تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 174 از 328 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

وقتی دانشجو مشکل پیدا کنه علم از کجا میخواد بیاد ؟

بحث تمایل من نیست ، بحث آسیبه . به جای تمرکز روی من روی بحث تمرکز کنید.

تنها راهی که بهش رضایت میدن با وضعیت موجود همینه.
    چه استانداری برای تعریف مشکل دارین؟ مشکل یه نظر شخصی هست که از دیدگاه هر کسی یه تعریفی داره

تمام کسانی که وارد تمام دانشگاه های ایران میشن مشکل دارن ؟!

دقیقا بحث تمایلات شخصیه این همون چیزیه که هر کسی (تصمیم گیرنده برای تفکیک جنسیتی) تعریف از آسیب و مشکل داره. تمرکز روی شخص شما نیست روی شمای نوعی هست که موافق این نظر هستین.

2. 7 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

تنها راهی که بهش رضایت میدن با وضعیت موجود همینه.

با پاک کردن صورت مساله اسیب پاک میشه ؟

دانشگاه هم ایزوله شد الان مشکل جل شد ؟

در هر صورت اون کسی که قصد اشنایی داشته باشه میره اشنا میشه حالا دانشگاه هم ایزوله شده الان اون شخص برای اشنایی

کجا رو باید مد نظر بگیره ؟ احتمالا پارک و خیابون و...

فکر میکنید اقا یا خانومی که توی پارک شماره میگیره شخص متناسب و موجهی هست اشنایی که فقط بر مبنای ظاهر شخص هست در

حالی که در دانشگاه یک شخص میتونه رفتار . برخورد .گفتار .نحوه نگاه کردن .عقاید . اهداف و ... شخص رومتوجه بشه و با یک شناخت

نسبی اقدام به اشنایی کنه و نه صرفا بر مبنای ظاهر !

در ضمن خیلی از اشخاص هستند که به دلایل مذهبی هرگز نتونستند با جنس مخالف حتی سلام علیک ساده داشته باشند همین اشخاص

در یک مجیط ایزوله هرگز نمیتونند این مشکل خجالتی بودن رو حل کنند در نتیجه در مجیط کاری با مشکلات عدیده مواجه میشند!

در نهایت :

دانشگاه قداست داره با احترام بهش نگاه کنیم!

.

4. 8 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

خب این حالت برای هر دو طرف ممکنه پیش بیاد
    تقریبا میشه گفت هیچ کاریش نمیشه کرد
    مشابه این قضیه سر دوستم اومده
    یه زن گرفته بعد از ازدواج معلوم شد دختره مشکل روانی داره
    در اکثر موارد دختر نرمالی هست ولی بعضی وقتها یهو قاطی میکنه و بدترین کارهای ممکن را میکنه و یا بدترین فهشها را میده
    الان اون مرد بیچاره شده

مرد پس چی میشه ؟
    در صورت مساوات بایستی مرد هم جبران خسارت بگیره نه ؟

البته پرسیدیم اگه پزشک (مخصوص) تاید کنه میشه طلاقش داد
    به هر حال قبول دارم خیلی سخته خدا سر هیشکی نیاره
    به قول شما بیشتر از همه دروغ گفتن و پنهون کردن موضوع ادمو زجر میده

خب این بستگی به خانواده ها داره و اینکه کجا زندگی کنی
    مسئولیت مالی که حتما به عهده مرده در مورد بقیه مسئولیتها بیشتر تفاهمی هست و بستگی داره چه قشری با چه قشری و فرهنگی ازدواج کنه

اینم بستگی به شرایط و صحبتهای طرفین داره
    به عنوان مثال من شیفتی کار میکنم و سخته برام
    ولی اگر تفاهم بشه خیلی هم خوب میشه
    چون الان در ایران نسبت درامد به مخارج اصلا جور نیست و تعادلی وجود نداره
    مخارج خیلی بیشتر از درامدها هست
    در نتیجه اگه زوجین همزمان (حداقل برا مدتی) بتونند کار کنند میتونند بر خیلی از مشکلات اقتصادی غلبه کنند
    ببینید اگر دو طرف به هم خیانت کنند یا دروغ بگن یا هر چیز دیگر با هیچ پولی نمیشه جبران کرد
    مرد اگر این اتفاق براش پیش بیاد.یعنی زنی بگیره که مشکل روانی داره خیلی راحت طلاقش میده.(البته باید مهریه اشرا هم بپردازد)حق طلاق با مرده...میدونم طرف باید خیلی بی انصاف باشه که هم دروغ بگه هم مهریه بالا داشته باشه ...در اون صورت مرد مجبوره که بسازه...البته مطمئن نیستم.
    شاید بتونه یه جوری طلاقش بده یا اینکه قسطی پرداخت کنه
    ولی اگر این شرایط برای زن پیش بیاد.یعنی مردش یه بیماری روانی داشته باشه اگر مهریه اش کم باشه مرد خیلی راحت میگه طلاقت نمیدم.بیا این 14 تا سکه ات .بزور زندگی کن
    ولی اگر مهریه اش بالا باشد مرد از ترس مهریه طلاقش میدهد

