سلام . من يه نرم افزار براي ان 90 می خوام که بجای آهنگ بر ای زنگ بتونه کلیپ تصویری پخش کنه . ممنون .
سلام . من يه نرم افزار براي ان 90 می خوام که بجای آهنگ بر ای زنگ بتونه کلیپ تصویری پخش کنه . ممنون .
نوشته شده توسط alex_pk
آقا دستت درد نکنه کارت اینترنتم رو عوض کردم داونلود شد
خیلی برنامه توپی بود ، مرسی .
با سلام
مي خواستم ببينم نرم افزاري براي گوشي موبايل هست كه حجم فليل صئتي يت تصويري رو كم كنه ولي رو كيفيتش تاثير نداشته باشه ؟
با تشكر
من یه برنامه می خوام که مسیج ها رو بتونم از مموری کارت به حافظه داخلی یا برعکس کپی کنم
من چند ماه پیش دنبالش بودم اما چیزی پیدا نکردم. اما شنبه بازم یه گشتی میزنم و اگه بود...نوشته شده توسط Hosein-mec
ممنون از کمکت ...نوشته شده توسط kamal_iut
نوشته شده توسط Hosein-mec
خواهش میکنم
تنها چیزی که پیدا کردم اینه
انگار بدک نیست. نه؟
The EzSMS is extended SMS handling application. The main functionalities for the applications are: - Extended management functionality for standard SMS messages o Copy/Move SMS messages between folder o Send messages from any folder. o Schedule message sending o Modify messages - Fake SMS sending (receiving SMS messages with fake user details within the phone) - Encrypted SMS handling: Sending, scheduling and receiving 3DES encrypted SMS message.
بعدا برات آپ میکنم
hosein جان نشد
این برنامه هم اون کار رو انجام نمیده
فکر نمیکنم چنین برنامه ای وجود داشته باشه
سلام يه نرم افزار من ديدم مثله يه نوار كه روش يه چند تا ايكون هست مثله بلوتوث و مسيج و غيره كه رويه صفحه اصلي گوشي هستش حتما شما هم ديديد يه نوع در دسترس بودن سريع ايكون ها در كلا براي سيمبين كسي ميتونه كمكم كنه ممنون مي شم !!!!!
بله منم دیدم البته روی گوشی 6680 که از همون اول روش بود ولی اگه بشه برای گوشی های دیگه هم پیدا کرد خیلی عالیهنوشته شده توسط Mehran pc
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)