دقیقا درسته ! این سلسله مراتب تا همون بالا بالاها وجود داره و اگه قرار اتفاقی بیافته از همونجا باید شروع بشه که خیلی بعیده ... پس خیلی راحت میشه نتیجه گرفت فاتحه این ورزش (نه فقط فوتبال) خوندست؛ اگه نگیم خیلی وقته خونده شده ... !
دقیقا درسته ! این سلسله مراتب تا همون بالا بالاها وجود داره و اگه قرار اتفاقی بیافته از همونجا باید شروع بشه که خیلی بعیده ... پس خیلی راحت میشه نتیجه گرفت فاتحه این ورزش (نه فقط فوتبال) خوندست؛ اگه نگیم خیلی وقته خونده شده ... !
امروز چندین خبر اومد رو خبر گذاری که جناب مایلی کهن سر مربی تیم ملی شد که پیش بینی میشد تقریبا
تا ببینیم کفاشیان تائید میکنه یا نه
به هر حال من شخصا دیگه هیچ حمایت از تیم ملی نمیکنم تا وقتی یا کیروش یا کسی هم سطح یا بالاترش رو نمیکت باشهو مهم تر از اون فدراسیون و وزارت ورزش خراب کنن با اعضا دوباره بسازن
دقیقا مایلی کهن بیاد دیگه فکر کنم فوتبال ما به تهی برسه اصلا اسم فوتبال نباید گذاشت بزاریم پینگ پنگ رو چمندقیقا درسته ! این سلسله مراتب تا همون بالا بالاها وجود داره و اگه قرار اتفاقی بیافته از همونجا باید شروع بشه که خیلی بعیده ... پس خیلی راحت میشه نتیجه گرفت فاتحه این ورزش (نه فقط فوتبال) خوندست؛ اگه نگیم خیلی وقته خونده شده ... !
پ.ن : الان خیلی عصبی خدایش پیگرم تو اینترنت یک کمپین ضد وزارت ورزش و فدراسیون بزارم![]()
Last edited by Fusi0n; 02-04-2015 at 11:55.
کل ملت خواهان موندن کیروش بودن ولی اصلاحی.وو.ن حساب شدن
کل ورزش دست دولته..مگه نباید حرف مردم وگوش کنن!ورزش مردمیه
این ادم هایه فدراسیون ورزش هیچ گاه با رای مردم قرارنمیگیرن !نمیدونم چرا
سازمان خصوصی سازی که هیچ کاری نمیکنه
سازمانی که 25سال پیش باید ساخته می شد
اگه بی پولن .چرامیگن انتظاراتو بر اورده نکرد ...
دشمن شاد هم شدن اونم کره ای که همیشه ضربه زن بود ....که بالاخره ازایران هتریکی.ضربه طوفانی خوردن بین تمام طرفداراشون
این فوتبال 20ساله که مرده خبرنداشتیم که کیروش بالاخره چشم مارو ازخوابی بازکرد ..پته همشونو ریخت تو آب
عربا کلی دارن توفوتبالشون خرج میکنن
یعنی ما ازعربا کمتریم !!
بعضی ها میگن اخه به توچه مشکل فوتبال ..خوب این کشورماست .یعنی به ماربط نداره!
Last edited by امید رض; 02-04-2015 at 12:30.
وقتی اون همه حمایت کردن از کیروش، تویه برنامه سال تحویل، در نظرسنجی ها، در گزارش ها و ... و اینا باز هم کار خودشون رو می کنن یعنی فوتبال این مملکت فقط به چند نفر خلاصه میشه ! 60 و اندی میلیون دیگه اهمیتی ندارن ! این کمپین خیلی وقته وجود داره و اینم نتیجش !!البته باید دید خبر رسمی کلی اعلام میشه و واقعا تکلیف چیه.
سلفی تقدیمی کیروش به باند فدراسیون و وزارت ورزش![]()
محتوای مخفی: کلیک کن
پ.ن : اقا این کیروش شباهت خیلی خاصی به بازیگر liam neeson داره اگر لاغر تر بود خیلی شباهت زیاد تر میشد
محتوای مخفی: کلیک مبارک بفشار :)
قسمت بعدی فیلم تیکن 4 بدن به کیروش فیلمنامه بشه مبارزه با مافیا وزارت و ورزش و فدراسیون![]()
Last edited by Fusi0n; 02-04-2015 at 16:03.
برگشت کیروش به ایران عجیب بود برام
نشون میده یه دور صحبت باقی مونده
یکم امیدها زنده شد!
یه عده سرمربی هستن چون 10 سال یا 20 سال پیش سابقه خوبی داشتن فکر می کنن هنوزم میتونن همون سابقه خوب رو تکرار کنن!!!
درخشان، مایلی کهن و ... تنها نمونه هایی از اونا هستن!
درخشان وقتی اومد پرسپولیس گفت من سال 73 سرمربی پرسپولیس بودم، من تیم رو قهرمان کردم و ...
مایلی کهن هم الان میاد میگه منم 19 یا 20 سال پیش تیم رو سوم آسیا کردم!
دیگه نمیگه وضعیت فوتبال جهان و آسیا از 20 سال پیش تا الان زیر و رو شده ...
تیم های غرب آسیا و مخصوصا حاشیه خلیج فارس رو که ما عموما با کمترین دشواری شکست میدادیم الان باید با هزار زور و زحمت پا به پا شون بریم که مبادا شکست نخوریم.
میزان سرمایه ای که کشور های عربی توی یک سال هزینه می کنن ما توی یک دهه با هزار زحمت خرج می کنیم.
+
به هر حال از ته دل آرزو می کنم خبر اومدن مایلی کهن تکذیب شه!
چون دوست دارم حداقل تیم ملی مون جام جهانی 2018 حضور داشته باشه نه اینکه صعود نکنیم و بشینیم حرص و جوش بخوریم و حرف های صد من یه غاز این دسته رو گوش کنیم...
مردم اگه واقعا میخوان اعتراض خودشون رو نشون بدن باید موقع بازی های تیم ملی دیگه به ورزشگاه نرن . نه فقط بازی های تیم ملی بلکه کلا دیگه به دیدن بازیهای تیمهای ایرانی نرن . به خدا وقتی اینا اوضاع رو اینطوری ببینن ... هر چی فکر میکنم میبینم بازم کک اینا نمیگزه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)