این سایت رو یه نگاه بندازید مقایسه بین ssd های مختلف هست فیلتر هم داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل های زیادی هست در این رنج. یکی از نمونه های خوب که تو بازار کشور هست Crucial BX500 240gb با قیمت 420 تومن.
این سایت رو یه نگاه بندازید مقایسه بین ssd های مختلف هست فیلتر هم داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل های زیادی هست در این رنج. یکی از نمونه های خوب که تو بازار کشور هست Crucial BX500 240gb با قیمت 420 تومن.
مرجوع کن به دیجی کالا و پولتو پس بگیر
سلام دوستاان هارد 8ترابایت exos سیگیت اینترنال ارزش خرید داره با قیمت 2850 و یکسال گارانتی؟ کسی تجربه ای داره؟ برای آرشیو میخام
و اگر خوب نیست با قیمت معقول چی پیشنهاد میکنید؟
به نظر من برو ۴ تا هارد ۲ترابایت بلو بگیر هم قیمتش همون مبلغ میشه هم مطمئنی تره ..
دوتا بلو 4ترا چطوره؟
بهتر از یک ۸ ترابایتیه..ولی اینم بدون هرچه ظرفیت هارد پایین تر باشه عملکرد و عمر بهتری داره..تازه شما که واسه آرشیو میخواین هر کدومشون که پر شد رو میتونید بذارید یه گوشه از دیگری استفاده کنید حالا این نظر شخصی من بود بازم ببینیم دوستان در این مورد چه نظری دارن..
سلام
دوستانی که تجربه کار با هارد های Dell دارن اگر لطف کنن و نظرشونو درباره این هارد بگن ممنون میشم.
البته میدونم که وسترن جواب پس داده و خودم هم طرفدارش هستم اما چون در حاضر بازار با کمبود کالاهای دیجیتال رو به رو هست فعلا قیمت این برند از سایرین پایین تره.
در هیچ سایتی نقد و بررسی هاردهای Dell رو پیدا نکردم.
با تشکر
چرا یه پیام 24 ساعت طول میکشه تا تایید بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که تجربه کار با هاردهای Dell رو دارن میشه لطفاً نظرشون رو درباره این برند بگن؟
خودم میدونم هاردهای وسترن بهترین هستن ولی در این شرایط کمبود قطعات فعلا قیمت ها خیلی نامتعارف هست
نقد و بررسی هاردهای Dell رو هم پیدا نکردم.
Last edited by Moh3en7a; 12-04-2020 at 19:38.
دوستان به هیچ وجه ممکن از این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و این شرکت هارد نخرید و تا جایی هم که ممکنه گزارش بدید تا جلوی کلاهبرداری اینها رو بگیرن خود من از اینها هارد تهیه کردم و متوجه شدم کار اینها وارد کردن هارد های ریفر و تقلبی و گارانتی کردن شرکتی و چپوندن به پاچه ملت هست و هیچگونه هم زیر بار نمیرن و قبول هم نمیکنن کارشون غیر اخلافی و دزدی و کلاهبرداری هست واقعا برا صنف رایانه تهران هم متاسف هستم که پیگیری نمیکنن هر کس مدارک هم خواست ارائه میکنم تا باورش بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)