من همین الان درخواست سفارش دادم سرویس 8 مگ 6 ترا بین الملل 6 ماهه 200 تومن + هزینه نصب و مالیات کلا 231 تومن در امد
ببینیم چطوره ...
من همین الان درخواست سفارش دادم سرویس 8 مگ 6 ترا بین الملل 6 ماهه 200 تومن + هزینه نصب و مالیات کلا 231 تومن در امد
ببینیم چطوره ...
خواهش میکنم
طرح 3 مگ ماهیانه 450گیگ بین الملل
الان rainbow ساعت 22:50 رو PC پینگش رو 110ست و این valve هم که نوشتید تست کردم رو سیستم دیگه 92ست ساعت 22:50 دقیقه که اصولا پینگ بالا میره و سرعت کم میشه به نسبت روز
بجز این 2 سیستم یک موبایل هم وصله به نت که داره استفاده میکنه اینستا
هزینه رانژه 13 تومنه فقط دفعه اوله ... منطقه چند تهرانید ؟
اره اولین باره ثبت نام کردم هزینه رانژه برای همه شرکتا همینه (البته قبلا کمتر بود...)
من فعلا ساری هستم
اعصاب فولادین داری. اموی دیده بان نت
چون هر چند وقت یه برنامه سرت در میارن.
چه برنامه ای دقیقا؟!
بزرگوار من بین این شرکت و آسیا تک موندم مخصوصا سر پارس آنلاین خیلی دردسر کشیدم بعد از 20 روز شکایت به زور تونستم خط رو خالی کنم الان موندم کدوم رو بگیرم شما فکر کنم هر شرکتی رو تست کردی اخه زیاد دیدم توی تاپیک ها شرکت کردی والا اگر میتونی یک راهنمایی بکن از کجا بگیرم من شیرازم این دیده بان نت زیر مجوعه کدوم یک از این شرکتها هستش قعطی و ثباتش چطوریاست افت سرعت شبا رو داره من خطم بیشتر از 8 مگ نمیکشه یعنی توی idm حدود 800 کیلو بایت باید باشه من پارس انلاین داشتم برای بازی افتضاح شده بود تا یک سال قبل خوب بود ولی دیگه خراب شده بود آسیا تک چطوریه به نظرت
ممنون داداش![]()
داداش توی اینستا گیری چیزی نداره هی کلیپ ها گیر بکنه حتی شبها ؟؟؟؟ قعطی نداری ؟؟؟ شبا سرعتت کم نمیشه ؟؟؟ کلا پینگش راضی هستی ؟؟؟
قطعی که نه تا الان . شب که چرا ، سرعت از غروب کم میشه به نسبت صبح و ظهر . . . پینگ هم نوشتم همون کامنت
Last edited by pars1992; 07-03-2020 at 20:34.
دستت درد نکنه مثلا شما 3 مگ داری اینستا مشکل نداری حتی شبها هم میتونی ببینی کلیپ ها رو منظور از کم شدن سرعت شبها حدودا چقدر سرعتت افت میکنه آیا غیر قابل استفاده میشه ؟؟؟؟؟منظورم اینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)