اصلا حالا که اینجوری شد میرم یه xbox 360 میگیرم، بازی کپی استفاده کنم.
اصلا حالا که اینجوری شد میرم یه xbox 360 میگیرم، بازی کپی استفاده کنم.
اقا من قبلا از سایت P30day بازی رو دانلود کردم؟؟
اما....
اگر کرک بیاد بیرون باید دوباره بازی رو دانلود کنم یا نه؟؟![]()
بعید میدونم.... نیازی به دانلود مجدد نیست![]()
این گروه RELOADED کجایی هست ؟ Skidrow چی ؟ کسی می دونه ؟
والله از skid row من فقط آهنگ های راک شنیدم
این دیگه چی بود.از هر نطقه ای شوت کنی که گله![]()
ببین منظور من از مولتی این نیست فقط با چند نفر خاص بازی کنی من نوشته های دوستان رو خوندم و تاییدشون میکنم در مورد مولتی مخصوصا یکیشون درست و کاملا گفتند
شما فرضا اگه با سه یا چهارنفر بازی کنید بعد از یه مدت دقت کنید یه روش رو برای دفاع و حمله به کار میبرن اگه واقعا کاربلد باشن از چندین روش استفاده میکنن ولی بازم شما میتونید دستش رو بخونید چون قبلا با این طرف بازی کردید و میدونید تو سرش چی میگذره برای انلاین هم همین مورد موحوده شما تو انلاین هم فقط با چند نفر محدود بازی کنید نتنها با بازیشون عادت میکنید بلکه بجای پیشرفت پسرفت میکنید چون دیگه شما به چالش کشیده نیمشید و به فکر سروسامان دادن خودتون نیستید مثل تیم ملی ایران میشه میره با تیم ها دسته چهارمی و پنجمی بازی میکنه بعد میگه ما داریم پیشرفت خوبی میکنم درحالی که اگه با یه تیم یه زره از خودشون بالاتر بازی کنن میفهمن دیگه هیچی بارشون نیست و میگن انشالله میبریم یا انشالله از این به بعد به فکر جام جهانی یا اسیا... هستیم
تو انلاین بازی کردن وقتی با چندها نفر بازی میکنی یاد میگیری که در 20 دقیقه اول نهایتا تا 20 دقیقه طرف چطور بازی میکنه هجومی هست دفاعی هست یا ریسک کن خلاصه دستت میاد بعد میتونی دفاع کنی ولی این نوع بازی خوانی یلی تمرین و بازی انلاین یا مولتی با چندها نفر میخواد چون شما نمیتونید با طرف چند بازی پشت سر هم بازی گنید مجبور هستید طوری بازی کنید که از نظر اول احتیاطی بعد بازی خوانی وبعد شروع به حمله یا باید از اول شروع به حمله های پی در پی کنید تا بازی بیاد دستتون و طرف رو منگ کنید
بازم میگم بازی انلاین این خاصیت رو داره تعداد حریفهاتون n هست و شما رو هی قوی تر میکنه چون از ضعیف ترین تا کسی که جز تاپ 100 فیفا هست روبه برو میشید
موفق باشید
اشتباه فردي مدافعان خيلي زياده و كلا دليل ازدياد رد و بدل شدن گل ها همينه.
چمن برخي ورزشگاه هاي مهم و با زيرساخت بالا خوب از لحاظ گرافيكي كار نشده
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اونطوری که شما فکر کنید مولتی نمیزنیم. ببین چی بشه که بریم بازی کنیم.
ولی قبول دارم که چون انلاین فقط یه بازیه، فرق میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)