ولی

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

غرب از قدیم به دنبال این بود که تقدس ازدواج رو در جامعه کم رنگ کنه و مقوله ی ازدواج رو در دید افراد جامعه از سمت یک ضرورت به سمت یه نیاز تغییر بده !
    اگر منظورتون از غرب تجدد و فرهنگ پیشرو قرن حاظر هست حرفتون از پایه غلط هست
    دقیقا این تفکر و فرهنگ ازدواجی که دین اون رو یک نیاز (برای کامل شدن عنوان میکنه) به سمت لذت و سازندگی تغییر داده و ازدواج رو یک ضرورت الهی یا نیاز تکاملی نمیدونه یلکه اون رو یک هدف برای لذت بردن از زندگی و پویایی و سازندگی فردی و اجتماعی میدونه

در حال حاضر تاثیرات فرهنگی غربی رو که بخوام مثال بزنم میشه به سست شدن پایه های دین گرایانه ی ازدواج ، ارضای نیازهای عاطفی و تاکید افراطی بر حقوق و آزادی های فردی اشاره کرد... که همش با برنامه ریزی خاصی از سوی رسانه های غربی تو کشور ما نفوذ کرده ....
    ایا حقوق و ازادی فرودی رو شما بد میدونید واقعا؟
    ایا این دین نیست که ازدواج رو ابزاری برای ازضا نیاز جنسی و دوری از مثلا گناه میدونه؟
    ایا نیازهای عاطفی ارضا شدنشون بد هست؟

به نظر بنده در حال حاضر تهاجم فرهنگی و غرب‌زدگی یکی از عوامل مهم در تاخیر ازدواجه .... و این موضوع به طور وضوح در رفتار مردم کشور ما نمایانه ....
    بله بالا رفتن سن اردواج دقیقا از تاثیر فرهنگ متجدد و پیشرو قرن حاظر هست
    ولی ما این بالا رفتن سن ازدواج از کودکی(کودک 9ساله و 15ساله) و نوجوانی به سن بلوغ کامل بد که نه خیلی هم خوب لازم و ضروری میدونیم

مقاله ، کتاب ، تحقیق ، پروژه ، پایان نامه ، تبادل نظر درباره ی دروس مرتبط ، آزمایشگاه و .... همشون رو میشه تک جنسیتی انجام داد و کیفیت آموزش تغییر خاصی نمیکنه .
    اگر تفکیک جنستی مورد نظر شما در پاریس وجود داشت هرگز عناثری مثل رادیوم و صدها کشف دیگه توسط ماری کوری و پییر کوری کشف نمیشد
    DNA هرگز توسط رزالین فرانکلین کشف نمیشد
    و ده ها مثال دیگه از همکاری زنان و مردان که علم رو روبجلو برده ، حالا شما اینهارو تغییر خاصی نمیدونید؟

شاید تشکل ها بهانه ای باشه ، اما واسه اونم میشه راهکار ارائه داد ، وقتی گفته میشه با تفکیک جنسیتی موافق یا مخالف ، منظور کلیت موضوعه ، در مورد جزئیاتش که چطور باشه میشه بحث کرد.
    شما وقتی تزی ارائه میدید باید تمام تاثیرات و دستارودها رو هم تشریح کنید حالا بسته به ظرفیت خلاصه یا مبسوت متفاوت هست ولی حداقل سرتیترها باید عنوان بشن
    ولی شما با پرسش چندیدن باره اصلا نگفتین تاثیرات و دستاوردها این تفکیک جنسیتی در کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت از نظر شما چی هست؟

