عزیز عکس ها قشنگنا...اما از قدیم گفتن هر تاپیک را بهر کاری ساختن!!ال جی؟؟؟؟
![]()
عزیز عکس ها قشنگنا...اما از قدیم گفتن هر تاپیک را بهر کاری ساختن!!ال جی؟؟؟؟
![]()
اینکه شما میگی منظورش اینه:
شما اگه رو کامپیوتر نرم افزار winrar نصب کرده باشی شکل آیکون فایلهای jar رو درست مثل آیکون فایلهای rar نشون میده و اگه هم winrar نداشته باشی اونها رو بصورت یه فایل zip نشون میده . آخه ماهیتش یه خورده شبیه فایلهای zip میمونه و شما میتونی اونها رو extract کنی و محتویاتش رو ببینی .
ولی واسه اینکه اون نرم افزار رو تو گوشیت نصب کنی باید همون فایل با پسوند jar رو که شما احتمالاً پسوندش رو نمیبینی ، به فولدر other تو گوشیت منتقل کنی و وقتی تو گوشیت روی اون میری و انتخوابش میکنی ، دکمه بلایی سمت چپ به install تغیر نام پیدا میکنه و اگه اونو بزنی نصب برنامه شروع میشه و ازت میپرسه تو game نصبش کنم یا تو application و بعد از اینکه جواب دادی نصب کامل میشه .
بعد از این دیگه کاری با اون فیل jar تو فولدر others نداری . میتونی پاکش کنی یا واسه ارسال برای بقیه دوستات همونجا نگهش داری ......
اوف مردم . . . چقدر حرف زدم . . .![]()
اووووووو چه خبره من صفحه ی اول و دیدم گفتم حتما عشق ال جی بودی....عزیز اینجا که جاش نبود ...این که بری سرچ کنی عکس هر گوشی رو بگذاری تو کلوب دبلیو 810 سونی اریکسون که نمی شه...سعی کنیم نظم کلوب به هم نخوره...مرسی![]()
ای بابا
سلام مصطفی خان
گیج شدم من به خدا سر این باطری ماتری![]()
اکثراً میگن باطری made in china و finilize in china همون باطری اصلیه که تو خود سایت سونی اریکسون هم معرفی کرده ولی من با یه دونه همین مدلی مشکل دارم
درخشندگی صفحه کم، تم اربیت مشکی ، صدای زنگ کم ، یک ساعت استفاده از walkman اونم با هدست ، 20 دقیقه حرف زدن بازم با هندز فری ، فرستادن 10 تا sms و خلاصه بعد از 12 ساعت از 100% به 20% میرسه.
چیکارش کنم این نامرد رو؟
امکان داره این باطری چینی تقلبی باشه؟
از کجا مطمئن شم؟![]()
![]()
![]()
دوست جدید اولا جوابتونو با یه سرچ راحت می تونستید تو صفحات قبل پیدا کنید با این حال....
عرضم به حضورت.ببین شما فایل مورد نظرتو کجا کپی می کنی؟بله تو شاخه ی other...درسته تا اینجا؟خوب حالا می ری تو گوشیت تو مدیریت فایلت بعد می ری تو شاخه یother اونجا فایلی که کپی کردی رو خواهی دید حالا کافیه بری روش....سمت چپ پایین lcd می زنهmore سمت راست گوشیت هم میزنهinstall دیگه خیلی ساده گفتم شاد باشید
اخ ببخشید من مسیج بهزاد رو ندیدم...ببخشید مسیج تکراری دادم...توضیحات دوستم کاملا
Last edited by mostafa_khan; 28-02-2007 at 10:04.
سلام دوست عزیز....شم یه کاری کن...اولا finilize نه و finished ثانیا شما شارزر گوشی رو چک کن شاید مشکل از شارزت باشه...برو ببین شاید شارزت تقلبیه و مشکل از اون باشه
كسي از بچه ها w810 رو تغييرات رو ش انجام داده؟؟؟ مثل نا محدود كردن فضاي اس ام اس ؟!!! و غيره؟؟؟ ميخواستم ببينم جواب داده يا نه؟؟؟؟ بديش اينه بايد كامل فلش بشه فايل Rest نداره ولي كا 750 داره و كامل فلش نميشه من انجام دادم
ممنون ميشم فوري جواب بدين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] &pid=10269
اینم مدرک
آره finished بود گمونم نه finilized !![]()
مرسی
اما بازم یه سوال :
اگه شارژر تقلبی باشه باز هم میتونه باطری رو به 100% برسونه ؟ آخه گوشی من بعد از حدود 1:45 کاملاً شارژ میشه . ضمناً من علاوه بر شارژر گاهی وقتها که شارژر همرام نباشه با کابل USB کامپیوتر باطریمو شارژ میکنم تا به 100% برسه البته زمان شارژ یه خورده بیشتر طول میکشه اما . . . باز هم همون مشکل زود باطری خالی کردن باقیه .![]()
ببینم روزی چقدر از والکمن استفده میکنی؟حتی اگه 1 ساعت در روز استفاده کنی طبیعیه که هر روز باید شارز کنی چون والکمن شارزو قورت می دهنه دیگه اگه شارزت تقلبی باشه نمی تونه درست حسابی اونو پر کنه...در ضمن شما یه کار دیگه هم انجام بده اینم دیگه ی راه حل که تو ذهنم امد
شاید دفعه ی اول نگذاشتی 8-9 ساعت به شارز باشه گوشیت و الان همه ی سلول هاش اش استفاده نمی شن..بگذار گوشیت شارزش تمو شه اگه برنامشو داری که بهتر وگرنه بگذار تا تموم شه باطری تا گوشی خاموش شه بعد حالا دوباره بگذار یه 10 سا عتی به شارز باشه بعد از این کار خبرشو بده چطور شده
فعلا
شاد باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)