از قسمت game settings سرعت بازی روی بزار رو normal یا slow. بستگی به خودت داره که با چه سرعتی حال میکنی.
از قسمت game settings سرعت بازی روی بزار رو normal یا slow. بستگی به خودت داره که با چه سرعتی حال میکنی.
این جوری نیست کلا همه چی بازی پر سرعت شده loading فیلم ها حرکت بازیکنا
سعی کنیم در تعریف و نقد بازی ها انصاف رو رعایت کنیم افراط در هردو مورد تایپیک رو بسیار خز و بچگونه جلو میبره
فیفا هرچی داره از انتقاد یوزرهاش داره
مسخرست چندتا کمپانی فقط سرمایگذار از ea بگیر الی آخر رو تو تایپیک یک بازی باهم مقایسه کنیم!
لطفا یکی کمک کنه
سلام من بازی رو نصب کردم از سایت دانلودها دان کردم داخل بازی میره ولی وقتی تیم انتخاب میکنی میخوای بری برای بازی از بازی بیرون میپره البته موقع نصب برنامه
directx رو نصب میکردم به خاطر نداشتن اینترنت تا اخر نصب نشد ممکنه مشکل از همین باشه؟
ای پیغام رو هم بعدش میده
the program can't start because rldea.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problam
به احتمال زیاد directx رو نصب نکردی یا درست نصب نشده.....و یا اینکه فایل rldea.dll رو تو گوگل سرچ کن و دانلود کن و تو فولدر سیستم ویندوز کپیش کن
سلام من بازيو رو كامپيوتر دوستم نصب كردم(سي دي بازي كرك نداشت) راحت اجرا شد حالا رو سيستم خودم وقتي نصب يكنم روي ايكنش كه كليك ميكنم يه چند لحظه بد هيچ اتفاقي نميفته نه ارور ميده و نه توبازي ميره دوستان اگه كسي ميونه يه راهنمايي بكنه
فیفا عالیه. سال به سال هم بهتر میشه. اگه کسی نمیتونه خوب بازی کنه از ضعف فیفا نیست از ضعف بازی خودشه. مثل فوتبال واقعی میشه انواع تاکتیکا رو انجام داد!!
دوستان قدرت مسی و رونالدو چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوت زدن توش آسون تر شده ؟ تو 12 هر چی شوت میزدیم میخورد به دفاع ها ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)