ایا مشکلاتی مثل افسردگی سرخوردگی بیهدف بودن فشار نیاز جنسی و ... به علم و تولید علم صدمه میزنه یا خیر؟
    تمام مواردی که گفتم مستقیم از تفکیک جنسیتی راییده میشن و همراهش هستن حالا این اسیبها بیشتر هستن یا مثلا خودکشی یک دانشجو از بین 1میلیون
    هرچند اون خودکشی یا اسیبهای اینچنینی که نام میبرید ارتباط مستقیم به اختلات و تفکیک ندارن بلکه مربوط به اموزش صحیح و غلط هست

من ک سوال دیگه میخوام مطرح کنم
    ایا شما قبول دارید فردی که بخواد با جنس مخالف برخورد درست داشته باشه احتیاج به هم اموزش داره و هم تمرین و استفاده قبلی از این اموزشها اون نه یک شبه بلکه مدت زمان زیادی باید صرف بشه
    حالا فردی که به سن 27سالگی رسیده و تحصیلاتش هم پایان یافته میخواد وارد اجتماع بشه هم برای کار هم فعالیت اجتماعی و هم تشکیل خانواده که تمام در این موارد باید با جنس مخالف برخورد داشته باشه
    حالا ایا قبول دارید فردی که 27سال هیچ برخوردی با جنس مخالف نداشته نمیتونه یکهو برخورد و رفتار درست در مقابل جنس مخالف داشته باشه؟
    مثلا این فرد در محیط کاری ارتباط کاری درستی با جنس مخالف برقرار کنه و همین باعث میشه راندمان کاری پایین بیاد
    یا ان فرد چطور میتونه با همسرش که جنس مخالف هست اربتط کلامی عاطفی جنسی و ... سالم و درستی برقرار کنه

حالا شما که نظریه تفکیک دانشگاه و قبل اون رو میدید تئوریتون برای بعد اون و ورود فرد به جامعه و محیط کار و خانواده و ... چی هست؟
    نمیتونید بگید که این فرعیات هست و بلا بلا بلا و چون اگر دانشگاه 4سال یا بیشتر هست بعد اون 50سال و بیشتر هست

7. 6 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

غرب از قدیم به دنبال این بود که تقدس ازدواج رو در جامعه کم رنگ کنه و مقوله ی ازدواج رو در دید افراد جامعه از سمت یک ضرورت به سمت یه نیاز تغییر بده !

ازدواجی که تا دیروز قرار بود بر مبنای یه ضرورت انسانی ، برای تکامل بشر و تربیت نسل بعدی شکل بگیره.... تبدیل شده به محلی برای رفع نیازهای اولیه بشر! در مقابل این موضوعات عوامل حاشیه ساز قرار میگیره که همین باعث نفوذ فرهنگ غربی میشه ...
    شمــا که از اول بحث تاکید داشتین فقط برای رفع نیاز ازدواج می کنید یعنی شما هم غربی فکر می کنید ؟!!

9. 8 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به نظرم یکی از مهترین آسیب های جامعه غربی نسبت به کشور ما ، رواج فرهنگ غرب گرایی در امر ازدواج هستش ...

ازدواجی که تا دیروز قرار بود بر مبنای یه ضرورت انسانی ، برای تکامل بشر و تربیت نسل بعدی شکل بگیره.... تبدیل شده به محلی برای رفع نیازهای اولیه بشر! در مقابل این موضوعات عوامل حاشیه ساز قرار میگیره که همین باعث نفوذ فرهنگ غربی میشه ...
    بخوام مثال بزنم باید بگم مثلا مهریه و جهیزیه که قبلا به عنوان عوامل فرعی بر ازدواج بود ، امروز تبدیل شده به مسئله ی اصلی که قبل از هر چیزی در ازدواج این مسئله مورد توجه قرار میگیره ....

در حال حاضر تاثیرات فرهنگی غربی رو که بخوام مثال بزنم میشه به سست شدن پایه های دین گرایانه ی ازدواج ، ارضای نیازهای عاطفی و تاکید افراطی بر حقوق و آزادی های فردی اشاره کرد... که همش با برنامه ریزی خاصی از سوی رسانه های غربی تو کشور ما نفوذ کرده ....

بسیاری از مردم ما اصلا متوجه این موضوع نیستند که با این نوع فیلم هایی که ساخته میشه ..... و با تاثیر گذاشتن روی ذهن و فکرشون باعث فروپاشی خانواده ها میشه !

به نظر بنده در حال حاضر تهاجم فرهنگی و غرب‌زدگی یکی از عوامل مهم در تاخیر ازدواجه .... و این موضوع به طور وضوح در رفتار مردم کشور ما نمایانه ....

