تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 197 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدوی کیا با بی بی سی فارسی گفت و گو کرد

کاپیتان پیشین تیم ملی و باشگاه پرسپولیس با شبکه بی بی سی فارسی گفت و گو کرد.

به گزارش اوج نیوز،مهدی مهدوی کیا مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی انجام داده است.

وی اخیرا برای تماشای بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا به لندن رفته بود و در مدت زمان حضورش در پایتخت انگلیس این مصاحبه را انجام داد.

مهدوی کیا در بخشی از این مصاحبه گفت:الان در بوندس لیگا هر تیمی یک بازیکن ژاپنی دارد.من اخیرا سفری به مالزی داشتم و متوجه شدم که در ژاپن برنامه ریزی صورت گرفته است که تیم ملی این کشور پس از 50 سال قهرمان جام جهانی شود.

وی افزود:قصد دارم به آلمان بروم تا ببینم در بحث تیم های پایه ای چه می کنند و آن مدل را به فوتبال کشورمان خواهم آورد.برنامه هایی داریم که اصول را در فوتبال کشورمان پیاده کنیم.

مهدوی کیا در پاسخ به این پرسش که آیا اگر تیم ملی به جام جهانی نرود باعث نمی شود به خودمان بیاییم بیان داشت:نرفتیم و به خودمان هم نیامدیم.2002 نرفتیم و 2010 هم نرفتیم و به خودمان نیامدیم.اگر برویم حداقل در شور و حال فوتبال جهانی می مانیم.

2. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

جام قهرمانی بایرن مونیخ در در دست مهدوی‌کیا

کاپیتان سابق تیم ملی با حضور در جشن قهرمانی بایرن مونیخ در کنار ستاره های بایرن با جام قهرمانی اروپا عکس یادگاری گرفت.

به گزارش نامه، مهدی مهدوی که با حضور در ورزشگاه ومبلی فینال لیگ قهرمانان را از نزدیک نظاره کرد، در جشن دو باشگاه دورتموند و بایرن مونیخ نیز شرکت کرد.

مهدوی کیا در مورد این جشن که در مونیخ برگزار شد گفت: بازیکنان بایرن جام را در وسط سالن قرار داده بودند و دور آن شادی می کردند. من به دو تن از همبازیان سابقم در هامبورگ(فن بویتن و اشتارک) تبریک ویژه گفتم و عکسی به یادگار با جام قهرمانی گرفتیم. جامی که آرزوی هر فوتبالیستی است که در زمان بازیگریش به دست بیاورد که متاسفانه من نتوانستم.

4. 10 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوشبختانه رحمان احمدی به سپاهان رفت و باهاشون قرارداد 2ساله بست نیلسون هم یک فصل دیگه در پرسپولیس موندنی شد - فقط نکته ناراحت کننده فصل نقل وانتقالات اینه با این همه مهاجمی که تو تیم داریم احتمال اومدن ایمون زاید به پرسپولیس زیر صفرهماجرای قاسم دهنوی خیلی جالبه این وسط اول اومد با باشگاه پرسپولیس مذاکره کرد بعد رفت سمت سپاهانی ها مثل اینکه امروز رسمن از تراکتور جدا شده باید بینیم طی روزای اینده بین سپاهان و پرسپولیس به کدوم تیم میره

6. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

ماجرای قاسم دهنوی خیلی جالبه این وسط اول اومد با باشگاه پرسپولیس مذاکره کرد بعد رفت سمت سپاهانی ها مثل اینکه امروز رسمن از تراکتور جدا شده باید بینیم طی روزای اینده بین سپاهان و پرسپولیس به کدوم تیم میره
    از اين دست بازيكنها پرسپوليس توي اين سالهاي اخير زياد داشته اينا دنبال كاسبي هستن نه فوتبال !
    همون به پرسپوليس نياد بهتره! پرسپوليس كسي ميخواد كه سر جولو توپ بزاره با جون و دل اين تيمو دوست داشته باشه و با افتخار براي اين تيم بازي كنه.
    قبلا خيلي از ستاره هايي كه دهنوي به گردشونم نميرسيد حاضر بودن مجاني براي پرسپوليس بازي كنن
    چيزي نگيم بهتره

