دقیقا یکی از دوستان من لول 135! هنوز دیواراش 9 هستن و اکثر سربازاش 5 6 فقط یه هوگش ماکسه کینگاشم هنوز به 10 نرسیدن فقط دونات میکنه
دقیقا یکی از دوستان من لول 135! هنوز دیواراش 9 هستن و اکثر سربازاش 5 6 فقط یه هوگش ماکسه کینگاشم هنوز به 10 نرسیدن فقط دونات میکنه
اینم وضعیت من بعد از حدود 3 ماه بازی کردن چند روزدیگه میرم تان هال 8 به نظر شما چه چیزایی رو اولویت قرار بدم برای ارتقا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC D816h using Tapatalk
تو TH 8 و 9 خیلی آپگرید وجود داره که روی هم نزدیک به 6 تا 10 ماه زمان برای فول شدن لازمه . واقعا خسته کنندس
برای شروع بهتره از Giant و آرچر شروع کنی شما تا نیرو هایی که باهاش لوت میری قوی تر بشه
بعد میتونی روی ویزارد و دراگون و هیلر سرمایه گذاری کنی برای وار
وال بریکر هم یه نیروی همه جانبه هست و تو تمام اتک ها من به شخصه میبرم
برای دفاعی هم سعی کن ابتدا WizardTower و Mortar آپ کنی و ترجیحا فول کنی چون مهمترین دفاعی این TH هستن و بعد از انها Air 6 کن که خیلی کارآمد هست.
بعد از فول کردن Wiz Tower و Mortar میتونی یک کارگر اختصاص بدی به Tesla
با سلام خدمت دوستان اهل فَن
من تازه شروع کردم، لول شیشم
یه راهنمایی میکنید که چطور ادامه بدم؟ نقشه راهی به من بدین
تا چند ساعت دیگه 2 جمع کننده اکسیر به لول 4 ارتقایدا میکنه، مخزن طلا هم میشه لول 3 ؛ تاون هال رو ببرم رو 3 ؟
سلام روز بخیر شما تان هال رو تا 5 میتونی پشت هم ببری مشکلی نیست اما برای از 5 به 6 بردن بهتره اول کامل آپ کنی و بعد به 6 بری
کم کم بازی دستت میاد خیلی عجله نکن .
سعی کن کسانی رو بزنی که بالای 20 هزار تا منابع دارند.
سلام برای اجرای این بازی باید گوشی داشته باشی یا بر روی مجازی ساز هم اجرا میشه؟
الزامی به تبلت یا گوشی نیست.میتونید از طریق بلواستکس تو رایانه شخصی هم بازی کنین.
واسه آِیفون دارا هم میشه رو ویندوز بازی کرد؟
سلام
دوستان برای حمله با minioin چه پیشنهادی دارید؟
من حمله کردم
زیاد جالب نبودن
ضعیف بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)