور این مادر برد را پیدا نکردم البته برای تمتم ویندوز ها بود ولی ویستا نبود
ویستا هم این مادر برد را نمیشناسه
گرافیک هم رادون 9200 است که درایور ویستا از 9500 به بالا پیدا کردم
اگر میشه کمکم کنیییییییییییییییییییییید
![]()
9200 خالیه؟SE?LE?
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم این سری دی ایکس 8 هست!!و با حداقلهای ویستا که 9 هست سازگاری نداره...
این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما با 7 و در ایور چک آنلاینش تست کردی؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز اینو امتحان کن:
شما بهتره گرافیک رو ارتقا بدی چون در هر صورت کارایی مور د نظر تو ویستا و 7 و نسخه های جدید رو نداره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام درايور صداي لب تاپ sony vgn-fz220e رو مي خواستم براي ويندوز ايكس پي . ويندوز ايكس پي رو نصب كردم و گرافيك مودم و .. رو نصب كردم ولي هر كاري كردم نتونستم صداش رو نصب كنم . ممنونم مي شم اگه يخورده سريعتر جوابم رو بدين . مرسي .
اینا رو چک کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه وب کم neco دارم که سی دی درایورش رو گم کردم.
حالا هر کاریش میکنم کار نمیکنه و درایورش رو نمیشناسه ( وب کمش از طریق usb وصل میشه )
کسی درایورش رو داره؟
توی وبلاگ زیر یه فایل گذاشته و نوشته این درایورشه ولی وقتی اینو نصب میکنم فقط یه برنامه کار با وب کم نصب میشه که اون هم به دلیل اینکه درایور وب کم نصب نیست کار نمیکنه!
یعنی الان دیگه باید وب کمم رو بندازم دور؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ..........
درایور USB Bluetooth adapter از شرکت billionton مدلGUBTCR41 برای ویستا 32 بیت میخوام ........
ممنون ........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)