8. 5 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خوشبختانه رحمان احمدی به سپاهان رفت و باهاشون قرارداد 2ساله بست نیلسون هم یک فصل دیگه در پرسپولیس موندنی شد - فقط نکته ناراحت کننده فصل نقل وانتقالات اینه با این همه مهاجمی که تو تیم داریم احتمال اومدن ایمون زاید به پرسپولیس زیر صفرهماجرای قاسم دهنوی خیلی جالبه این وسط اول اومد با باشگاه پرسپولیس مذاکره کرد بعد رفت سمت سپاهانی ها مثل اینکه امروز رسمن از تراکتور جدا شده باید بینیم طی روزای اینده بین سپاهان و پرسپولیس به کدوم تیم میره
    fبا این خرجهایی که سپاهان داره میکنه بعید میدونم بیاد پرسولیس.
    کریمی بازیکن خوبی بود ولی اون چیزی که رسما اعلام شد 800 ملیون فقط هزینه رضایت نامه اش شده حالا بماند که به خودش چقدر دادن تا راضی شده
    توی این وضعیت اقتصادی که همه مشکل دارن و شعار اصلی همه کاندیدا رئاست جمهوری حل مشکلات اقتصادی هست، رقم 800 -900 میلیون برای ما تو فوتبال عادی شده
    خیلی دوست دارم یکی از این کاندیدا بیاد بگه این فوتبالی که هیچ سودی برای مردم رو نداره تعطیل میکنم و یک دهمش میبرم توی ورزش همگانی تا تو سلامت مردم تاثیر داشته باشه ولی...البته ما (هوادارها) مقصریم که بیخودی این بازیکنها و مهمتر از اون فوتبال رو مهم کردیم...
    تا چند روزه دیگه تیم والیبال کشورمون میخواد توی بالاترین سطح والیبال جهان شرکت کنه ولی تاپیکش سوت و کوره...
    فوتبالمون با عمان بازی میکنه و میباره از اون ور والیبال با بلغارستان (تیم هشتم جهان) بازی میکنه و میبره
    امیدوارم این حسی که الان دارم تا چند روز باقی بمونه و کمتر بیام سمت فوتبال داخلی(فوتبال خارجیش داستانش جداست)...
    ببخشید که بعضی از صحبتهام بی ربط به تاپیک بود

10. 16 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصاری فرد در راه رئال مادرید

سایت خبری اسکای بت مدعی شد کریم انصاری فرد بازیکن کنونی باشگاه پرسپولیس مورد توجه باشگاه رئال مادرید اسپانیا قرارگرفته است.
    این سایت که از زیر مجموعه سایت های مربوط به سایت اصلی اسکای است از تمایل باشگاه رئال مادرید برای جذب انصاری فرد پرده برداشته است. با توجه به اینکه اخبار این سایت معتبر است می توان صحت این خبر را تایید کرد . با توجه به اینکه مدیربرنامه های انصاری فرد یعنی فاضلی رابطه خوبی با باشگاه رئال مادرید دارد و بازیکنانی نظیر مسعود اوزیل، نوري شاهين و هميت آلتينتوپ از طریق این کارگزار رسمی فیفا به رئال رفته اند می توان این خبر را خيلي جدی گرفت.
    یکی از دلایلی که خبر درج شده بر روی سایت اسکای بت را مهم جلوه مي دهد این است كه سایت مورد نظر همواره اخباری را روی خروجی خود قرار می دهد که بیشتر به واقعيت تبديل مي شود.
    نكته جالب اينكه انصاري فرد علاقه ويژه اي به رئال مادريد دارد و هميشه و در ال كلاسيكوها طرفدار پر و پا قرص اين تيم است. بايد منتظر ماند و ديد چه اتفاقي براي كريم انصاري فرد رخ مي دهد. آيا او در پرسپوليس مي ماند يا به اروپا مي رود .

گل

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

فوتبال ما که کم قانون بیخودی و مسخره نداره منم یه پیشنهاد دارم واسشون که امیدوارم از سال دیگه اجرایی بشه!!

بیان کلا یه پنجره جدید واسه سپاهان باز کنند به مدت یک هفته ، هر چی بازیکن خواستن بگیرن بعد بقیه تیم ها نقل و انتقالاتشون شروع شه!!!

یعنی انقدر پول مفته؟؟!! تا این حد؟؟! خود کارخونه سپاهان واقعا دلش میاد به امثال این بازکنا انقدر پول بده؟!

خدا میدونه نتایج این قیمت های کاذب چه چیزهایی که نیست!

در مورد انصاری فرد و حقیقی امیدوارم اگه پیشنهاد جدی خوب اروپایی داشتن باشگاه حتما اجازه رفتنشون رو بده ...هم اونا پیشرفت کنن ، هم خود پرسپولیس یه پولی گیرش بیاد ... این روزا فوتبال ایران به بیشترین چیزی که نیاز داره لژیونر هست!