+
    متاسفانه اکثرا از کشورهای بیگانه و غرب ، نکات منفی و مشکلات رو یاد گرفتیم و به عنوان عامل "روشن فکری " داریم ازش تو زندگیمون استفاده میکنیم ... [/B]

کاربر محترم havzhini به خوبی جوابتون رو دادند و بنده دیگه تکرار مکررات نمیکنم اما اضافه کنم :

اصولا
    تفکر چارچوب محور تفکریه که قدرت مانور نداره ! تفکراتی که از مکاتب ; مذاهب ; احزاب و ازین دست نشات بگیره مساویست با نقض کامل حقوق اولیه انسانی یعنی فکر . به این دلیل که فکر شما در یک محیط بسته مثل زندان از یک سلول بسته به یک سلول بسته دیگه منتقل میشه و قدرت ذهن شما در حوزه همین زندانه.

بنابراین :
    تا زمانی که به حقوق اولیه انسان بودن خودمون احترام نذاریم مجالی برای بحث وجود نخواهد داشت !

11. 6 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بررسی ادعاها در مورد غرب، در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام میشه و لطفن به اونجا مراجعه کنید. ضمن اینکه اگر قصد ارسال پست رو دارین حداقل یک تحقیق کوچک کنید که ادعاهایی خنده دار مثل غرب به دنبال از بین بردن خانواده هست و ... رو مطرح نکنید، تغریبن تمام کشور های غربی طرح های تشویقی برای ازدواج و فرزند دار شدن دارن.
    Last edited by Saeed Dz; 05-11-2013 at 17:09.

13. 5 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

در دانشگاه تفکیک باشه یا نباشه مهم نیست.اقا جان مشکل اصلی چیز دیگریست ای دوستان گرامی
    واقعا الان مشکل جوونای ما تفکیک شدنه؟

15. 2 کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

اگر منظورتون از غرب تجدد و فرهنگ پیشرو قرن حاظر هست حرفتون از پایه غلط هست
    دقیقا این تفکر و فرهنگ ازدواجی که دین اون رو یک نیاز (برای کامل شدن عنوان میکنه) به سمت لذت و سازندگی تغییر داده و ازدواج رو یک ضرورت الهی یا نیاز تکاملی نمیدونه یلکه اون رو یک هدف برای لذت بردن از زندگی و پویایی و سازندگی فردی و اجتماعی میدونه

ایا حقوق و ازادی فرودی رو شما بد میدونید واقعا؟
    ایا این دین نیست که ازدواج رو ابزاری برای ازضا نیاز جنسی و دوری از مثلا گناه میدونه؟
    ایا نیازهای عاطفی ارضا شدنشون بد هست؟

بله بالا رفتن سن اردواج دقیقا از تاثیر فرهنگ متجدد و پیشرو قرن حاظر هست
    ولی ما این بالا رفتن سن ازدواج از کودکی(کودک 9ساله و 15ساله) و نوجوانی به سن بلوغ کامل بد که نه خیلی هم خوب لازم و ضروری میدونیم
    کاربر محترم havzhini به خوبی جوابتون رو دادند و بنده دیگه تکرار مکررات نمیکنم اما اضافه کنم :

اصولا
    تفکر چارچوب محور تفکریه که قدرت مانور نداره ! تفکراتی که از مکاتب ; مذاهب ; احزاب و ازین دست نشات بگیره مساویست با نقض کامل حقوق اولیه انسانی یعنی فکر . به این دلیل که فکر شما در یک محیط بسته مثل زندان از یک سلول بسته به یک سلول بسته دیگه منتقل میشه و قدرت ذهن شما در حوزه همین زندانه.

بنابراین :
    تا زمانی که به حقوق اولیه انسان بودن خودمون احترام نذاریم مجالی برای بحث وجود نخواهد داشت !
    بررسی ادعاها در مورد غرب، در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام میشه و لطفن به اونجا مراجعه کنید. ضمن اینکه اگر قصد ارسال پست رو دارین حداقل یک تحقیق کوچک کنید که ادعاهایی خنده دار مثل غرب به دنبال از بین بردن خانواده هست و ... رو مطرح نکنید، تغریبن تمام کشور های غربی طرح های تشویقی برای ازدواج و فرزند دار شدن دارن.

اول اینکه ازدواج به عنوان بهترین سنت پیامبرم ( حضرت محمد ) صلی الله علیه و آله و سلم هست ... و من به عنوان یه بچه شیعه که پیامبرم رو قبول دارم ، از ایشون الگو میگیرم ....

دوم اینکه دینم برای ازدواج هدف های زیادی رو بیان کرده که میتونم به بقاى نسل، آرامش و تعادل روحى و جسمى، سلامت اخلاقى و اجتماعى جامعه، تامين نياز طبيعي و غريزي انسان, ارضاى حس محبت كردن و مورد محبت قرار گرفتن و... اشاره کنم ....

البته ممکنه بعضی از این اهداف برای برخی از مردم مهم تر باشه ، مثلا شخصی برای ارضای نیاز جنسی خودش ازدواج میکنه و این هدف رو تو اولویت اولش قرار میده یا یکی ممکنه به دست آوردن یه شریک دلسوز و یاور دلسوز در زندگی براش اهمیت داشته باشه ....

من با آزادی مخالفتی ندارم ، اگه به صحبت هام دقت میکردی نوشتم آزادی های افراطی ، غرب داره افراط رو تو جامعه ی ما رواج میده .....
    همونطور که توضیح دادم ، یکی از اهداف ازدواج میتونه ارضای نیاز جنسی باشه ....
    نخیر کی گفته ارضا شدن نیازهای عاطفی بده؟

من در صحبتهام اشاره کردم که فرهنگ ما داره تحت تاثیر غرب قرار میگیره و رفتار اونارو الگو خودش قرار میده ...
    ازدواجی که تا دیروز قرار بود بر مبنای ضرورت انسانی و تربیت نسل بعد صورت بگیره ،تبدیل شده به محلی برای رفع نیازهای اولی بشر که این موضوع باعث میشه فرهنگ غربی در جامعه ی ما نفوذ کنه ....

اکثر جوون های ما در حال حاضر تحت تاثیر شبکه های ما هوار ه هستند که آبشخور خودش رو مستقیم از کشورهای غربی میگیره ... الان طوری شده که دختر پسرهای ما تحت تاثیر برنامه های ماهواره به خودشون اجازه میدن با هم ارتباط برقرار کنن ...

شبکه‌های ماهواره‌ای به دنبال هدایت کردن جریان‌های فرهنگی در مسیر دلخواه خودشون هستن، تا تمام جویبارهای کوچک فرهنگی به رودخانه اصلی که جهان‌بینی اون هاست منتقل بشه که نتیجه‌‎ اون ، چیزی جز القای فرهنگ منحط غرب به مخاطب نخواهد بود.
    در این صورته که ، نظام عقیدتی و فرهنگی خانواده‌ها به راحتی دچار تزلزل میشه و از تبعات اون فروپاشی خانواده هست ...

و هزاران مسائل دیگه که لازم نمیدونم توضیح بدم ....

+ من اعتقادی به این ندارم که دین مانع فکر کردن درست میشه ، اینکه دوستمون اشاره کرد تو یه زندانی قرار میگیره و ...
    اینکه قدرت ذهن و فکرت در اون زندان حبس باشه یا نه بستگی به خودت داره ... اینکه چطور بخوای مباحث زندگی و اجتماعی و فکری رو با دین ادغام کنی تا متضرر نشی ....

+ خب شما اگه فکر میکنی ادعای های بنده خنده داره ، به ادعاهام بخند ! خنده بر هر درد بی درمان دواست !

+ و اینکه عده ای خودجوش از بحث خارج میشن و بازم هم به صورت خودجوش وارد مباحث میشن جالبه! ترجیح میدم به چنین کسایی که دلخواه به سوالات جواب میدن ، پاسخی ندم !
    بالاخره هر جورم بخوای حساب کنی اول باید سوال های بی پاسخی که در پست ها بوده پاسخ داده بشه تا نوبت پاسخ دهی به سوالهاشون فرا برسه ! آسیاب به نوبت

باید بگم ، این بحث ها به شخصه نمیتونه دیدگاه من رو نسبت به عقایدم تغییر بده ! یا بالعکس ، اینکه توضیحات من شما رو قانع کنه !
    ( بنده از اساس با تفکر شما که دین سیتزه مخالفم )

بهتره شما با تفکرات خودتون راه زندگیتون رو ادامه بدین و من هم با تفکرات و دیدگاه خودم ! اینجوری سود و زیان کارهامون هم به خودمون برمیگرده

17. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی

مواردی نظیر احکام فقهی و خط قرمزهای مذهبی و کلا مواردی که خارج از تیتر تاپیک هست رو در تاپیک مطرح نکنید ، چون باعث منحرف شدن پستها و در نتیجه تاپیک میشه .

پیشاپیش ممنون از توجه همگی دوستان

19. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •