عزیز به نظرم شما داری اشتباه میکنی اون فزق بیت و بایت هست یعنی سرویس هست 4096 کیلوبیت که میشه 512 کیلوبایت حالا شرکت اگه یک هشتم 512 کیلوبایت رو تامین نکنه شما میتونی شاکی بشی
عزیز به نظرم شما داری اشتباه میکنی اون فزق بیت و بایت هست یعنی سرویس هست 4096 کیلوبیت که میشه 512 کیلوبایت حالا شرکت اگه یک هشتم 512 کیلوبایت رو تامین نکنه شما میتونی شاکی بشی
کجا گفته این داستانی رو که شما میگی؟ شما داری تقسیم بر 16میکنی!
بعد اصلا حرف شما هم بگیریم درست شاتل اعتقادی به داستانها نداره! من میگم سرویس 8مگ دارم سرعت شبانه اومده روی 16! رفتم شکایت کردم میگه مصرف منصفانه! در باره روزانه هم سرعت سرویس از 1مگ پایین تر بیاد مثلا بشه 800یا 900کیلو شاتل باید پاسخگو باشه چون دیگه از حجم شما کم میشه نمیاد بگه 8مگ شما اول تقسیم بر 8 که میشه 1024 دوباره تقسیم بر 8 که میشه 128 ! اگر از 128پایین تر بود شما شکایت کن
بنده هم منظور دوستان را متوجه شدم این داستانی که تعریف می کنن با اون قضیه بیت و بایت خیلی تفاوت داره...
شما وقتی اطلاعی نداری، لطفا لحن صحبتتون با کاربرهایی که درست گفتند رو مناسب تر کن!
ایشون اومدند 4 مگابیت رو گفتند سرعت دانلود در حالت عادی باید 512 کیلوبایت باشه.
ضمنا، وقتی شرکت های صحبت از ضریب اشتراک 1 به 8 میکنند، یعنی در حالت عادی اگر این رقم به 64 کیلوبایت هم برسه، هیچ گونه حق اعتراض نداری.
پس لطفا لحن صحبتتون رو مناسب تر کنید.
================
اینکه شاتل چه کاری میکنی، یه بحث جداست و ارتباطی به این موضوع نداره و ضمنا نمیدونم تا حالا کسی روی این مورد توی سایت 195 از شاتل شکایت کرده یا نه، میتونید امتحان کنید، هر چند ربطش میدند به FUP و قبول نمیکنند ولی این کار شاتل اشتباهه، پیگیری همیشه چیز بدی نیست.
من خدایی نکرده با توهین یا تحقیر در صحبتهام با کسی برخورد نداشتم و نخواهم داشت خد ارو شکر اینجا هم قطعا برای بحث هست نه جدل
اما مباحث فنی
بله من اشتباه کردم حق با شماست
همونطور که در سایت رسمی شاتل هم آورده شده:
با توجه به مصوبه ۱۵٢ کمیسیون سازمان تنظیم مقررات رادیویی که نهاد متولی و ناظر بر اینترنت در کشور است، کلیه شرکتهای اینترنتی موظف هستند که سرویسهای اشتراکی خود را با ضریب ۱ به ۸ و سرویسهای اختصاصی خود را با ضریب ۱ به ۱ میان کاربران ب�� اشتراک بگذارند.
این بدان معناست که زمانی که یک مشترک خانگی سرویس اشتراکی ۱٢۸Kbps (یکصد و بیست و هشت کیلو بیت در ثانیه) از شرکت خدمات دهنده اینترنتی خود دریافت میکند، پهنای باند این سرویس با توجه به ماهیت اشتراکی بودن آن، حداکثر با ۸ کاربر دیگر به اشتراک گذاشته شده و سرعت استفاده از سرویس این مشترک در ساعات پر مصرف ممکن است تا یک هشتم سرعت اولیه سرویس کاهش یافته و به ۱۶Kbps (شانزده کیلو بیت در ثانیه) برسد.
البته گفتنیست که اکثر سرویس دهندههای اینترنتی با توجه به لزوم افزایش رضایت مشترکین اصل خود را بر این گذاشتهاند که سرویسهای اشتراکی را نیز همچون سرویسهای اختصاصی به مشترکین ارایه کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dj77; 24-04-2015 at 15:41.
من متوجه نمیشم
مگه اگه سرویس 1 به 1 باشه سرعت شما همون سرعت اسمی نمیشه ؟!؟ مثلا 4 مگ بخری با حداقل 4000 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی
حالا که 1 به هشت میشه سرعت دانلود شما از 4096 کیلوبایت در ثانیه به 512 کاهش پیدا میکنه !
از نظر ریاضی 4096 رو باید تقسیم بر 64 بکنی که برابر 64 بشه
الان از این گفته بالا من حرف خودم رو برداشت میکنم !!
شما چطوری به 64 رسیدی ؟!؟
البته اگه این جمله من غلط باشه ( مگه اگه سرویس 1 به 1 باشه سرعت شما همون سرعت اسمی نمیشه ؟!؟ مثلا 4 مگ بخری با حداقل 4000 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی )
بقیه حرف منم غلطه
درصورت غلط بودن درستش رو بگید استفاده کنیم![]()
سرویسی که ما استفاده می کنیم اشتراکی هست و نه اختصاصی برای رسیدن به اون عدد 64هم 4096تقسیم بر8 که این خوب تبدیل بیت به بایت هست که میشه 512کیلوبایت تقسیم دوم قانون ایرانه و همون که میگه پهنای باند شما تقسیم میشه بر 8 دوبراه که میرسیم به 64کیلوبایت
البته اپراتورها نمی کنند این کارو معمولا چون ملت صداشون در میاد مشتری خودشونو از دست می دهند.
گفتم چرا اون 64 با منطق جور در نمیاد پس بگو قانون ایرانهوقتی شما سرویس 4096 کیلوبایت خریداری میکنی ریاضی میگه 1 به 8 این سرعت میشه 512 . اما یه دزد با هر بهونه ای دوباره تقسیم بر 8 میکنه و به 64 میرسه
راستی سرعت لود صفحات من شدید پایین اومده . dns خوب ؟!؟!![]()
Last edited by haj_farbod; 24-04-2015 at 19:58.
می توونید از برنامه dns jumper استفاده کنید بسته به شرایط خط خودش بهترین dns رو ست می کنه
رفیق امیدوارم این قضیه درسی واست باشه که سریع قضاوت و نتیجه گیری نکنی و هر وقت می خوای درباره قضیه ای بحث کنی ، جتما قبلش مطالعه داشته باشی و از روی استدلال حرفتو به کرسی بشونی...
من خودم سرویس 4 مگ داشتم و وقتی محدودم کردن ، تو سایت 195 شکایت کردم که اینا دارن سرعت پایین تر از قانون میدن و بعدش شاتل سرعتمو درست کرد و از 64 کیلوبایت پایین تر نیومد.
در نتیجه اگر هرکسی دید که سرعتشو از حد قانون هم پایین تر آوردن ، می تونه با شکایت حلش کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)