دروازه بان هم من امیدوار بودم لک بیاد به تیم ، که نشد. درسته نیلسون خیلی خوب کار کرده اما خب باید کاستی هاش رو هم در نظر گرفت ، 37 سال سن ، قد کوتاه ، انعطاف بدنی کم ...اما خدا کنه باز مثه فصل پیش خوب برامون کار کنه!

اگه حقیقی رفت ، امیدوارم پژمان نوری به پرسپولیس برگرده واقعا اچار فرانسه ای هست برا خودش. خیلی بازیشو دوست دارم بازی سازی و جنگندگی رو با هم داره و توی چند پست متفاوت میتونه بازی کنه! ولی در مقابلش مازیار اصلا حاضر نیستم یه لحظه فکر کنم که باز توی پرسپولیس ببینمش!

13. 9 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

صحبت کلی در مورد نقل و انتقالات و قراردادها :
    ضمن احترام به همه هواداران پرسپولیس و محکوم کردن اقدامات ددمنشانه باشگاه فرهنگی ورزشی سپاهان! :

متاسفانه مشکل فقط سپاهان نیست سازوکار فوتبال امروز ایران به نوعی شده که هرچقدر پول و دلال و رسانه داشته باشی میتونی بازار نقل و انتقالات خوب عمل کنی!برعکس کشورهای دیگه که حتی وقتی سر جذب یک بازیکن رقابت میشه خودباشگاه ها یک سقفی میذارن و تو اون فضا نمیان رقم کاذبی خرج یک بازیکن کنن!نمونه بارز لواندوفسکی نیمار و و و
    همین پرسپولیس و استقلال هم رقم ها غیر واقعی به بازیکن/مربی درجه 2 و 3 زیاد دادن (باز حداقل اکثر هزینه های استقلال و سپاهان -چه ایرانی مثل نکونام و قلعه نویی و خلعتبری و رحمتی چه خارجی مثل جانواریو و ساموئل و کرانچار و- موفق بوده و خروجی داشته! برعکس پرسپولیس تا دلتون بخواد این چند فصل قراردادهای اشتباه , رقم بالا با بازیکن و مربی خارجی بسته و تو شکایت به فیفا شکست خورده و بدون اینکه سودی از حضور اون بازیکن/مربی ببره مجبور شده هزینه رو پرداخت کنه! زمان شفاف سازی اقتصادی که کلا اینجا معنی نداره میفرمایند که به شما چه که ما پول رو از کجا میاریم چطوری خرج میکنیم!

آقای مربی / بازیکن شما که فصل پیش میگرفتی مثلا 300 میلیون امروز با در نظر گرفتن سقوط ریال و حدودا یک سوم شدن ارزشش حداکثر باید این فصل بگیری 200 میلیون!نمیخوای برو لیگ دیگه کشور دیگه جایی که متناسب این کیفیتت متناسب سطح درآمد و وضعیت اقتصادی اون کشور بهت حقوق بدن!برو هرجایی که ازش پیشنهاد داری رئال بارسا دیناموکیف و لیل و ... نمیگم همش دروغه اما اکثرا برای بازارگرمی و بالابردن قیمت هست!اگه پیشنهادی هم باشه انقدر شرایط براشون سخته که اکثرا نخواهند رفت!(چه از رقم قرار داد چه شرایط زندگی و خانواده و ...) واقعا فوتبال ما نیازمند یک ریاضت اقتصادی و هدفمندی هزینه هاست!بزرگتر از اسپانیا که نیستیم وقتی اقتصاد کل کشور دچار مشکل میشه بازیکنان فوتبال و ... هم شاملش میشن تازه اونم چه بازیکنانی در چه سطحی!اینکه تو این شرایط یک بازیکن درجه 2 و 3 آسیا بیاد برای یک فصل مبلغ 1-2 میلیارد تومن بگیره دزدی آشکار هست چون هیچکدوم از اینهایی که ژست حرفه ای میگیرن که آره باید حرفه ای هزینه بشه رشته های دیگه و مردم به ما چه!اولا سطح بالایی ندارن و در بهترین حالت نیمه حرفه ای هم نیستن!وگرنه وضعیت فوتبال ملی و لیگ ما این نبود دوما محل درآمد این پولها بودجه عمومی دولته که باید در جاهای دیگه هزینه بشه تو ورزش همگانی یا سایر ورزشهای قهرمانی که امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لنگ یک مبلغ ناچیز نمونه!و بسکتبال ملی در آرزوی یک سالن استاندارد جدید نباشه پاداش و هزینهای سایر رشته مخصوصا مدال آوران المپیکی در قیاس با فوتبالیستهای پفکی! گریه دار نباشه حداقل تو همین فوتبال خرج استادیوم مدرن و استاندارد و تجهیزات و باشگاه بشه!یک راه حل وجود داره * ...

