دقیقا راه حلشو نمیدونم شاید هم واقعا کابل یا کامپیوتر مشکل داشته باشه . با یه کامپیوتر و یه کابل دیگه تست کن اگر نشد خیلی از مواقع مستر ریست مشکل رو حل میکنه . اگر بازم نشد دوباره پست بده !![]()
دقیقا راه حلشو نمیدونم شاید هم واقعا کابل یا کامپیوتر مشکل داشته باشه . با یه کامپیوتر و یه کابل دیگه تست کن اگر نشد خیلی از مواقع مستر ریست مشکل رو حل میکنه . اگر بازم نشد دوباره پست بده !![]()
بمیرید بمیرید در این عشق بمیرید...نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام دوست عزیز
من این کار رو توی چند تا کامپیوتر با چندتا کابل متفاوت انجام دادم ولی نشد.مستر ریست و ... هم به هیچ وجه کار ساز نبود![]()
دوست من هم مثل تو بود كه كابلش خراب بود
سلام می خواستم هک گوشی با کد دادن رو یاد بگیرم
اول همين تاپيك اون pdf را دانلود كن![]()
دوستان سلام
من یه k750 red چنج شده دارم و تو یکی از قسمتهای هک گیر کردم
usb رو نصب کردم
با برنامه phone-xs مرحله اول رو بدرستی انجام دادم(فلش k750w800_r2e_dcu.49r )
حالا برنامه فارمنیجر یک ارور نامشخص به این مضمون میده:
Fatal error while ReadCID!
Error code: 0
خواهش میکنم هرکس میتونه راهنماییم کنه!
مطمين هستي پلاگينهات درسته چون من مشكلم مثل تو بود با دانلود درست پلاگين درست شد![]()
![]()
نه عزیزم میگم چند تا کابل رو امتحان کردم ولی نشد. تو جمهوری هم اون یارویی که نوشته تعمیرات فوق تخصصی (همون لحیم کاری کردن ساده که اونم خوب بلد نیستن) هیچی بارشون نبود و میپیچوندن که مثلا تعمیر نمیکنیمنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام .
من سعی کردم با فون ایکس اس گوشیم رو هک کنم (810) اما نشد . بعد با فار کار کردم ولی گوشی بالا نیومد و روشن نشد . دادم بیرون با باکس یونیورسال فلش کرد . طرف گفت احتمالا دفعه قبل گوشیتو با باکس .... (الان اسنش یادم نیست.) فلش کردن و گوشیت دچار مشکل شده . ولی یونیورسال خیلی خوبه و ... خداییش هم سرعت گوشیم خیلی زیاد شد . به این امید که دیگه گوشیم به فون ایکس اس جواب مثبت بده دوباره تلاش رو برای کار با phone xs++ شروع کردم و خیلی خوب و بدون دردسر پیش رفت تا اینکه بعد از 5 ساعت دیگه کار جلوتر نرفت و اینجا موند!
میخام بدونم مشکل کجاست . البته سیستم هنگ نکرد و باطری گوشی هم تموم مشد . فقط یه دو ساعتی همینجا موند منم close زدم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)