من امروز زنگ زدم به یه فروشگاه مدل i7 با هارد sshd میخواستم گفت میاریم گفتم گارانتی سازگار داره گفت نه این مدل کلا گارانتی سازگار نداره.دروغ گفته یا واقعا نداره؟
من امروز زنگ زدم به یه فروشگاه مدل i7 با هارد sshd میخواستم گفت میاریم گفتم گارانتی سازگار داره گفت نه این مدل کلا گارانتی سازگار نداره.دروغ گفته یا واقعا نداره؟
من گفتم با یک کانفیگ خاص!!!یعنی شما بخاطر یک گارانتی حاضرید 100 تومن بیشتر بدهید که فقط سازگار بخرید؟؟؟
من خودم یه ماه پیش i7/8 ram/8ssd گرفتم با گارانتی سازگار
گارانتی سازگارش به طور عجیبی در بازار کم است.
یعنی بغیر از همان سایتی که دوستان معرفی کردند، من نه در بازار رضا و نه ایران هارد sshd گارانتی سازگار ندیدم.
ببینید بستگی به شما داره.
مثلا یکی هست که اصلا به گارانتی اعتقادی نداره و اگر دستگاه گارانتی دار هم بخره و ایراد برایش پیش بیاید، برای تعمیر پیش گارانتی نمیبره.
بعضی ها هم هستند که دنبال دردسر نیستند و با گارانتی ای میگیرند که خیالشان راحت باشه.
بعضی وقت ها و اکثرا هم مردم اصلا اطلاعی از تفاوت گارانتی ها ندارند و برایشان هیچ فرقی نمیکنه و همه گارانتی ها را یکسان میدانند.
من خودم زمانی که این لپ تاپ را خریدم، مدل سازگار ارقام sshd دارش نبود. با گارانتی سریر گرفتم و بابت همین گارانتی 40 هزار تومان پول دادم. یعنی بدون گارانتی اش 40 هزار تومان ارزانتر بود و همان لپ تاپ را فروشنده با دریافت پول اضافه، گارانتی سریر میکرد.
در مورد گارانتی هم بگویم، بهترین گارانتی هم ممکن است بعضی وقت ها زیر بار یک مورد نره و این بستگی به خود آدم داره که چطور با کارشناسان گارانتی صحبت کنه و راضی شون کنه که دستگاه در اثر ضربه و ... دچار مشکل نشده.
در کل میگم که تصمیم با خودتان است.
دوستانی که با مدل ssd دار کار کردن،دقیقا این Ssd 8g چه تاثیری داره،فقط برای سرعت بوت ـه یا نه.
z510/i5/ram6 و هارد معمولی
ای بابا یکی از دکمه های کیبورد در اومد(f2) ! اول لق بود قسمت پایینش بلند شده بود یکمی دس زدم بهش دیدم در اومد
به نظر نمیاد شکسته باشه...انگار از جاش در اومده
باید حتما ببرم گارانتی یا بیرون درست میکنن؟ حس میکنم خودمم میتونم درستش کنم![]()
با بررسی هایی که اخیرا کردم به این نتیجه رسیدم که
نه تنها در سرعت بوت ویندوز، بلکه در اجرای برنامه هایی که بطور متناوت استفاده میشود هم تاثیر داره.
این 8 گیگ حافظه کش هارد، اطلاعاتی که بیشتر توسط کاربر استفاده میشود، مثلا برای اجرای برنامه ها و ... را در خودش نگه میداره و در مواقع لزوم خیلی سریعتر میتوانی به آنها دسترسی داشته باشی.
دو سایت زیر را هم نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خوبی میتوانی مقایسه SSHD با HDD و SSD را ببینی.
همینطور سایت زیر که از نظر کپی کردن اطلاعات این هاردها را مقایسه کرده که مسلما سرعت SSHD از HDD بالاتر بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت اینکه بنظرم ارزش داره هزینه بیشتری کنید و SSHD بگیرید.
خصوصا به این دلیل که ضعیفترین قطعه از نظر عملکرد در این لپ تاپ و بیشتر لپ تاپ ها، هاردش هست که خب، هارد بهتر مسلما، باعث عملکرد بهتر لپ تاپ میشه.
دوستان بعد نصب ویندوز 8 شروع به نصب درایورها کردم اما درایور کارت گرافیک نویدیا و دوربین نصب نمیشه. حتی درایورها رو از سایت خود لنوو هم گرفتم اما تاثیری نداشت. مشکل کارت گرافیکم مشابه مشل یکی از دوستان در پیج 103 هست یعنی دقیقا همون ارور رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)