در مورد نقل و اینتقالات این فصل پرسپولیس:

حقیقتش خیلی در جریان بازیکنها نیستم اما بازگشت دایی تو این شرایط کمی امیدوار کننده بود چون اعتقاد دارم امثال ابراهیم زاده و جلالی و فرکی هرچند مربیان باتجربه و کاربلدی هستند اما توانایی کنترل حاشیه و مافیا!پرسپولیس رو ندارن که متاسفانه بخش اصلیش از پیشکسوت نماهای این تیم نشات میگیره ...
    هرچند مایلی کهن هم با یک تحول و تغییر کلی میتونست تو یه دوره 3-4 ساله یک پرسپولیس جدید بسازه!ولی مشخصا نگاه مدیریت پرسپولیس این نیست و هرچند تو مصاحبه ها دم از کارهای پایه ای و اساسی و ... زده میشه اما چیزی که مشخصه بعد از این همه هزینه/ناکامی سردار بدجوری دنبال جامه و شاید این فصل آخرین فرصتش باشه!علی دایی رو همه میشناسیم بازیکن بزرگی بود و سرمربی متوسط+ اما خیلی خوش اخلاق نیست و هرچقدر که میتونه با شخصیت کاریزماتیکش! بازیکنها و مدیریت و ...رو تحت تاثیر قرار بده به همون اندازه خودش حاشیه سازی میکنه!و همین امروز که با این آقا روبوسی میکنه معلوم نیست آخر فصل چطور باشه!

جدای از این خبرهایی مبنی بر تمدید قرارداد بازیکنانی مثل فشنگچی و رضایی و ... که در نوع خودشون شاهکار هستند شنیده میشه واقعا نمیشه امیدوار بود وقتی شما با حمید استیلی , مانوئل ژوزه و یحیی گل محمدی با این بازیکنان و تقریبا یک اسکلت ثابت نتیجه نمیگیری یه پیام واضح داره ...

* راهکار خیلی سادست دولت باید از ورزش کنار بره نه فقط دولت مدیران دولتی و بودجه عمومی! به قیمت اینکه لیگ ایران بشه 8 تیم اما با هیئت مدیره واقعی باشگاه واقعی درآمدزایی نه گدایی!نباید دنبال کمیت بود باز الان 90 هم که تعطیله و آقایون نماینده مجلس فشار میارن برای اینکه حماسه بشه تعداد تیمهای لیگ کم نشه مردم دلسرد نشن!!

ببخشید بخشیش خارج از باشگاه پرسپولیس بود اما باید گفته میشد ...

15. 8 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تکذیب کرد

رويانيان: من اين حرف‌ها را درباره کريمي نزده‌ام

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: از سايتي که نقل قول من را درباره کريمي منتشر کرده شکايت مي‌کنم.

محمد رويانيان اظهار داشت: مسئولان حقوقي باشگاه را موظف کردم که فردا صبح از سايتي که از قول من عليه علي کريمي صحبت‌هايي را منتشر کرده است شکايت کنند و مطمئن باشيد تا دقيقه آخر اين مسئله را پيگيري مي‌کنم.

وي افزود: من اين حرف‌ها را نزده‌ام و مطمئن باشيد در محکمه اين قضيه را با جديت پيگيري مي‌کنم.

رويانيان اظهار داشت: متاسفانه برخي‌ها نمي‌توانند خبر از پرسپوليس بگيرند و دست به اين کارهاي ناشايست مي‌زنند.

فارس
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 31-05-2013 at 18:41. دليل: نقل قول قسمت حذف شده

17. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

..........
    نمیدونم شما هم متوجه این موضوع شدین یا نه: بعد از اینکه سایت ایسنا خبر انتقاد شدید رویانیان از علی کریمی رو زد، بلافاصله سایتهای ورزش 3 و گل این خبر رو انعکاس دادن.
    پ.ن: همه منتظر نشستن که آرامش رو از پرسپولیس بگیرن. این سایتها اخبار ورزشی رو با کلی تاخیر تیتر میکنن ولی این خبر که هنوز درست بودنش تایید نشده بود بلافاصله روی سایت رفت.

19. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •