راستی وقتی من رمز عبور برای کاربر root که مدیر سیستم است انتخاب میکنم تو مرحله ی بعد یعنی پارتیشنبندی هارد میرسم
یه پیغامی میده مینویسه که یک استثنا پیش آمده و بعد از زدن OK باید از اول مرحله هارو تکرار کنم ؟؟
راستی وقتی من رمز عبور برای کاربر root که مدیر سیستم است انتخاب میکنم تو مرحله ی بعد یعنی پارتیشنبندی هارد میرسم
یه پیغامی میده مینویسه که یک استثنا پیش آمده و بعد از زدن OK باید از اول مرحله هارو تکرار کنم ؟؟
پورت ورودی معمولی هست یا usb ؟ببخشید شما میدونید که چرا وقتی من میخوام فدورا رو نصب کنم موسم حرکت نمیکنه ؟؟ مشکل از موسم نیست چون 2 بار موسمو
عوض کردم ولی .........
؟؟؟
باید متن پیغام رو بذاری ولی احتمالا همون مربوط به پارتیشن بندی بد باشه.. معمولا وقتی ارور میده نوشته چیکار کنی... در مورد پسوورد روت هم نه نمیخواد همون اول کار گرفت کافیه فقط پارتیشن بندی رو درست کن و next کن.راستی وقتی من رمز عبور برای کاربر root که مدیر سیستم است انتخاب میکنم تو مرحله ی بعد یعنی پارتیشنبندی هارد میرسم
دوستان من هنوز نفهنیدم فدورا یا اوبونتو؟اون مقاله ر وهم خوندم ولی چیزی در مورد مقایسه ی این 2 تا نبود.
اصلا فدورا چی داره؟چی نداره؟
راستی این فدورا فقط KDE داره؟
توی فهرست رو نگاه کن یه تاپیک هست به نام کدام توزیع برای من از همه بهتره
اون کمکت می کنه و اگر سوالی در این مورد هم بود همونجا بپرس
سلام.من رفتم فدورا رو از سی تو بخرم که دو تا محصول داشت:
1- Fedora 11 x86-64 1*DVD که بالاخره ما نفهمیدیم این ماله 32 بیت هست یا 64 بیت؟
2- Fedora 11 i 386 1*DVD که فکر کنم نلاه 32 بیت باشه.پی اون بالایه ماله چیه؟
یه توضیح بدید کلا ما که چیزی نفهمیدیم.
دوست عزیز تفاوت های زیاده به نظرم بهتره Release notes های هر دو توزیع رو هم در نسخه های جدید مطالعه کنی تا بیشتر مفهوم بشی...
در مورد میز کار هم روی فدورا همه نوع میز کار میتونی نصب کنی... از gnome گرفته تا kde و xfce...
یه قابلیت دیگه هم رو نسخه جدید فدورا هست به نام cross compiler که در واقع یه چیزی بهتر از wine هست..
x86-64 اصلا معلومه برای پردازنده های 2 هسته هست... یعنی 64 بیت.
i 386 هم برای پردازنده های 32 بیتی... البته این 32 بیتی ها رو پردازنده های 64 بیت هم قابل نصب هست...
![]()
خوب پس CPU من که یه هسته ای هست و لی 64 بیت رو ساپورت میکنه چی؟اصلا معلومه برای پردازنده های 2 هسته هست...
مطمئنی ؟
خروجی این دستور رو بده تو لینوکست :
grep "model name" /proc/cpuinfo
Last edited by Ahmad-Ra; 30-06-2009 at 10:44.
الان که لینوکس نصب ندارم.
ولی مطمین هستم.چون یه سری ویدوز 64 بیت رو نصب کردم.اخه اصلا 64 بیت یا 32 بیت ربطی به چند هسته ای بودن نداره.
چون معمولا دو هسته ای ها 64 بیتن گفتم... پس اگر مشکلی نداره هر کدوم خواستی میتونی نصب کنی... ولی اکثرا میگن برای شروع از همون 32 بیت یعنی i386 استفاده بشه بهتره... ( به دلایل نرم افزاری و... )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)